Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ballack ongi ju nagu odavast sõjafilmist välja karanud ambaal. Ei saa vaielda ju inimesega sõjaväe teemal kes läheks kasvõi paljaste kätega sõtta kui saaks ainult kellegile vastu silmi tõmmata ilma et sellest mingi probleem tuleks. Veel parem oleks kui selle eest medal ka kaela riputatakse.

Kuigi, ise pole sõjaväes käinud, ei saa seda ka maha teha ega kiita. Tublid poisid muidu kes lähevad ja ära istuvad selle aja.

E: Ja mulle ei meeldi kui nad mu sõpradel sinna käsivad nädalavahetusteks jääda kui mul endal plaanid tehtud.
    So self aware so full of shit

Kommentaar

lugesin just ühe spordipoisi hämmingust ja teda mitteaitavaid postitusi. Las ma selgitan.

Teenin ise praegu Staabi-ja sidepatis. Ning tean hästi, mis sind ootab. Kuna sa lähed staabikompaniisse hakkad sa igal nädalavahetusel, kui taotlus esitatud, väljas trennis käima. Sisse jääd vaid juhul, kui ise sitta keerad või on metsalaagri eelne nv. Vaatad, kuidas lihtteenijad ilaste suudega kadedusest pealt vaatavad. Sportlased saavad palju privileege. Sbk'ga teenistus lõppeb, peale seda 8 kuud linnaluba, siia toimkonda sind selle aja jooksul ei kutsuta. Ametlikult jääd sa ajateenijaks ja saad nautuda kõiki hüvesi nagu tasuta hambaravi ja tasuta kalev spa jne, liasks jookseb ka sõduripalk rõõmsalt kontole edasi, kuni reservini 31 maini.

Kui sebid endale välismaa võistlused, siis saad herr Musta kombel kõikidest laagritest varem ära ja lõpurännakutki hea joppamise korral üle lasta.

Kuna lähed staabikompaniisse, siis arvesta kapi-ja voodirallide, ohtrate pumpade, püstilaske kaevikutega igas laagris ning muidugi kõige magusama kaevikuliini kaevamisega. Rännakuid tuleb 4 minimaalselt, lõpurännak 60-75+ km. 'spordirühm' kui selline on müüt, teenid ja elad koos lihtsurelikega. Seltskond on väga viis, sest ka kaasteenijad on enamjaolt 21-22 aastased ehk ajudega inimesed.

Üft'ist rääkides, ise tegin alguses 166 ehk alla normi (190), kuus nädalat hiljem juba 250, esimene tulemus polegi oluline, see on selleks, et saada teada teie hetkelisest füüsilisest vormist ja et jälgida teie arengut teenistuse jooksul.

Edu teenistuses

Kommentaar

Vene Sõdur Stjoopa Tšetšeeniat Vabastamas. Sõda on Ilus Aeg! https://www.youtube.com/watch?v=-_zdtqGHk10

Kommentaar

Viimasel 1,5 lk. on ikka natuke full retardiks kätte ära läinud. Rahu mehed.

Üritaks natuke jahutada juttu, et venemaa sõidab eestis 4 min üle jne. Kes te seda juttu ajate arvate reaalselt, et mitte mingisugust luuretegevust venemaa suunal ei toimu ja rünnak tuleks ootamatult? Üldiselt on kaitseväele ikka teada millised üksused paiknevad teisel pool piiri ning kui vastaspool peaks läbi viima vägede ümberpaigutamist, siis ka see ei jääks märkamatuks. Ega ilmaasjata näiteks Jõhvis tankitõrjureid ei koolitata

Samamoodi on pointless jutt, et NATO ei tuleks nagunii appi ja kui venelased tulevad tõmban austraaliasse minema. Kollektiivne kaitse on ja jääb NATO eksisteerimise aluseks. Ehkki see punkt on järgi proovimata ja ma südamest loodan, et seda ka kunagi ei juhtu.

Aga tulles nüüd kaitseväe kohustuse täitmise juurde, siis ballack räägib õiget juttu (kuigi talle omasel moel). Ajateenistus on Eesti riigi eksisteerimise üks alustest. Kõik mehepojad kes terved peaksid selle läbima. Jutt, et saaksin sellel ajal tööd teha ja oma elu elada on pullikaka. Seda on aega teha järgmised 60 aastat.

Lühike ja segane sai natuke, aga üritasin võimalikult lühidalt kokku võtta oma mõtted eelnevaga seoses. Võimali, et hiljem täpsustan, kuna mõte ei lippa varasel hommikutunnil nii kiiresti kui peaks.

zelee@ajateenistuse läbinud tankitõrjur

Kommentaar

cbullsi ja zelee arukate postitustega võiks selleks korraks "ajateenistus - poolt või vastu" teema lõppenuks lugeda.
            Sest nagu kordi ennem lahvatab see ilmselt tulevikus veel ereda leegina. Seniks aga tehkem armastust.
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Nii. Sai täna käidud komisjonis ja otsus oli mitte kõlblik. Seda ma ise ka arvasin. Piisas eriarsti kirjalikust diagnoosist. Öeldi ka, et pole mõtet mujale panna.
              Põhimõttelsielt oli kõige aeganõudvam lihtsalt ootamine. Varuge endale mingi ajakiri või raamat kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                Ma ootan neid vigaseid fakte. Kui sa sellest midagi ei tea siis ei ole minu probleem, et vigase faktina võtad.
                Jah, ma üritan oma arvamust peale suruda kuna arvamus, et ajateenistus on BS ja ebavajalik ei ole reaalsusega kooskõlas ja järelikult on vaja õigele teele juhatada. Üleüldse kes hakkas peale suruma siin. Mina ei postitanud siia midagi, vaid hakkasite ise vinguma. Minu käitumine on lihtsalt vingumisele vastamine. Poleks siia seda vingumist tulnud oleks ma vait olnud. Lihtne.

Ei ole minu probleem, et arvutimänge ööd-päevad läbi mängite selle asemel, et vaadata mis Eestis ja maailmas toimub.

Mina siia rohkem sellel teemal ei postita. Kuna te aru saada ei taha mis kuidas toimib siis ei ole mõtet ka kirjutada. Kui tahate aru saada siis otsige ise kuna nagu ma ütles, siis ma ei kirjuta sel teemal siia enam. Ma ei viitsi rohkem kirjutada kui tembeldatakse vigasteks faktideks, räägitakse kui mõtetu arvamus mul on, ei loeta läbi miks ma midagi postitan (ka ebareaalsed näited on kindla mõttega), räägitakse, et ajad on nii-nii-nii teised jnejne.

Ühesõnaga sul ei ole isegi mõtet neid "vigaseid" fakte välja tuua kuna niikuinii ei räägi sel teemal enam.
                Esiteks sina oled see põhiline vinguja siin. Igal inimesel on oma arvamus, aga neid sellepärast sõimama hakkata on lihtsalt kitsarinnaline.
                Kui inimene ei taha kaitseväeteenistusse minna, siis ta mängib ööd-päevad läbi arvutimänge ja ei tea midagi mis tema ümber toimub. Kas mõni inimene saab reaalselt selliste ideede peale tulla? Sa oled vist tõesti tulnukas.
                Ei tahaks küll fl*ra Ballacki tasemele langeda, aga ilmselgelt oled sina selle foorumi kõige kitsarinnalisem tegelane, kellega vaielda on mõttetu. Aga samas eks inimestel on lõbus vaadata kuidas debiilik tõmbleb. Sama siin, jätka samas vaimus, kindlasti suudad sa nii mõnegi nö nannipunni oma usku veenda. Mina usun sinusse Ballack .
                Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas Calva Vaata postitust
                  kas veebel asbergi ka m2letad
                  v-vbl millimeeter. indeed. käis öösiti joonlauaga vormide paigutust mõõtmas.

Kommentaar

korralikku huumorit tegi ikka, johaidii

Kommentaar

Küsimus, kas ainult Haapasalus näpitakse arstlikus kontrollis nokut?

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                        Küsimus, kas ainult Haapasalus näpitakse arstlikus kontrollis nokut?
                        dafuq
                        Kui sinuga nii tehti siis ma arvan, et sind on ära kasutatud

Kommentaar

Ei ole ainult mind, kõik keda ma tean, kes on Haapsalu arstlikus käinud on ära kasutatud.

Kommentaar

Ca 6-7 aastat tagasi oli mul ka selline "püksid maha, pea paljaks" situatsioon komissariaadis. Tundus, et ka teistel, kuna selliseid "wtf pervert" nägudega tüübid tulid järjest tohtri kabinetist välja. Rakveres toimus see ärakasutamine.

Kommentaar

Mul toimus see ka u 6-7 aastat tagasi, vb oli see selle aja mood? Või sel ajal polnud pervertidel raske ennast sellise töö peale sisse seada.

Kommentaar

Mind vähemalt arstlikus eelmise aasta augustikuus ei katsutud, vaid vaatati Kõik riided sain ära võtta, aga näppima ei tuldud. Tallinnas siis.

Kommentaar

Working...
                                X