Nojah, siis on ära muudetud. Pole kaua aega bussiga Tallinnas käinud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Elusitt päev
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTahtsin Autobussijaamast Alekokile minna. Sõitsin esmalt tramm nr 4-ga Ülemistele. Siis istusin esimesele trammile, mis vastassuunas läks. See reis lõppes Koplis Volta peatuses, kui sai villand pidevalt möliseva narkomaani kõrval istumisest. Järgmise trammiga tagasi kesklinna ja siis juba õige Tondi nr 4 trammiga Alekokile. Vähemalt jõudsin Portugali treeninguks kohale, et kuulda väikeseid Nani-fänne.
Siuksed luuserid tulevad aint Saaremaalt. Miko, võta õppust!Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustJärgmine kord küsi kellegi käest kuhu suunas sõita enne kui trammi peale istud
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTahtsin Autobussijaamast Alekokile minna. Sõitsin esmalt tramm nr 4-ga Ülemistele. Siis istusin esimesele trammile, mis vastassuunas läks. See reis lõppes Koplis Volta peatuses, kui sai villand pidevalt möliseva narkomaani kõrval istumisest. Järgmise trammiga tagasi kesklinna ja siis juba õige Tondi nr 4 trammiga Alekokile. Vähemalt jõudsin Portugali treeninguks kohale, et kuulda väikeseid Nani-fänne.
Siuksed luuserid tulevad aint Saaremaalt. Miko, võta õppust!
vaata, et sa siis ühe omakandimehe kombel jalgsi koju minema ei hakka.
Kommentaar
-
Hommikul ärgates käis juba pea ringi. Keerasin siis oma putsadele teised korgid alla. Selgus, et ühel augul on keere maas. Võistlustele minnes rallis bussijuht nii ränka, et süda läks täiesti pahaks.
Enne liigat kontrollisin korke üle ja selgus, et üks on lahti ja muidugi jäi mul võti koju. Pidin see tõttu saalikatega mängima. Kohtunik tegi ränga koduvile, nii et mängu isu kadus ära. Pärast tagasi minnes hakkas jälle paha ja nii kui bussist maha astusin ropsisin kaks korda. Lucky me!
Update: Jalgpall läks katki. Juba teine Adidas F50 kahe kuu jooksul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustTäiesti perses, mis päev. Hullemaks annab vist minna.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Mul on siin teemas kõige rohkem poste, järelikult minu elu on kõige sitem. Kuna ma kirjutan teist posti järjest siia, siis järelikult pole kellelgi vahepeal sitasti läinud..Peded.
Ma olin teist päeva järjest mingi 14h tööl ja vahepeal oli suht magamata öö..iga poole tunni tagant silm lahti...igatahes v*ttus värk on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar