Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
Postimehe ajakirjanikult oleks see lüke siiski liiga advanced ajutegevust eeldanud. Tegu on BNS uudise vahendamisega
Leave a comment:
-
See oli Postimehelt hea lüke, jep, et inimesi pöördesse ajada.Algselt postitanud kasutaja jaamu pooltPostimees on ühe olulise täpsustuse originaalist välja jätnud:
Teovõimeline (s.t vähemalt 18-aastane) õpilane võib keelata oma hinneteavaldamise ka oma vanematele või eestkostjale (PGS § 55 lg 1)
Pakuks välja ka idee looks
"Lastel on võimalus kehalises kasvatuses mitte osaleda"
Artikli sisu on, et lapsed ei pea kehalises kasvatuses osalema ja "unustaks" samal ajal mainida, te jutt käib muidugi arstitõendist haigete laste puhul. Saaks kommentaariumi taas mingit pehmode ja lumehelbekeste juttu täis tõmmata.Leave a comment:
-
Jep, ning lisaks sellele kohutavale ahistamisele peeti meil klassis veel ka õpitulemuste edetabelit ja alumise otsa mehed said õpetajate poolt pidevat mentaalset vägivalda.Õiguskantsler:
Tema sõnul võib õpilane keelata oma hinnete avaldamise ka oma vanematele või eestkostjale
Johhaidiii.... oleks ka tahtnud sellist inimõigust oma kooliajal. Kas tagantjärgi mingit hagi ei saa esitada? Et nagu tehti rämedalt ülekohut noorele inimesele ja põhjustati tarbetuid kannatusi. Kurat, vanemad tohtisid lausa mu päevikut lapata ja nägid õpetaja märkusi ja värki. Totalitaarne süsteem, Gestapo töövõtted!
Andrus Värnikul ja tema totudest sõpradel võiks kohe tekkida võimalus hagisid hakata vorpima, sest nii nende elu tuksi keeratigi
Leave a comment:
-
Õiguskantsler:
Tema sõnul võib õpilane keelata oma hinnete avaldamise ka oma vanematele või eestkostjale
Johhaidiii.... oleks ka tahtnud sellist inimõigust oma kooliajal. Kas tagantjärgi mingit hagi ei saa esitada? Et nagu tehti rämedalt ülekohut noorele inimesele ja põhjustati tarbetuid kannatusi. Kurat, vanemad tohtisid lausa mu päevikut lapata ja nägid õpetaja märkusi ja värki. Totalitaarne süsteem, Gestapo töövõtted!Leave a comment:
-
-
Ma ka vandusin. Huvitav, kas ülemus kinnitaks selle kuluaruande, kui ma, ee, loo jaoks need ostan."Rannamaja" Merylin viskas riided taas seljast:
kurat ja siis küsib 22 dollarit et pilte näha. Keegi legit nii loll et maksab ka?
A noh, inimesed internetis ostavad ka mänguritüdruku vannivett, et asi see siis piltide eest maksta.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: