Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
bullslaha. Sina küll ei peaks selle kohalt eriti sõna võtma. Sama hästi võiks rääkida, mis vene armees afgansitaanis toimus või uudismaal. See oli 10 aastat tagasi inimene. See läheb kui juba huumor või meenutusi algusaegadelt, mitte asi millega arvestada
oleks pidanud vist "mõningaste mööndustega" tiba tumedamalt ja suuremalt kirjutama.
aga kõik oleneb ka kirjutajast, mõnele on jube nu**imine kui peab kätekõverdusi tegema.
see et ma seal lühikest aega olin ei tähenda et ma ei teaks mis seal toimub. loomulikult on see erinev väeositi erinev. ei saa võrrelda, kas oled Tapal Pioneeris või Mereväes.
Aga üldjoones saab antud kirjutisest pildi ning hetke elu-olu väga palju ei erine, MÕNINGATE MÖÖNDUSTEGA muidugi.
Praegu on kindlasti superhea kuskil riviplatsil valvelseisangut harjutada. Kaastunne
ükskord seisin umbes 25 kraadi kuumusega päike lagipähe paistmas valvelseisangus 45 minutit. Algul pidi 30 minutit, aga iga kord, kui keegi natukenegi liigutas, siis tuli minut otsa. Päris hull( kõige hull oli asja juures see, et asja korraldajaks oli mingi kapral ehk kellest mina umbes 5 kuu pärast kõvemal auastmel olen...)
kas vastab tõele, et Tapal on täidavad jaoülemate ülesandeid kaadrikaitseväelased?
SBK ajal pole jaoülemaid. on rühmaülemad ja need on jah kaadrikaitseväelased. Jaod moodustatakse aasta lõpus, kui suvised ajateenijad lõpetavad NAKi ja sügisesed sõdurid SBK.
Kle räägi mulle piimamees kuidas seal need asjad jaotatakse kuhu sa satud.Teatavasti seal pioneer,suurtükk,õhutõrje....? Kuidas sportimisvõimalustega lood on? Jõusaal-korvpall-jalgpall?
Kle räägi mulle piimamees kuidas seal need asjad jaotatakse kuhu sa satud.Teatavasti seal pioneer,suurtükk,õhutõrje....? Kuidas sportimisvõimalustega lood on? Jõusaal-korvpall-jalgpall?
Tapal vali pioneeripataljon. See on kindlapeale minek. Saad suurt pauku teha. Mõnuled, kuidas sapöörilabidas vastu kivi kolksub ja mis kõik veel. ÕT ja suurtükk on nõrkadele. Mina kui kuulsa suurtükiväepataljoni võitleja tean seda omast käest rääkida.
Ma läheks üldse teie asemel Kuperjanovisse. Käidud... jäin väga rahule.
Sihukest mõttetut n***i oli vähe (nii palju nagu sõjaväele kombeks, üle ei pingutatud) Pärast noorteaega sai praktiliselt iga ndv linnaloale ning väljaõppe ja trenn oli ka väga korralik. Loomulikult mängis suurt rolli ka see, et sattusin heasse kompaniisse.
Sihukest mõttetut n***i oli vähe (nii palju nagu sõjaväele kombeks, üle ei pingutatud) Pärast noorteaega sai praktiliselt iga ndv linnaloale ning väljaõppe ja trenn oli ka väga korralik. Loomulikult mängis suurt rolli ka see, et sattusin heasse kompaniisse.
Kuperjanov on kõige parem jah. Nii palju kui mina kuulnud olen.
Endale istus ka Kuperjanov päris hästi, aga siiski kuna mujal pole käinud siis on aind juttude põhjal väga raske otsustada kus parem v kus halvem. Peaasi, et käidud on.
"See mida teised kutsuvad põrguks, kutsuvad Kuperjanovlased oma koduks."
Kus kompaniis olid? Jalaväe tüübid vaidleks ilmselt vastu sellele n***i teemale.
Kommentaar