Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Elusitt päev

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • hofnar
    Meeskonnaliige
    • Nov 2002
    • 1847

ega ometi mitte Pärnu mnt-l?
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

• boobek
      Eesti koondislane
      • Mar 2004
      • 2618

Õnneks ma ei ela Tallinnas.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• zelee
        Eesti koondislane
        • Nov 2010
        • 6285

Ma oletan siis et Tartus kaubamaja ristmikul?

Kommentaar

• boobek
          Eesti koondislane
          • Mar 2004
          • 2618

Nii sitasti nüüd ka ei läinud.
          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• Marek_T
            Eesti koondislane
            • Mar 2009
            • 4073

Algselt postitanud kasutaja boobek poolt
            Faking ront otsustas keset tipptundi, kõige tihedama liiklusega ristmikul, otsad anda. Ja ohutulede lüliti ka ei töötand.
            Õnneks ma ei ela Tallinnas.
            Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
            Ma oletan siis et Tartus kaubamaja ristmikul?
            Nii sitasti nüüd ka ei läinud.
            Ega ometi mitte Põlvas bussijaama ringil? Sest see oleks nagu kreisi.

Kommentaar

• Shaq
              Pallipoiss
              • Apr 2006
              • 1942

Kas see võis Tartus Lai tänava juures olla? 17 ajal oli seal üsna korralikult autosid.

Kommentaar

• Tofoa
                cantankerous
                • Aug 2026
                • 18350

Pakkuge veel mõni ristmik Eestis välja. Ärge muidugi konkreetset vastust küsige.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Shaq
                  Pallipoiss
                  • Apr 2006
                  • 1942

Ei osanud mujale teemasse panna, aga kui hakkab allamäge minema, siis läheb ikka mõnuga. kahjuks paar tundi veel seda päeva.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                    Meeskonnaliige
                    • Apr 2004
                    • 10334

Ma ei viitsi pikalt kirjutada, aga põhimõtteliselt võiks universum v*ttu sõita.

Kommentaar

• Rein
                      Must puudel
                      • Feb 2005
                      • 12804

Täna on see päev!
                      Eestlase puhul ei maksa suusõnaline kokkuleppe mitte m*nnigi.
                      Aamen.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• fcfloraforever
                        Eesti koondislane
                        • Jun 2007
                        • 4002

Elusitt oleks selle perioodi kohta hästi öeldud...
                        FC Flora

Kommentaar

• ericbana
                          Asjahuviline
                          • Jun 2004
                          • 7758

Mitte mul, aga ühel väiksel poisil, kes emaga kinos käis kindlasti. Nimelt suutis poiss kaks suurt popcorni paari minuti jooksul mööda põrandat laiali saata. Kui esimese puhul hakkas poiss nutma ja ema lohutama, siis kui paar minutit hiljem uue popcorniga sama juhtus, oli reaktsioon priceless. Poiss vahtis 30sekundit täiesti liikumatult põrandal olevat popcornihunnikut. Ema somamoodi poissi.

Mõni aeg pole poisil ilmselt mõtet kinos puhveti poole vaadata.

Kommentaar

• Katk
                            mõh?
                            • Mar 2009
                            • 5944

Mul hakkas selle jutu peale juba tast nii kahju, et oleks ise talle selle kolmanda ostnud (juhul kui ta just meelega neid maha ei ajanud). Aga oleks andnud ema kätte et ikka ekraani ette nendega seekord jõuaks. Vana on väike poiss üldse?

Kommentaar

• ericbana
                              Asjahuviline
                              • Jun 2004
                              • 7758

Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
                              Mul hakkas selle jutu peale juba tast nii kahju, et oleks ise talle selle kolmanda ostnud (juhul kui ta just meelega neid maha ei ajanud). Aga oleks andnud ema kätte et ikka ekraani ette nendega seekord jõuaks. Vana on väike poiss üldse?
                              Poiss oli mingi ca 5 või 6 aastane. Esimese korra puhul ei oska öelda, kuidas asi täpselt juhtus, sest nägin olukorda alles siis, kui popcorn oli põrandal laiali. Aga kui arvestada seda, et isegi esimese reaktsioonina ei tulnud emalt ühtegi kurjustavat sõna, siis ilmselt asi ikka kogemata juhtus. Kui poiss oli maha rahunenud, siis läksid ostsid uue. Ema jäi seal Plaza teisel korrusel pinkide juures midagi kotiga mässama ja poiss seisis tema kõrval. Seda hetkeni kuni avastas, et ta õde ja vend (tõenäoliselt) möllasid lauajalkaga, mis istumiskohtade juures on. Muidugi unustas ta enda käes oleva karbi ning hakkas nende poole jooksma. Mõne sammu jõudis teha ning uus laar popcorni põrandal oli fakt.

Kommentaar

• atleticomadrid
                                Virtuaalne hullumeelsus
                                • Feb 2009
                                • 6195

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                                Poiss vahtis 30sekundit täiesti liikumatult põrandal olevat popcornihunnikut. Ema somamoodi poissi.
                                Olgugi, et olukord on sellises eas meesterahvale ilmselt tõsine tragöödia, siis see vaatepilt võis ka korralikult naerma ajada
                                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Töötlen...