Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNärvi ajab, et Youtube arvab, et ma olen venelane. Enne videot on reklaamid vene keeles üldjuhul.
Kommentaar
-
Tartu elanikele saadeti 2-3 nädalat tagasi skeemid kuidas millal mis suletud on ja kuidas liikuda saab.
E: see ei aita sind? http://tartumaraton.ee/et/yritused/r...tulla/liiklus/
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
Kommentaar
-
Allergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergia jutt.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustClaritin ei toimi või? Pead suurema doosi võtma!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustega antihistamiin ei ravi, ta surub sümptomid alla lihtsalt
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.
Eestis sama nime all müügis ilma retseptita. Claritini ja muudega võib ahju kütta.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEga õietolmuallergiat ei olegi võimalik ravida ju? Ma võtan iga kevad paar claritini tabletti ja silm ei sügeleI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Eelmine aasta oli päris hull endal. Leevendas võimalikult tihedalt näo ja käte pesemine jaheda veega. Õues olles peas kindlalt prillid olenemata sellest kas on päike või mitte. Suurema tuulega vältisin väljas käimist.varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar