Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Halvimad filmid...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Halvimad filmid...\'

Algselt postitas Undi

Algselt postitas fittibaldi

eile vahtisin seagali \'glimmer mani\', aga olin sunnitud tõdema, et tema \'Out for a kill\', mis isegi 99-eegusel dvd-l väljas, on veel halvem. seda võiks isegi miinustes hinnata.
    Mu meelest on härra Seagulli filmid jube naljakad. Kui film on nii kehv, et ta isegi naljakas pole, vot siis on ta minu jaoks halb.
    Sama siin. Vaatan jõudumööda kõi Seagali filmid ära ja muudkui mõnulen..

Kommentaar

Home Alone 3-4 kõige jubedam just viimane - naljad olid kah küllalti magedad.

Kommentaar

Algselt postitas Undi
        Mu meelest on härra Seagulli filmid jube naljakad. Kui film on nii kehv, et ta isegi naljakas pole, vot siis on ta minu jaoks halb.
        Exactly my point!

Selle teema halbade filmide alla ei käi filmid, mis on tehtud meelega ajuvabad (Dude,...jms)
        Ega need, mis hoolimata oma viletsusest sind köita suudavad, sest ajavad vähemalt naerma (Seagali kogu varasema perioodi looming, enne kui ta ise prodjuuseriks hakkas või ntx Barbar Conan Kalifornia kuberneri esitluses)

Home Alone 3,4 kohta ei oska miskit kosta, kuna pole näinud. 1 ja 2 osast piisas. Ega ka Estoni \"jõulude päästmist\".
        Aga usaldan foorumlasi ja ilmselt need kvalifitseeruvad.

Cerveza.

Kommentaar

Algselt postitas shepard

Home Alone 3,4 kohta ei oska miskit kosta, kuna pole näinud. 1 ja 2 osast piisas.
          Võrreldes 4. osaga, ei ole esimene ja teine halvad...
          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas runno

Algselt postitas Undi

eile vahtisin seagali \'glimmer mani\', aga olin sunnitud tõdema, et tema \'Out for a kill\', mis isegi 99-eegusel dvd-l väljas, on veel halvem. seda võiks isegi miinustes hinnata.
            Sama saab öelda ka Chuck Norrise filmide kohta...pigem on need halenaljakad kui üdini sitad.
            Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio

Algselt postitas runno

Algselt postitas Undi

Sama saab öelda ka Chuck Norrise filmide kohta...pigem on need halenaljakad kui üdini sitad.

Ma ei tea minu jaoks on need ikka üdini sitad,nii sitad kui olla veel saab,täiesti kohutav.
              See on mudiugi ainult minu arvamus.

Kommentaar

Nägin eile telekast Chuck Norrise filmi...

See selleks. Politseiakadeemiad, alates teisest või nii. Ikka tõeline kräpp. Tavaliselt ma halbu filme ei viitsigi vaadata üldse, aga teatud põhjustel olin sunnitud vaatama otsast lõpuni Fahrenheit 9/11. Muidugi, kui autor oleks zhanri kuidagi teisiti määratlenud - kunstiline film või nii, siis ehk polekski nii möga olnud.

Ahjaa, Naked Gun, see esimene ja originaalne, oli küll naljakas.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Fahrenheit 9/11. Väga õige, Jaan.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas daywalker

Esimesena lõi pähe selline jubedik nagu \"Dude, Where\'s My Car?\" Praegu rohkem ei viitsi mainida aga ehk mõni teine kord
                    Näe kurat, juba hakkab pihta. Esimesest kahest mehest saan ma aru, aga kolmas vajutas ilam mingeid sünduspiire tundmata Dude Where is My Cari siia. No milleks? Mis tpselt sinule selles filmis see oli, mida sa halvaks pead? Minu arust on tegemist normaalse ajuvaba komöödiaga ja ei ole normaalne argument see, kui ütled, et läksid seda vaatama teadmisega, et see on ajalooline dok film ja nüüd oled pettunud. Minu arust oma zanri korralik esindaja.
                    Mina vaatan komöödiat sellise lootusega, et saaks natuke naerda või kasvõi muiata aga kahjuks selle filmi kaks peategelasest beavis and butthead wannabest tola seda ei suutnud teha. Miks halvaks pean? Nätlemine oli saast, need nö. naljad mis nad tegid olid pehmeltöeldes väga lamedad(...-13 aastastele vb isegi mitte) ja film venis nagu lehma ila!
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Conan
                      R.I.P Dimebag Darrell

WE ARE BORN TO DIE

Kommentaar

kõige haigemalt pask film, mis ma näind olen oli mingi Big Green või midagi sarnast!.! See oli see kuradi ameerika jorssidest, kes kuskil põllul jalkat mängisid ja mingi kits oli neil maskotiks. siis neil oli mingi latiinost staar, kes oskas triblada. Siis kui nad vastastega mängisid, muutusid vastased koletiseks ja oioioi kui hirmus oli.
                        Tyra! Rõve film oli.

Kommentaar

Üldiselt: igasugused perefilmid, mis ajavad kõik südame pahaks. Lambast lugedes tuli meelde kohe üks teise madalaima keskmise IQ-ga kodanike toodang, kus järjekordne southern-american, keegi Juan vms, oli meeskonnas ainus, kes mängida oskas, samas oli ta muidugi vaesest perekonnast, kel pidevalt igasugu probleeme sellest tulenevalt. Sellest jäi muidugi väheks, muidugi pidi meeskonnas olema ka fantastiline imejalgpallur, kelleks osutus vist koer, kui ma ei eksi. Lõi väravaid ja puha. Selline lugu.

Ainus natukenegi intelligentsem vastus selles teemas oleks vist Fahrenheit 9/11, kuid seda peaks ka põhjendama, mida ma ei viitsi, kuigi iga mõistusega olend saab sellest vaadates isegi aru.

Kommentaar

need perefilmid ei ole ju ealeski taotlenud seda, et neid mingisuguste kunstitükkidena vaadeldaks või on? selles mõttes, et kui rääkida kehvadest filmidest, ei saa me eales rääkida neist pooleteisttunnistest asjakestest, mis lihtsal pereemal pisara silma toovad või väikese poisi teleka ette naelutavad. sealt patsi-steveni filmidest võiks minu arust see piir jooksma hakata, ehkki ka need ei taotle maailmaparandaja rolli.

Kommentaar

Kopps, täielik saast. Vähemalt minu arvates.

Kommentaar

Algselt postitas Magpie
                                need perefilmid ei ole ju ealeski taotlenud seda, et neid mingisuguste kunstitükkidena vaadeldaks või on? selles mõttes, et kui rääkida kehvadest filmidest, ei saa me eales rääkida neist pooleteisttunnistest asjakestest, mis lihtsal pereemal pisara silma toovad või väikese poisi teleka ette naelutavad.
                                \"I am Jack\'s complete lack of surprise.\"

Ehk siis ennetatav vastus, mis oleks tulnud esimese korraga ära ütelda. Tähendab siis, see ei muuda asja olemust, et filmiga pole taotletud kõrgemat tasemet, kui tavalise 10-aastase poisi mõistus (pereema paneb küll kahtlema...) seda lubab. Milleks on vaja ühel re˛issööril sellist mainet? Ahnus on üks seitsmest surmapatust, ning üks inimese jubedamaid omadusi. Ma jälestan inimesi, kes ei suuda oma sihist kinni pidada, vaid valivad lihtsama tee. Kontraste ei maksa vedama hakata.

Kommentaar

Working...
                                X