Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaitseressursside Amet on selle asutuse nimi. http://www.kra.ee/

Igatahes mida varem ära käid, seda parem.

Kommentaar

tänud mees!

Kommentaar

Praegu on seal sellised järjekorrad et vabatahtlikuna varem saada on lootus üsna väike.

Kommentaar

Kas juba kordusõppustele ka kutsutud on?Kuidas nüüd seal metsalaagrites on?Ise käisin KÕ 2001 oktoober ja kuigi olin aegateeninud Kuperjanovi ÜJP siis saadeti mind tollasesse Kalevi pataljoni Jägalas.Kõige pealt hakati siis sobitama ametit kuigi tekkis küsimus selles ,et miks nad ennem ei kontrolli seda mis ametit keegi ajateenistuses pidas.Nii palju võin öelda,et teenituses olles kuulusin miinipilduja patareisse aga KÕ öeldi,et te olite varem autojuht kuigi mul sel ajal puudus veel juhiluba,kui olin selle teatavaks teinud siis arvati mind meditsiini rühma kuigi polnud selle asjaga ka eriti kokku puutunud.No lõpuks oli see pakutud valik kõige parem kuna ei pidanud mülkas kuskil möllama ja oli suht lebo aga mis mind seal kõige rohkem häiris olid need ohvitserid kes olid oma nõukogude aja auaste vahetanud Eesti oma vastu ja need mehed ikka tõusid nii ära.Ma ei tea kuidas KÕ nüüd on aga sel ajal oli tegemist ikka kõva joomalaagriga kus mõni mees terve nädala jooksul selget hetke ei näinud.
          Eelmine aasta siis potsatas minu postkasti jälle uus kutse,kus kallis kodumaa mind vajas aga minu õnneks ja riigi kahjuks arvati mind reservi.
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Kes buduka tekstist midagi ülelugemata aru sai? Okei, asi pole küll nii hull, aga mõni koma võiks rohkem ära eksida Su teksti. Iseenesest saame me Sind nüüd miinipildujaks kutsuda.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mina sain.

101010110

Kommentaar

ilusti sain aru
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  selle 11 kuuga annab laveerida. onje mazz.
                  sorry, et veits hilinenult aga ma varem ei märganud seda postitust.
                  Ehk kuidas selle 11 kuuga laveerida?
                  Muidu, teisipäevast Tapal...

Kommentaar

Algselt postitas piimamees Vaata postitust
                    No nüüd on hilja. Tööta ennast üles ja hakka sügisel F.Totti-t koinima.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas piimamees Vaata postitust
                      Mul läheb vend ja paras ports tuttavaid ka sinna aega teenima. Edu kutid!
                      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                        Mul läheb vend ja paras ports tuttavaid ka sinna aega teenima. Edu kutid!
                        Sama siin.....paar tuttavat lähevad,kuid alles kolmapäeval.Pidage siis vastu kui 30 kraadises kuumuses peate varustusega jooksma hakkama.
                        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                          andrus ansip, ainult sinu nimel tahan ma surra.
                          kahma lutti, ventiil

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                            mina olen eesti kaitseväe ohvitser, sina mittekeegi.
                            nüüd, sõida sitale

Kommentaar

Kel, ajateenistus ees saab seda lugedes aimu, mis ees ootab, mõningaste mööndustega muidugi

AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                Kel, ajateenistus ees saab seda lugedes aimu, mis ees ootab, mõningaste mööndustega muidugi

http://www.finsoft.info/Doc/nurken.htm
                                bullslaha. Sina küll ei peaks selle kohalt eriti sõna võtma. Sama hästi võiks rääkida, mis vene armees afgansitaanis toimus või uudismaal. See oli 10 aastat tagasi inimene. See läheb kui juba huumor või meenutusi algusaegadelt, mitte asi millega arvestada
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X