Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Juveman
    replied
    Sai ka mõned päevad Tapal veedetud. Kevadtormi ajal näksis miskine putukas mind käest ja käsi läks 3x paksemaks. Viidi siis metsast Tapa patti ära. 3 päeva istusin seal, paistetus läks kiiresti alla, aga palavik säilis. Käisin saunas, istusin netis ja sõin head paremat. Kusjuures need 3 päeva sadas 24h sisuliselt vihma Nii et joppas jubedalt, tagasi metsa minnes säras juba päike ja tilkagi vett rohkem ei tulnud. Nii et Tapast ainult head mälestused.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Siinset teemat vaadates jääb mulje, et kõik noormehed panevad padavi armeesse. Mina näiteks olen psühholoogiselt kõlbmatu

Leave a comment:

• Premium
    replied
    Kurjad keeled räägivad, et praegu on sõjaväkke lausa tung riigi majandusliku olukorra tõttu. Ehk keegi, kes keset kooli ära tõmmatakse saab seda enda kasuks pöörata. Kuigi endal sama situatsioon, kavatsen siiski ära käia, et järgnevad 11 kuud kellegile koormaks poleks ning tagasi tulles hakkan firma juhiks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas piimamees Vaata postitust
    Mul tuli mingi propaganda koju, kus mingi sõjard nimetas tapat pea, et maapealseks paradiisiks. Relvad pidid olema korralikud, kahurid mürisevad. Pidavat ka jõusaal, internet ja raamatukogu olema.
    Ai blääää, ootan sõjaväge.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    HAHAHA IRW
    Aga tee mulle siis elamine mugavaks seal, et saaksin ennast kenasti sisse säädida.VIP loos !

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Sügisest siis pean Tapale asumisele minema!
    Ehk keegi oskab öelda mis suunitlused seal on ja mis kõige lebom või siis normim oleks valida seal?
    Ja kuda tapa muidu on? Kuidas sportimisvõimalused ja üldse olmetingimused on?
    Mul tuli mingi propaganda koju, kus mingi sõjard nimetas tapat pea, et maapealseks paradiisiks. Relvad pidid olema korralikud, kahurid mürisevad. Pidavat ka jõusaal, internet ja raamatukogu olema. Mina lähen 30ndal juunil sinna ja võin saada kunagi su rühmaülemaks. Ja siis ma sind õpetan tatistama alles!

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Mis krdi allveemalet sa mängid siis?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma arvatavasti saan sportlase lühiteenistuse
    Kuigi, mul pole pikema variandi vastu ka midagi.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Sügisest siis pean Tapale asumisele minema!
    Ehk keegi oskab öelda mis suunitlused seal on ja mis kõige lebom või siis normim oleks valida seal?
    Ja kuda tapa muidu on? Kuidas sportimisvõimalused ja üldse olmetingimused on?

Leave a comment:

• Riks
    replied
    aastaid tagasi sai Jõhvis Viru pataljonis minust tankitõrjeraketikompleksi Milan-2 sihtur. olid ajad, olid sõjad...

Leave a comment:

• Stauf
    replied
    29. juuni Vahipatti

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Pohhui see nimi. Sisu on ju sama ning tn ei ole ka näiteks aastal 06/07 väljaantud tiitel "üle vabariigi ajateenijatele kõige sitemas seisus olevate kasarmutingimustega pataljon" mõne teise pati kätte rännanud ehk see koht pole uuendusi näinud. Samas nüüd on juba aasta 09. Hmm...

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas morsk Vaata postitust
    tagalapataljon on uus struktuuriüksus 1 jvbr koosseisus (peaks asuma paldiskis). endine Ltt huijoobin marja tänaval, kus koolitatakse muuhulgas ajateenijaid, kannab ametlikult nime Logistikapataljon (lilla embleem ja draakon sülgab tuld).
    Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
    Logistikapatt noh, see mida ennem ütlesin, millest te aru ei saa. Endine tagala patt. Marja tänav. Lugege kodulehelt nt.
    Minu fail.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    be a dragon!

Leave a comment:

• Sir. Nuutu
    replied
    Logistikapatt noh, see mida ennem ütlesin, millest te aru ei saa. Endine tagala patt. Marja tänav. Lugege kodulehelt nt.

Leave a comment:

Working...
X