Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no teeme siis... võtke sõpru kaasa... saame mingi 12-16 inimest kokku.. on normaalne.. ma võtan ka osad jollerid kaasa

Kommentaar

ja keegi võiks kuskilt uurida, et aks homme hiiul midagi toimub... tegelt vist peaks kõi kalupäevased mängud ära jääma jua koondise mängu tõttu?

Kommentaar

ma ei tule,
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Kui kell 15 Hiiul, siis mazz ja wiiner on kohal.

Kommentaar

15ks jõuab täitsa hiiule.

Kommentaar

Ma kontrollin ka rajooni üle arvatavasti.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

tuleb juurde veel ja veel ntx ballack ja dareth, ehk ka kosk

Kommentaar

aga toimub siis hiiul 15.00?

Kommentaar

jah.. ma hakkan 3 sõbraga kliikuma just

Kommentaar

kena, ma olen tulija siiski

Kommentaar

wiiner või mazz või taku* või keegi, kui on võimalust siis öelge kus te olete enne mängu. ise lähen 19.00'ks tammsaare parki ja jillin seal.

Kommentaar

taku on minu põlve peal

Kommentaar

Nii! Kõik tartlased! Täna vutti! Näiteks kella kaheksast! Andke kõik endast kiiresti siinsamas märku!

Kommentaar

Nooooniiii. Kas Andorra mängu eelselt võiks ka miskit teha?

Kommentaar

minupoolest võib küll. hiiu staadion jälle äkki sel juhul (kui seal just mõnda trenni peal ei ole)?
                                edit: iseasi paljud tulemas on arvestades seda, et tööpäev on ja mäng algab kell 19:00 mitte 20:00+ seega hiliseim kellaaeg on 17:00 millal alustada mänguga.

Kommentaar

Working...
                                X