Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ostan motivatsiooni. igasugused soovitused on vägagi teretulnud.
Ma tean, et kaitseväe meditsiin koosneb coldrexist, fastumgelist ja neoanginist, aga minu ajal pakuti motivatsiooni vastu tablette. Viiekilosed olid vist.
Ma tean, et kaitseväe meditsiin koosneb coldrexist, fastumgelist ja neoanginist, aga minu ajal pakuti motivatsiooni vastu tablette. Viiekilosed olid vist.
proovitud. üle nädala motivatsiooni üleval ei hoidnud.
2005. aastal olevat jah üks 26-aastane venku pesuruumis kannikate vahele saanud...vähemalt linnuke oksal rääkis nii!
Kuid kui sa pead silmas mingit teist juhtumit, siis hakka või häbenema, et Kupis sai käidud.
See oli selline söduriraadio jutt. Eks kupivend oli ka yks pede ekvivalent nende stooride möjul. Aga Kevadtormil olid Kupi vennad töestanud, et nad on motiveeritud ja väljaöpetatud samalajal kui möned mehel shlanginaatoriteks olid sirgunud.
See oli selline söduriraadio jutt. Eks kupivend oli ka yks pede ekvivalent nende stooride möjul. Aga Kevadtormil olid Kupi vennad töestanud, et nad on motiveeritud ja väljaöpetatud samalajal kui möned mehel shlanginaatoriteks olid sirgunud.
Eks ta olene ka kompaniist! Jalavägi ning luure müttavad hommikust õhtuni metsas sambla sees, samalajal kui MP omad võtavad relvade kõrval päikest.
Homme mingi suurem riigikaitse õppus koolinoortele, pidi vist umbes 150 inimest kuskil osalema, keegi siit ka minemas?
Hm mida Sa täpsemalt mõtled? No ma lähen näiteks Tapale homme vaatama, kuidas sõdurid annavad sõdurivande jms, kooli poolt orgunnitud. Kui see on see sama?
Kommentaar