Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui veel kossu mängisin, oli mul ka anne eriti tihti hüppeliigest välja väänata. Teipinud-sidunud ei ole, mingisugust kohe peale tõmmatavat sidet kasutasin, aga kas temast kasu ka oli, vot ei tea.

Täna suutsin aga vutti mängides põlve paiste taguda. No ikka nii paistes, et ei liigu ka mitte. Hõissa suvi.

Kommentaar

Algselt postitas Hughes Vaata postitust
      on üldse võimalik nii kossu mängida, et ka kõige halvemini maandudes 100% kindlalt hüppeliigesega midagi ei juhtu ? kuidagi kinniteibituna vms.
      100%? Ei! ...eriti kui see sul niikuinii pooletoobine on. Parem oleks pallimängudest kuni tervenemiseni loobuda.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
        100%? Ei! ...eriti kui see sul niikuinii pooletoobine on. Parem oleks pallimängudest kuni tervenemiseni loobuda.
        ja kauaks peaks loobuma, et korralikult paraneksid ?
        ½121½

Kommentaar

No, kui mul hüppeliigsele köölused läksid, siis mina ei teinud pool aastat sporti. Nüüd on vaid muhk jalale jäänud, kuid sportida saab jälle täiel rinnal.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Omast kogemusest soovitan arsti juures käia, saad täpselt teada, mis viga ja kauaks vaja loobuda. Ja ikka korraliku, mingeid traumakaomi ei tasu kuulata.

Ja selle maandumise kohta, et 100% kindlusega ma ei usu, et miski ära hoiaks, aga muretse endale tugi hüppekale, arst oskab neid ka soovitada. Või siis väga-väga korralikult kinni teipida, aga seda peab ka oskama õigesti teha. Endal on ka kindlam tunne, kui ei pea kogu aeg põdema, kas täna läheb hüppekas või ei lähe.

Kommentaar

Mängisin FM-i ja lõin värava, millega kaasnes terve tassi kohvi sülletõmbamisega.
              slimm.ee

Kommentaar

Tra vittu, mul pandi pangakaart rotti bljät, kõik mu miljonid läksid vittu küll noh.

PS ! Otsin keppi ! Kiire ...
                Algselt postitas Maekas
                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                  Tra vittu, mul pandi pangakaart rotti bljät, kõik mu miljonid läksid vittu küll noh.

PS ! Otsin keppi ! Kiire ...
                  Noorus on hukas.

Kommentaar

Tuleb elusitt nädal. elu on türa
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                      Tuleb elusitt nädal. elu on türa
                      duubeldan....

Kommentaar

Algus oli paljutõotav, kui hommikusöögilauas kohvitassi ajalehe peale kummuli lõin, eks näis, mis siis päev edasi toob

Kommentaar

köiest paremat sõpra te ei leia

Kommentaar

elusitt päev on

Kommentaar

Endal nii sitt ja tühi päev olnud et tunde parandamiseks pidin lugema terve selle teema läbi ja siis nüüd mõistan et võiks isegi hullemini olla, ma lähen õue nüüd, küllalt juba magatud :P
                              FC Otepää II

Kommentaar

Nii ilus pühapäev ja siis üks "tore" uudis ning saabki juba siia teemasse postitada

Kommentaar

Working...
                                X