Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
-
külavaheteel on pori tõesti paratamatu, aga linnas võiks selle vastu ikka midagi ette võtta. külmal ajal visatakse libeduse tõrjeks igasugust laga tänavatele, mida sulaga ära ei koristata. aprilli-maini sumame sopa sees. ja nii on see igal aastal. trööstitu värk.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma kunagi kuulasin R2-e hommikuti. Veel paar aastat tagasi.
Nüüd on hommik selline:
8.20 üles. Vaatad ruttu, mis FB, foorum ja NBA öösel teinud on. Lükkad muusika peale
8.25 duši alla, hambapesu.
8.30 riidesse.
8.35 trammi peal.
8.50-9.00 tööl.
Raadiot ei jäägi aega kuulata. Muusika mängib enda pleilistist.
Aa, mis närvidele käib? Mm, oot, aa. Kui natuke hiljaks jääd, siis on mingi 8.55-9.15 periood, kus tramm on paksult täis.
Fakk, ma tahan kesklinna tagasi, raisk.Kommentaar
-
Arstid ja toitumiseksperdid soovitavad hommikuti süüa.
Närvidele käib iseenda lollus hetkel.Kommentaar
-
-
Ei ole. Kui siis nats.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Soliidne hommik. Mul läheb 15 min, et voodist välja saada, sa oled selle ajaga jõudnud fesaris, foorumis ja nba.com-is (vist?) käia + pessu, riidesse ja trammi peale.Ma kunagi kuulasin R2-e hommikuti. Veel paar aastat tagasi.
Nüüd on hommik selline:
8.20 üles. Vaatad ruttu, mis FB, foorum ja NBA öösel teinud on. Lükkad muusika peale
8.25 duši alla, hambapesu.
8.30 riidesse.
8.35 trammi peal.
8.50-9.00 tööl.
Raadiot ei jäägi aega kuulata. Muusika mängib enda pleilistist.
Gotta say that's effin impressive!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Nop. Magama jään kusagil 1-2 vahel. Koju jõuan enamasti 22-23 vahel, v.a. nädalavahetus, kus lahkun kodust enamjaolt kell 1-2 päeval ja saabun umbes 20-22. Eile näiteks sain Lasnamäelt koju pool üks.Kommentaar
-
Mõtlesin jalgpalli vaadata. Esmalt vaatasin Bayernit - pennal ja punane.
Vahetasin kanalit.
Vaatasin Chelseat. Punane ibrale.
Fakit.
Vaatan parem mingit filmi. Persse see jalka.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar