Nii et joppas jubedalt, tagasi metsa minnes säras juba päike ja tilkagi vett rohkem ei tulnud. Nii et Tapast ainult head mälestused.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Sai ka mõned päevad Tapal veedetud. Kevadtormi ajal näksis miskine putukas mind käest ja käsi läks 3x paksemaks. Viidi siis metsast Tapa patti ära. 3 päeva istusin seal, paistetus läks kiiresti alla, aga palavik säilis. Käisin saunas, istusin netis ja sõin head paremat. Kusjuures need 3 päeva sadas 24h sisuliselt vihma
Nii et joppas jubedalt, tagasi metsa minnes säras juba päike ja tilkagi vett rohkem ei tulnud. Nii et Tapast ainult head mälestused.
-
Siinset teemat vaadates jääb mulje, et kõik noormehed panevad padavi armeesse. Mina näiteks olen psühholoogiselt kõlbmatu
Leave a comment:
-
Kurjad keeled räägivad, et praegu on sõjaväkke lausa tung riigi majandusliku olukorra tõttu. Ehk keegi, kes keset kooli ära tõmmatakse saab seda enda kasuks pöörata. Kuigi endal sama situatsioon, kavatsen siiski ära käia, et järgnevad 11 kuud kellegile koormaks poleks ning tagasi tulles hakkan firma juhiks.
Leave a comment:
-
Ai blääää, ootan sõjaväge.Algselt postitas piimamees Vaata postitustMul tuli mingi propaganda koju, kus mingi sõjard nimetas tapat pea, et maapealseks paradiisiks. Relvad pidid olema korralikud, kahurid mürisevad. Pidavat ka jõusaal, internet ja raamatukogu olema.
Leave a comment:
-
HAHAHA
IRW
Aga tee mulle siis elamine mugavaks seal, et saaksin ennast kenasti sisse säädida.VIP loos !
Leave a comment:
-
Mul tuli mingi propaganda koju, kus mingi sõjard nimetas tapat pea, et maapealseks paradiisiks. Relvad pidid olema korralikud, kahurid mürisevad. Pidavat ka jõusaal, internet ja raamatukogu olema. Mina lähen 30ndal juunil sinna ja võin saada kunagi su rühmaülemaks. Ja siis ma sind õpetan tatistama alles!Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSügisest siis pean Tapale asumisele minema!
Ehk keegi oskab öelda mis suunitlused seal on ja mis kõige lebom või siis normim oleks valida seal?
Ja kuda tapa muidu on? Kuidas sportimisvõimalused ja üldse olmetingimused on?
Leave a comment:
-
Ma arvatavasti saan sportlase lühiteenistuse
Kuigi, mul pole pikema variandi vastu ka midagi.
Leave a comment:
-
Sügisest siis pean Tapale asumisele minema!
Ehk keegi oskab öelda mis suunitlused seal on ja mis kõige lebom või siis normim oleks valida seal?
Ja kuda tapa muidu on? Kuidas sportimisvõimalused ja üldse olmetingimused on?
Leave a comment:
-
aastaid tagasi sai Jõhvis Viru pataljonis minust tankitõrjeraketikompleksi Milan-2 sihtur. olid ajad, olid sõjad...
Leave a comment:
-
Pohhui see nimi. Sisu on ju sama ning tn ei ole ka näiteks aastal 06/07 väljaantud tiitel "üle vabariigi ajateenijatele kõige sitemas seisus olevate kasarmutingimustega pataljon" mõne teise pati kätte rännanud ehk see koht pole uuendusi näinud. Samas nüüd on juba aasta 09. Hmm...
Leave a comment:
-
Algselt postitas morsk Vaata postitusttagalapataljon on uus struktuuriüksus 1 jvbr koosseisus (peaks asuma paldiskis). endine Ltt huijoobin marja tänaval, kus koolitatakse muuhulgas ajateenijaid, kannab ametlikult nime Logistikapataljon (lilla embleem ja draakon sülgab tuld).Minu fail.Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustLogistikapatt noh, see mida ennem ütlesin, millest te aru ei saa. Endine tagala patt. Marja tänav. Lugege kodulehelt nt.
Leave a comment:
-
Logistikapatt noh, see mida ennem ütlesin, millest te aru ei saa. Endine tagala patt. Marja tänav. Lugege kodulehelt nt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: