Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• futbolidipaul
    replied
    Ärge minge jah. hoiate riigi raha kokku

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    lõhkise kulmuga machomehed ongi kõige suuremad peded
    Seda ma tean jah, aga nemad tahavadki ju sõjaväkke minna...

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    lõhkise kulmuga machomehed ongi kõige suuremad peded

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Kõige lihtsam viis ära saamiseks pidi olema siuke et. Komisjonile ütled et oled pede ja ei saa teiste kuttidega duši alla minna. Ja keegi sind sinna ei taha
    jajah. saabub selline lõhkise kulmuga machomees ja ütleb, jõuõju, klge, rsk, ma olen pede juu, mai saa krdi dušsi alla minna noh.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Kõige lihtsam viis ära saamiseks pidi olema siuke et. Komisjonile ütled et oled pede ja ei saa teiste kuttidega duši alla minna. Ja keegi sind sinna ei taha

Leave a comment:

• Peku
    replied
    potsatas tore sõber postkasti. Väitis, et olen arvele võetud.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Meid peksti kord peale sööki 10km krossijooksule. Ilusad laigud jäid pärast Raku metsa teede äärde.
    94-ndal harrastati Kalevis ülemuste poolt esmaspäeva hommikusi takistusriba läbimisi.Enamus kel nädalavahetusel linnaload,need ilmusidki esmaspäeva hommikul alles mitte pühaba õhtul.Üks jäi tunnelis tuttu,teine oksendas jne.
    Lõbus oli

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Meeldivalt jahe on neil ka 30 kraadise pakasega laskemoonaladu valvates, 3 kasukat seljas.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    käisin täna venda vaatamas sõjas... selgus, et sõduritel ei olegi külm, neil on meeldivalt jahe

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mental not military institution.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Meid peksti kord peale sööki 10km krossijooksule. Ilusad laigud jäid pärast Raku metsa teede äärde.

Aga nato testiga meil vedas, kui pumbad ja kõhulihased olid tehtud, sõidutati ZIL-dega jooksmiskohta, mis tähendas ca 20 minutilist puhkamist. Suitsumehed tegid sõiduajal veel oma suitsu ära ning siis plaks kastist välja ja jugama

Leave a comment:

• skint
    replied
    Mina näiteks "ei viitsinud" asju üle 100p teha seetõttu... või ok, olgem täpsed, mina ei pidanud üle 100p tegemist kuigi loogiliseks, kuna umbes kahe minuti pärast tuli hakata tegema juba järgmisi asju. A la kell 1000 kätekõverdused, 1002 kõhulihased ja 1005 kaks miili. Võib-olla küll pisut liialdatud, aga siiski - ei näinud/näe mõtet liigseks väsitamiseks. Ja mis veel oli huvitav on see, et teinekord sai säändset sporti tehtud vahetult pärast söömist.

Leave a comment:

• dwideng
    replied
    Algselt postitas Jaan Vaata postitust
    92 vist ikka. See selleks, alati on neid, kes lihtsalt teistest eristumiseks teevad paarkümmend üle maksimumi. Mitte et selle eest punne rohkem saaks.
    Mõni teeb asju iseendale, mitte selleks et numbreid kirja saada. Olles suht maksimalistlikud, antakse endast ka maksimum igal võimalusel. Vaevalt et keegi niiväga eristuda üritas...
    Ja alati on neid kes peale 92 ära punnitades argumenteerivad...seda sõnadega - "ei viitsind" rohkem. Põhjenduse leiab alati...
    Kui ma ei eksi siis oli sel ajal ka miski "kompensatsioon" linnaloa vms. näol pataljoni rekordi eest. Ja ka esikümnesse pääsejad said "tasustatud" mõne privileegi näol.
    Orienteerumise võitjaidki said väljaspool järjekorda loale...
    Pole muud kui loe kaarti ja jookse...lihtne elu.

Leave a comment:

• Jaan
    replied
    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    jaan......
    92 vist ikka. See selleks, alati on neid, kes lihtsalt teistest eristumiseks teevad paarkümmend üle maksimumi. Mitte et selle eest punne rohkem saaks.

Leave a comment:

• Darren
    replied
    Algselt postitas dwideng Vaata postitust
    No mul rohkem kui 5 aastat möödas kah sellest, mälu pole see endine enam
    Ma ise tegin üle saja, nii et 92 või 96 tähtsust ei omanud.
    Aga saalis, kus nimetet harjutust tehti oli igatahes pärast sooritusi kõva peeruhais üleval Omajagu pingutust nõudis see jah...
    Hehe, peeruhais Mäletan, et millalgi enda noorteaja alguses pidin jaoülemate toas ennast peaaegu pildituks pumpama. Vastutasuks peeretasin nende toa täis. Beat that!

Leave a comment:

Working...
X