Algselt postitas hofnar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitusteurovisiooni ajaks on vist uuesti väljas, õnneks...
Suurtükist muidu läksin peale noorteaega Vahipatti üle, Sõjaväepolitsei kompaniisse.
Vahipatis see kord on ikka palju karmim, kui tapal oli. Esimesel nädalal drillis meid jalaväekompanii drillid ja ma sain 2 päeva jooksul rohkem voodirallisi, kui terve suurtüki sbk ajal kokku. Õnneks teisel nädalal nad läksid ära ja kuni jaanuari alguseni ei ole mingeid jaoülemaid, kes teeks voodirallisi ja muud sellist mõttetut paska.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
No see vahipataljon on küll paras naljanumber. Käisin eelmine aasta med. kursustel seal ja, oijah. Riviplatsil mängivad lumesõda, patti korrapidajad on nagu turuhalli parmotid ning ajateenijatel endal nn pederastlikud "saared" peas. Huumor. Hümni laulmine oli ka muidu imelik.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Kas ootan aega mil kõik see laheneb?
Kas ootan aega mil horisont mulle läheneb?
Kas ootan aega mil ärgata saaks,
täpselt nii, kui kõik teisedki ?
Tekst kasarmu naril."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNo see vahipataljon on küll paras naljanumber. Käisin eelmine aasta med. kursustel seal ja, oijah. Riviplatsil mängivad lumesõda, patti korrapidajad on nagu turuhalli parmotid ning ajateenijatel endal nn pederastlikud "saared" peas. Huumor. Hümni laulmine oli ka muidu imelik.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNo see vahipataljon on küll paras naljanumber .
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHümni laulmine oli ka muidu imelik.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar