Algselt postitas Mikusiku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMida õppisid seal siis?
Kommentaar
-
Ma olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMa olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustMa nägin Tapal piisavalt palju sinusuguseid sõjahulle, seega ma isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKõik, kes ajateenistust vajalikuks peavad, ei ole sõjahullud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Arvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustArvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitusthei !
Sõjaväes peaks olema mingid normid eks..
Et äkki see baaskursus läbida siis pead tegema mingi teatud arv kätekõverdusi ja kõhulihaseid ja jooksma..
äkki keegi teab neid norme308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar