Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Seda ma tean jah, aga nemad tahavadki ju sõjaväkke minna...Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustlõhkise kulmuga machomehed ongi kõige suuremad peded
Leave a comment:
-
lõhkise kulmuga machomehed ongi kõige suuremad peded
Leave a comment:
-
jajah. saabub selline lõhkise kulmuga machomees ja ütleb, jõuõju, klge, rsk, ma olen pede juu, mai saa krdi dusi alla minna noh.Algselt postitas 17 Vaata postitustKõige lihtsam viis ära saamiseks pidi olema siuke et. Komisjonile ütled et oled pede ja ei saa teiste kuttidega dui alla minna. Ja keegi sind sinna ei taha
Leave a comment:
-
Kõige lihtsam viis ära saamiseks pidi olema siuke et. Komisjonile ütled et oled pede ja ei saa teiste kuttidega duši alla minna. Ja keegi sind sinna ei taha
Leave a comment:
-
potsatas tore sõber postkasti. Väitis, et olen arvele võetud.
Leave a comment:
-
94-ndal harrastati Kalevis ülemuste poolt esmaspäeva hommikusi takistusriba läbimisi.Enamus kel nädalavahetusel linnaload,need ilmusidki esmaspäeva hommikul alles mitte pühaba õhtul.Üks jäi tunnelis tuttu,teine oksendas jne.Algselt postitas Markko Vaata postitustMeid peksti kord peale sööki 10km krossijooksule. Ilusad laigud jäid pärast Raku metsa teede äärde.
Lõbus oli
Leave a comment:
-
Meeldivalt jahe on neil ka 30 kraadise pakasega laskemoonaladu valvates, 3 kasukat seljas.
Leave a comment:
-
käisin täna venda vaatamas sõjas... selgus, et sõduritel ei olegi külm, neil on meeldivalt jahe
Leave a comment:
-
Meid peksti kord peale sööki 10km krossijooksule. Ilusad laigud jäid pärast Raku metsa teede äärde.
Aga nato testiga meil vedas, kui pumbad ja kõhulihased olid tehtud, sõidutati ZIL-dega jooksmiskohta, mis tähendas ca 20 minutilist puhkamist. Suitsumehed tegid sõiduajal veel oma suitsu ära ning siis plaks kastist välja ja jugama
Leave a comment:
-
Mina näiteks "ei viitsinud" asju üle 100p teha seetõttu... või ok, olgem täpsed, mina ei pidanud üle 100p tegemist kuigi loogiliseks, kuna umbes kahe minuti pärast tuli hakata tegema juba järgmisi asju. A la kell 1000 kätekõverdused, 1002 kõhulihased ja 1005 kaks miili. Võib-olla küll pisut liialdatud, aga siiski - ei näinud/näe mõtet liigseks väsitamiseks. Ja mis veel oli huvitav on see, et teinekord sai säändset sporti tehtud vahetult pärast söömist.
Leave a comment:
-
Mõni teeb asju iseendale, mitte selleks et numbreid kirja saada. Olles suht maksimalistlikud, antakse endast ka maksimum igal võimalusel. Vaevalt et keegi niiväga eristuda üritas...Algselt postitas Jaan Vaata postitust92 vist ikka. See selleks, alati on neid, kes lihtsalt teistest eristumiseks teevad paarkümmend üle maksimumi. Mitte et selle eest punne rohkem saaks.
Ja alati on neid kes peale 92 ära punnitades argumenteerivad...seda sõnadega - "ei viitsind" rohkem. Põhjenduse leiab alati...
Kui ma ei eksi siis oli sel ajal ka miski "kompensatsioon" linnaloa vms. näol pataljoni rekordi eest. Ja ka esikümnesse pääsejad said "tasustatud" mõne privileegi näol.
Orienteerumise võitjaidki said väljaspool järjekorda loale...
Pole muud kui loe kaarti ja jookse...lihtne elu.
Leave a comment:
-
92 vist ikka. See selleks, alati on neid, kes lihtsalt teistest eristumiseks teevad paarkümmend üle maksimumi. Mitte et selle eest punne rohkem saaks.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustjaan......
Leave a comment:
-
Hehe, peeruhaisAlgselt postitas dwideng Vaata postitustNo mul rohkem kui 5 aastat möödas kah sellest, mälu pole see endine enam
Ma ise tegin üle saja, nii et 92 või 96 tähtsust ei omanud.
Aga saalis, kus nimetet harjutust tehti oli igatahes pärast sooritusi kõva peeruhais üleval
Omajagu pingutust nõudis see jah...
Mäletan, et millalgi enda noorteaja alguses pidin jaoülemate toas ennast peaaegu pildituks pumpama. Vastutasuks peeretasin nende toa täis. Beat that!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: