Algselt postitas dwideng
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
No mul rohkem kui 5 aastat möödas kah sellest, mälu pole see endine enamAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitust92on kõhulihased
Ma ise tegin üle saja, nii et 92 või 96 tähtsust ei omanud.
Aga saalis, kus nimetet harjutust tehti oli igatahes pärast sooritusi kõva peeruhais üleval
Omajagu pingutust nõudis see jah...
Leave a comment:
-
92on kõhulihasedAlgselt postitas dwideng Vaata postitustTra, mida Sa siis küsisid?
Mine väkke, küll Sulle selgeks tehakse
kätekõverdused 100p = 82x
kõhulihased 100p = 96x
jooks 100p = 11min 52sek (2 miili)
Nii vist oli jah! Pumbad ja kõhulihased oli köömes, aga rsk jooks valmistas raskusi.
Kusjuures seal oli nüanss, et kui sõdurisaabastega jooksid siis võeti 30 sek ajast maha
Tänu sellel sain ikka kuskile 12 poole peale
Leave a comment:
-
Kui ma ei eksi, oli meil keskkoolis kõhulihaste norm 60 ja mul õnnestus 63 korda minuti jooksul teha, seega see vähemalt sel hetkel väga ületamatu norm poleks tundunud.Algselt postitas -Antz- Vaata postitustKas kõhulihaseid polnud mitte sutsu vähem kui pumpasid? 72/82? Aga vahet pole, üldiselt pole need pumbad kerge treeningu tulemusena midagi, keerulisem oli enamikule kõhulihaste harjutusega 100 punktile ligilähedalegi saada.
Leave a comment:
-
Kas kõhulihaseid polnud mitte sutsu vähem kui pumpasid? 72/82? Aga vahet pole, üldiselt pole need pumbad kerge treeningu tulemusena midagi, keerulisem oli enamikule kõhulihaste harjutusega 100 punktile ligilähedalegi saada.
Leave a comment:
-
Mul töö ajal polnud aegaAlgselt postitas Devil Vaata postitustsada pumpa ja sada kõhule mõistan veel aga saja sekiga 3,2 km :P
ja elementaarne on muidugi, et ma küsin palju selle läbimiseks ma midagi tegema pean ehk siis Jaan hakka seletama!
Leave a comment:
-
kodus võib ka stopperi käima panna ja sit-upe ja press-upe teha. ja aja peale joosta võib ka
Leave a comment:
-
Mida ma proovin,ammu proovitud juba.Algselt postitas dwideng Vaata postitustNii ongi!
Proovige
Leave a comment:
-
tjah
suur põhjus küll miks väkke minna.
ei lähe igastahes, kuigi vahepeal on naljaviluks idee tulnud, et võiks ära proovida.
Leave a comment:
-
Tra, mida Sa siis küsisid?Algselt postitas Devil Vaata postitusttra seda ma tean, ma küsisin muud
Mine väkke, küll Sulle selgeks tehakse
kõhulihased 100p = 96x
Nii vist oli jah! Pumbad ja kõhulihased oli köömes, aga rsk jooks valmistas raskusi.
Kusjuures seal oli nüanss, et kui sõdurisaabastega jooksid siis võeti 30 sek ajast maha
Tänu sellel sain ikka kuskile 12 poole peale
Leave a comment:
-
jooks ja kõhulihased teeb ehk ära vast aga 82 kätekõverdust ... uh jah
Leave a comment:
-
eston mõtles nende sadade all punkte siiski, mitte et sa kahte miili peaksid pooleteise minutiga leekima
.
parandage, kui eksin, aga kas mitte ei olnud mingid sellised numbrid:
kõhulihased 100p = 96x
ja mitte et ma ise sellest testi tegemisest suurt teaks, aastal 2000 lasti ilma palumatagi ära enam-vähem kõigega, mis muret tegi (või siis ei teinud ega tee siiani, nagu minu selg...)
Leave a comment:
-
sada pumpa ja sada kõhule mõistan veel aga saja sekiga 3,2 km :P
ja elementaarne on muidugi, et ma küsin palju selle läbimiseks ma midagi tegema pean ehk siis Jaan hakka seletama!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: