Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

pöff

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aga sellel tsikil olid PÖFFi ilusaimad tissid.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Tõesta

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Tõesta
        No ma seekord olin küll üsna väikese valimi peal, aga niipea, kui tšikk ekraanile tuli, siis mul tekkis tunne, et loodetavasti on ta paljas ka ja oligi! Ses osas mulle see vene pehme mõju mõjus, et tissid on lahedad.

Kommentaar

Ma ei mängi arvamismänge.
          Dostojevski
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Jälle sa võrdled võrreldamatut. Bulgakovil on keeruline hukka mõista tänapäeva moraalireeglite järgi iseenda sõnu, 2MS sündmusi, rääkimata viimasel kümnendi. Sest noh, ta on surnud eksole.
            Elus oleval inimesel on võimalik oma sõnu ja laused põhjendada, arvamust muuta ja vabandada. Surnutelt on seda keeruline oodata.

Ameeriklased ja britid võivad ju filme teha ja vabandust paluda, aga see ei muuda olematuks minevikus tehtut. Või vabandamine muudab antud riigi kodanikud enne ja pärast teatud sündmusi ja ajaperioodi patust puhtaks?

Minu jaoks on veider, et paljud (ma ei pea silmas ei sind ega kaalat, sest ma ei tea seisukohti), kes karjusid kui PIpi Piksukast kirjutati välja "neegerkuningas", sest rassistlik ja kontekst omas ajas, kisavad nüüd selle vastu kui kuskil öelda, et tegelikult mulle X vene laul, film või raamat meeldib. Go figure.
            You lost me at Ameeriklased. Kui vene maailm oleks normaalne, teiste vabadust mitte ohustav moodustis (riik) ja nad ei valmistaks piinamiskeskuseid lastele jne, siis me ei räägiks praegu sellest, et Eesti riik ei peaks sellist vene kultuuri toetama. Vötaks ka venelaste vabandused ja patukahetsusjutud siis vastu, kui see päriselt juhtuks. Aga seda ei juhtu.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Tegelt vene ja slaavi naistel suht ongi.

Kommentaar

Working...
              X