Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• laurenzo
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma olen ikka mõned korrad pealinnast välja ka sattunud, aga pole kunagi aru saanud, et mis asi see seal täpselt tasuta on.
    Ma arvan, et näiteks Jõgeva linnaliini bussid, mul pole muidugi õrna aimugi, kas seal mõni selline sõidab.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sa lähed kuhugile teisse linna või valda ja sõidad maakonnaliinidega tasuta ja keegi ei köhi, aga Tallinnas peavad kõik maksma. Aga noh eks tegelikult on aru ka saada, et eks teil seal meediatoimetuse tagatubades on arusaam, et Eesti Riik algab Lasnamäega ja lõpeb Harkuga.
    Ma olen ikka mõned korrad pealinnast välja ka sattunud, aga pole kunagi aru saanud, et mis asi see seal täpselt tasuta on.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma võin su enda juurde sisse kirjutada. Aga muidu igati ok lahendus. Kui minult kui tallinlaselt võetakse tasuta ühistranspordi eest pappi, siis las maksavad need, kes siin ei ela ja kelle rahadest seda by default ei võeta.
    Sa lähed kuhugile teisse linna või valda ja sõidad maakonnaliinidega tasuta ja keegi ei köhi, aga Tallinnas peavad kõik maksma. Aga noh eks tegelikult on aru ka saada, et eks teil seal meediatoimetuse tagatubades on arusaam, et Eesti Riik algab Lasnamäega ja lõpeb Harkuga.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Mis rahadega seda meediatööstust üleval hoitakse?
    Parlamendierakonnad saavad riiklikku toetust. Ummelas võeti ministeeriumisse tööle. Espenberg töötab riigikogus nõunikuna. Ehk kõik on tibens!

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    Muide nagu ka arvasin, siis korralik osa TTV seltskonnast üle kolinud EKRE meediatööstuskompleksi.
    Mis rahadega seda meediatööstust üleval hoitakse?

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Paluks siis suurema ja võimsama TTV taasavamist.
    Muide nagu ka arvasin, siis korralik osa TTV seltskonnast üle kolinud EKRE meediatööstuskompleksi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Peeter Ernits jauras, et TTV on oluline lõunaeestlastele. Noh, las siis maksavad selle eest.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Ma võin su enda juurde sisse kirjutada. Aga muidu igati ok lahendus. Kui minult kui tallinlaselt võetakse tasuta ühistranspordi eest pappi, siis las maksavad need, kes siin ei ela ja kelle rahadest seda by default ei võeta.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tallinna linnavalitsus tõstab mittetallinlaste sõiduhindasid. Tra me elame nagunii riik riigis ja pool eesti rahvast elab Tallinnas ning siis koinitakse ikka neid, kellel pole sissekirjutust või kes peavad Tallinnas koguaeg käima. Niigi Tallinna Linna hoitakse nagu sitta pilpa peal võrreldes teiste linnadega. Suunake Mupo tegevuskulude rahad transporti ja saaks iga eesti inimene oma riigi pealinnas tasuta sõita. Aga niikaua kuni topitakse lolle mongole keskerakonnast sinna etteotsa, siis ei ole eriti midagi loota. Toetame ainult vene mammide laulukoore lasnamäel.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tallinna linnavalitsus tõstab mittetallinlaste sõiduhindasid. Tra me elame nagunii riik riigis ja pool eesti rahvast elab Tallinnas ning siis koinitakse ikka neid, kellel pole sissekirjutust või kes peavad Tallinnas koguaeg käima. Niigi Tallinna Linna hoitakse nagu sitta pilpa peal võrreldes teiste linnadega. Suunake Mupo tegevuskulude rahad transporti ja saaks iga eesti inimene oma riigi pealinnas tasuta sõita. Aga niikaua kuni topitakse lolle mongole keskerakonnast sinna etteotsa, siis ei ole eriti midagi loota. Toetame ainult vene mammide laulukoore lasnamäel.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Odekolonni-Loone pole tark. Või kellest jutt muidu?
    Loone kindlasti mitte. Sellise tegelase kohta "haritud ja mõistlik" ei kasutaks eluilmaski.
    Üks täiesti mitte-kuulus persoon, üks endine kolleeg kõigest...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    See kui muidu pealtnäha haritud ja mõistlikud eestlased kannavad sirbi ja vasra või muu kommunismisümboolikaga riideid ja siis veel poseerivad ka nendes (näiteks Venemaal reisil käies).

Okei, saan aru kui oled jänki, brasiillane või britt.
    Okei, saan aru kui oled eestlane, aga lihtsalt madala intelligentsiga - kõik ei tea... noh elementaarseid fakte.

Aga kui oled tark Eesti inimene ja ajalooga kursis siis NO MILLE KURADI PÄRAST on vaja selga toppida kaltse, mis kannavad selle reziimi sümboleid, mis kõigest paar põlvkonda tagasi meie eelkäijaid mõrvasid, vägistasid, vangistasid ja küüditasid?!?
    Kas mingit kuradi perspektiivi ei ole?
    Ei pane ju suurt punase haakristiga särki selga ega tee natsitervitust Berliinis. Miks on vaja siis sirpi ja vasarat kanda Venemaal???
    Odekolonni-Loone pole tark. Või kellest jutt muidu?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Ma hakkasin mõtlema, et mu briti lipuga särk ei pruugi ka igalpool sünnis olla...

Muide, terrorirežiimi on mõnuga eksponeeritud ka ameerika popkultuuris(0:20):
    Vt ka järgmised märksõnad - jänki; nende jaoks kauge teema, ei jaga biiti; jutt (eelduslikult intelligentsetest) eestlastest, kelle puhul närvi ajab.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Ma hakkasin mõtlema, et mu briti lipuga särk ei pruugi ka igalpool sünnis olla...

Muide, terrorirežiimi on mõnuga eksponeeritud ka ameerika popkultuuris(0:20):

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Kurja ei teinudki. Ainus mittevägivaldne kommunistist võimulesaaja.
    Püsis ka vastavalt lühikest aega pukis.

Kommunist siiski ja arvestades kogu muud taaka, ei paneks ka tema pildiga särki / pusa selga.
    Aa, fair enough. Nende võõraste režiimide pusadega on, jah, nii, et vast kõikide suurte poiste rajal on palju pisikeste verd. Ja see, milline parasjagu kõige õudsam tundub, sõltub sellest, kus sa paikned. Ja sellest ka, kui ammu miski aset leidis. Tho oma USA värvides ujukaid ei taha ka enam väga jalga panna .

Leave a comment:

Working...
X