Minust iial ei saa, ajateenija...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Ajateenistus!
Collapse
X
-
njah. ka mul endal oli säärane ülemus. kes ei jaganud ööd ega mütsi. aga me tihti elus ei saa valida kelle all me töötame. onju nii. õpetab kuuletuma ka ja kui oled inimene, siis lõpuks sai mu jaoülem ka aru, et tasub teisi ka kuulata
ja martinile, et nato test oli äärmuslik näide, aga kui sa muust aru ei saa, siis tuleb lolli liha juurde. õlleka asemele... mõnele ei hakka miski külgeLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Ajateenistus ja selle sobimine sõltub loomulikult igast indiviidist endast. Oleneb inimesest, iseloomust ja mentaliteedist. Ise ennast küll ajateenijana ei näeks. Lihtsalt nii palju on vaja ära teha ning aega napib - miks ma peaksin kuskil metsas passima?
See on minu arvamus. Osad inimesed on lihtsalt sellised, kellele selline elu meeldib. Seega võiks kogu süsteem ülesse ehitatud olla nii, et ajateenistus oleks vabatahtlik.Kommentaar
-
Nii ongi, et kaitsemini idiootsused aetakse kaitseväe kaela. Aga jõuame jälle tagasi harimatuse juurde.
Ja praeguse korra järgi ei saa ilma keskhariduseta nooremallohvitseri auastet. Harva tehakse pädevamate puhul siiski vist ka erandeid.Kommentaar
-
Ja isegi kui sa oled keskkooli lõpetanud, ei tähenda see, et sa oled taibukas ...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar