Algselt postitas Rudy

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse

X
- 

arvutis seda probleemi tänu adblockile pole, aga nutitelefonis küll. lisaks Youtube'ile üllatab ka Facebook venekeelsete reklaamidega. käigu kuradile. #absurdivennad ajavad ka närvi. ja jutud, et vene immigrant on parem kui neegus.Algselt postitas Rudy Vaata postitustNärvi ajab, et Youtube arvab, et ma olen venelane. Enne videot on reklaamid vene keeles üldjuhul.
Kommentaar
 - 

Tartu elanikele saadeti 2-3 nädalat tagasi skeemid kuidas millal mis suletud on ja kuidas liikuda saab.
E: see ei aita sind? http://tartumaraton.ee/et/yritused/r...tulla/liiklus/
Kommentaar
 - 

Kas mitte täpselt 365 päeva tagasi Sa ei teinud sama postitust ja said samad vastused jne? Eks ootame uue aastani jälle.Algselt postitas StokJalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
Kommentaar
 - 

Allergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.
Kommentaar
 - 

Claritin ei toimi või? Pead suurema doosi võtma!Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergia jutt.
Kommentaar
 - 

ega antihistamiin ei ravi, ta surub sümptomid alla lihtsaltAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustClaritin ei toimi või? Pead suurema doosi võtma!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
 - 

Ega õietolmuallergiat ei olegi võimalik ravida ju? Ma võtan iga kevad paar claritini tabletti ja silm ei sügeleAlgselt postitas dareth Vaata postitustega antihistamiin ei ravi, ta surub sümptomid alla lihtsalt
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.
Eestis sama nime all müügis ilma retseptita. Claritini ja muudega võib ahju kütta.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
 - 

Noh tavameditsiin ei oska. Teinekord keha ise muutub aja jooksul ja saad vaevast lahti. Mõned leiavad abi homöopaatiast või mingitelt tervendajatelt. Hiina meditsiini võib ka proovida, aga kas allergiast lahti ka saab, ei oska öelda.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEga õietolmuallergiat ei olegi võimalik ravida ju? Ma võtan iga kevad paar claritini tabletti ja silm ei sügeleI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
 - 

Ptuiptuiptui, see aasta endal pole olnud. Tablakaid ei tarbi ka, kuna need lihtsalt ei aita.Algselt postitas Katk Vaata postitustAllergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
Eelmine aasta oli päris hull endal. Leevendas võimalikult tihedalt näo ja käte pesemine jaheda veega. Õues olles peas kindlalt prillid olenemata sellest kas on päike või mitte. Suurema tuulega vältisin väljas käimist.varupallivarupumpaja
Kommentaar
 - 

http://sport.delfi.ee/news/jalgratta...le?id=71591513 sina või?Algselt postitas StokJalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar