Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
    Vabal ajal pidi oma toas õppima.
    Mida õppisid seal siis?
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
      Mida õppisid seal siis?
      arvestades, kui vähe ta oli, siis kõigest määrustiku ja muud pahna.

Kommentaar

Ma olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
          Ma olen ammu mõelnud, et Mikusikude aga ka igasugu Ida-Viru umbkeelsete pättide ja üldse taolise kaadri jaoks tuleks teha mingit taolised üksused nagu vene ajal olid stroibatid. Las talvel roogivad lund, sügisel lehti, kevadeti koerajunne, teevad lihtsamaid ehitustöid, vahetavad haiglates ja vanadekoduses siibrit - kindlasti leiaks veel üht koma teist. Nahui siukseid shlange koju vaja lasta?
          Ma nägin Tapal piisavalt palju sinusuguseid sõjahulle, seega ma isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
            Ma nägin Tapal piisavalt palju sinusuguseid sõjahulle, seega ma isegi ei viitsi sinuga vaidlema hakata.
            Kõik, kes ajateenistust vajalikuks peavad, ei ole sõjahullud.
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              Kõik, kes ajateenistust vajalikuks peavad, ei ole sõjahullud.
              Ja ka vastupidi. Arvamustolerantsi, mitte lahterdamist.
              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Arvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                  Arvestades, et inimene tuleb mitte väga anonüümsesse foorumisse kiitlema, et "plaanid muutusid, aega polnud enam, hakkasin seljahädasid välja mõtlema ja saingi ära", siis leian, et Gallacheri poolt pole mitte toime pandud liigset lahterdamist, vaid on üsna ratsionaalselt öeldud välja see, mis postitustest välja kumab.
                  Kes on seljahädade välja mõtlemisest rääkinud? Reaalsus on see, et esimeses arstlikus komisjonis ma varjasin seda, et sõjaväkke saada, nüüd aga rääkisin ära, nagu asjad on. Kui on ikka lüli paigast ära, siis see pole naljategemine. Sain päris suure peapesu arstidelt ja enda ülematelt, et ma üldse läksin sõjaväkke.

Kommentaar

hei !
                    Sõjaväes peaks olema mingid normid eks..
                    Et äkki see baaskursus läbida siis pead tegema mingi teatud arv kätekõverdusi ja kõhulihaseid ja jooksma..
                    äkki keegi teab neid norme

Kommentaar

Checkout the full domain details of Sodur.com. Click Buy Now to instantly start the transaction or Make an offer to the seller!

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                        hei !
                        Sõjaväes peaks olema mingid normid eks..
                        Et äkki see baaskursus läbida siis pead tegema mingi teatud arv kätekõverdusi ja kõhulihaseid ja jooksma..
                        äkki keegi teab neid norme
                        Lihtsalt infoks: asi ei seisne ainult füüsilistes nõudmistes. Sõduri baaskursuse läbimiseks pead sooritama "eksamid" mitmes-setmes aines ning füüsiline test on ainult üks neist
                        308

Kommentaar

Tervitustega Haapsalu shlangidelt:

Kommentaar

Haapsalust olid meil põhishlangid. SBK ajal panid kõik 4 venda hüpesse.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Kui on soov vabatahtlikult ajateenistusse minna, siis mis on tärmin taotluse esitamiseks? Kellel on kogemusi?

Kaitseväe kodukalt tõesti ei leidnud, rääkimata veel sellest, et taotluse vormi asemel peksab ette "error, not foundi".

Kommentaar

e-eestis peaks kusagil saama esitama seda taotlust. Üks kord seal surfates märkasin siukest võimalust.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                tagasi, hinga sügavalt ja
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                                X