Raha jäi autosse ju
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
oot, tartus... kus-mis... keda, mingi perekooli foorumi teema, mille olen maha maganud või
mul ka palju sõpru, kellele meeldib pepusid pildistada ja siis teab hoiatada, eksole!Kommentaar
-
Kommentaar
-
no mõni käib linde pildistamas, mõni liblikaid. mõned teevad loodusfotosid laiemalt ja mõned huvilised pildistavad huvitavaid autonumbreid. mis ses pepu pildistamises siis nii imelikku ära ole...
* ma rohkem keel põses enne kirjutasin muidu ja tahtsin teada, kus action käib
* kui ikka mingi väga hea pifu pildile satub, siis olen sõpradele alati tänulik olnud
* 3. edit: aa ja unustasin - õhtuleht teeb ka ! ! !
Kommentaar
-
Ateenas kohatud napakate esikolmik.
3) Mingi vene härra - härra on ilmselt siinkohal liialdus - kes sattus väga pöördesse, et keegi teda restoranis vene keeles teenindada ei oska. Ma ei tea, kust, aga suure kisa peale talle kuskilt vene keelt rääkiv teenindaja leiti.
2) Briti turist, kes astus Akropolise all ligi ja küsis: "Where is the lift to go up there?" Tüüp oli väga šokis kui ta aru sai, et vaatamata 20€ maksmisele peab jala mäest üles ronima.
1) Mingi 5-aastane araablasest tüdruk, kes vaatas Ateena lennujaamas iPadist eriti räigelt antisemiitlikke videosid. Stiilis Hitleri pilt ja "jump if you hate jews"; kaadrivahetus CSile ja "buys bonnyhop" vms. Ema istus burkas kõrval.
Eriauhind sellele tüübile, kes lennujaama ees pingil telefonis sõbrale rääkis kui palju nikku ta reisil sai. Eesti keeles. Ta vist ei saanudki aru, et paari meetri kaugusel eestlane istus...Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar