Aga sellel tsikil olid PÖFFi ilusaimad tissid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
pöff
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga sellel tsikil olid PÖFFi ilusaimad tissid.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Tõesta
Kommentaar
-
Ma ei mängi arvamismänge.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Jälle sa võrdled võrreldamatut. Bulgakovil on keeruline hukka mõista tänapäeva moraalireeglite järgi iseenda sõnu, 2MS sündmusi, rääkimata viimasel kümnendi. Sest noh, ta on surnud eksole.
Elus oleval inimesel on võimalik oma sõnu ja laused põhjendada, arvamust muuta ja vabandada. Surnutelt on seda keeruline oodata.
Ameeriklased ja britid võivad ju filme teha ja vabandust paluda, aga see ei muuda olematuks minevikus tehtut. Või vabandamine muudab antud riigi kodanikud enne ja pärast teatud sündmusi ja ajaperioodi patust puhtaks?
Minu jaoks on veider, et paljud (ma ei pea silmas ei sind ega kaalat, sest ma ei tea seisukohti), kes karjusid kui PIpi Piksukast kirjutati välja "neegerkuningas", sest rassistlik ja kontekst omas ajas, kisavad nüüd selle vastu kui kuskil öelda, et tegelikult mulle X vene laul, film või raamat meeldib. Go figure.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga sellel tsikil olid PÖFFi ilusaimad tissid.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar