Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nojah, siis on ära muudetud. Pole kaua aega bussiga Tallinnas käinud.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
      Tahtsin Autobussijaamast Alekokile minna. Sõitsin esmalt tramm nr 4-ga Ülemistele. Siis istusin esimesele trammile, mis vastassuunas läks. See reis lõppes Koplis Volta peatuses, kui sai villand pidevalt möliseva narkomaani kõrval istumisest. Järgmise trammiga tagasi kesklinna ja siis juba õige Tondi nr 4 trammiga Alekokile. Vähemalt jõudsin Portugali treeninguks kohale, et kuulda väikeseid Nani-fänne.

Siuksed luuserid tulevad aint Saaremaalt. Miko, võta õppust!
      Järgmine kord küsi kellegi käest kuhu suunas sõita enne kui trammi peale istud
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
        Järgmine kord küsi kellegi käest kuhu suunas sõita enne kui trammi peale istud
        Esimene kord suurde linna minek, ega see naljaasi pole. Ma lükkan seda kogu aeg edasi.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
          Tahtsin Autobussijaamast Alekokile minna. Sõitsin esmalt tramm nr 4-ga Ülemistele. Siis istusin esimesele trammile, mis vastassuunas läks. See reis lõppes Koplis Volta peatuses, kui sai villand pidevalt möliseva narkomaani kõrval istumisest. Järgmise trammiga tagasi kesklinna ja siis juba õige Tondi nr 4 trammiga Alekokile. Vähemalt jõudsin Portugali treeninguks kohale, et kuulda väikeseid Nani-fänne.

Siuksed luuserid tulevad aint Saaremaalt. Miko, võta õppust!
          johhaidii. trammidel(ja ka trollidel ja bussidel) on meie kultuuripealinnas tallinnas esi- ja külgaknale kirjutatud, mis suunas nad sõidavad.

vaata, et sa siis ühe omakandimehe kombel jalgsi koju minema ei hakka.

Kommentaar

Mina olengi Peeter tegelt.

Kommentaar

täitsa p*tsis... hommikul helistati ja kutsuti kolme päevasele lõuna-eesti tripile. Suht magasin alles ja unise peaga suutsin EI vastata. Nüüd tuleb välja, et kõik head kamraadid on seal ning jaanipäev paistab tulevat väga masendav

Kommentaar

Hommikul ärgates käis juba pea ringi. Keerasin siis oma putsadele teised korgid alla. Selgus, et ühel augul on keere maas. Võistlustele minnes rallis bussijuht nii ränka, et süda läks täiesti pahaks.
                Enne liigat kontrollisin korke üle ja selgus, et üks on lahti ja muidugi jäi mul võti koju. Pidin see tõttu saalikatega mängima. Kohtunik tegi ränga koduvile, nii et mängu isu kadus ära. Pärast tagasi minnes hakkas jälle paha ja nii kui bussist maha astusin ropsisin kaks korda. Lucky me!

Update: Jalgpall läks katki. Juba teine Adidas F50 kahe kuu jooksul.

Kommentaar

Täiesti perses, mis päev. Hullemaks annab vist minna.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                    Täiesti perses, mis päev. Hullemaks annab vist minna.
                    Räägi meile ka sellest.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Täna sain paar sitta teadet, mõned asjad läksid katki ja lõpetuseks suutsin ühega raksu minna. Rohkem polegi vaja.

Kommentaar

Hiina LAPD konfiskeeris mu tsikli ja keeras mu suveplaanid persse.
                        V2ga t2htis m2lupulk stuffiga l2ks aanusesse v6i kuhugi...

ja nyyd tuleb veel lugeda, et mingi sibul on lemmikklubiga liitunud.

IMEGE....

Kommentaar

Inimesed teil on negatiivne elu!

Kommentaar

kiirendus, dribla, tackle, korgid, põlv, suutmatus jalale toetuda, perses suvi.
                            Algselt postitas JT8055
                            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

sitapoti äravool tilgub...Kuna mu uue voodi kohaletoimetamine võtab kuni 6 nädalat siis magan teist ööd täispuhutaval madratsil. Just avastasin et auk on sees. Ja homme pean miskine 6 ajal ärkama. Muidu oli päris tegus ja asjalik päev seni.

Kommentaar

Mul on siin teemas kõige rohkem poste, järelikult minu elu on kõige sitem. Kuna ma kirjutan teist posti järjest siia, siis järelikult pole kellelgi vahepeal sitasti läinud..Peded.

Ma olin teist päeva järjest mingi 14h tööl ja vahepeal oli suht magamata öö..iga poole tunni tagant silm lahti...igatahes v*ttus värk on.

Kommentaar

Working...
                                X