Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • marv3llous
    Kahur
    • Feb 2009
    • 8672

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Närvi ajab, et Youtube arvab, et ma olen venelane. Enne videot on reklaamid vene keeles üldjuhul.
    #absurd
    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• jyriöö
      küülikufarmer
      • Oct 2001
      • 6343

vello99. Fantasys 2 punkti ja Eesti lõikes 3 kohta ees. Loogiliselt ja ratsionaalselt võttes ei peaks selline pisiasi kulmugi kergitama panema. Aga kuna tegemist on velloga.....
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

• El President
        Eesti koondislane
        • Nov 2001
        • 2405

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
        Närvi ajab, et Youtube arvab, et ma olen venelane. Enne videot on reklaamid vene keeles üldjuhul.
        arvutis seda probleemi tänu adblockile pole, aga nutitelefonis küll. lisaks Youtube'ile üllatab ka Facebook venekeelsete reklaamidega. käigu kuradile. #absurdivennad ajavad ka närvi. ja jutud, et vene immigrant on parem kui neegus.

Kommentaar

• zelee
          Eesti koondislane
          • Nov 2010
          • 6285

Tartu elanikele saadeti 2-3 nädalat tagasi skeemid kuidas millal mis suletud on ja kuidas liikuda saab.

E: see ei aita sind? http://tartumaraton.ee/et/yritused/r...tulla/liiklus/

Kommentaar

• Rudy
            Eesti koondislane
            • Nov 2013
            • 2750

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
            Jalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
            Kas mitte täpselt 365 päeva tagasi Sa ei teinud sama postitust ja said samad vastused jne? Eks ootame uue aastani jälle.

Kommentaar

• Katk
              mõh?
              • Mar 2009
              • 5944

Allergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
              Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
              Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                Me engana que eu gosto
                • Jan 2009
                • 8175

Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
                Allergia jutt.
                Claritin ei toimi või? Pead suurema doosi võtma!

Kommentaar

• zaz
                  eduheidik
                  • Sep 2003
                  • 4587

Allergiaravim ei saagi toimima hakata, kui allergeenidest eemale ei hoia.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• dareth
                    praadimiskindel margariin
                    • Dec 2003
                    • 4295

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
                    Claritin ei toimi või? Pead suurema doosi võtma!
                    ega antihistamiin ei ravi, ta surub sümptomid alla lihtsalt
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                      Me engana que eu gosto
                      • Jan 2009
                      • 8175

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
                      ega antihistamiin ei ravi, ta surub sümptomid alla lihtsalt
                      Ega õietolmuallergiat ei olegi võimalik ravida ju? Ma võtan iga kevad paar claritini tabletti ja silm ei sügele

Kommentaar

• Halb ründaja
                        Shola Ameobi
                        • Aug 2005
                        • 2388

Allergiad. Ja ma mõtlesin ca kuuke tagasi, et tea kas organism on tugevamaks saanud, et nii nõrgalt seekord tunda annab (natuke nina andis tunda aga oli nagu lapsemäng).
                        Nüüd ca nädal-paar jutti aevasta nagu loom (suutsin täna rekordina 14 korda jutti lasta. jei), üks hetk nina täiesti puhas järgmine hetk sügeleb mis hull ning vett tuleb nagu kraanist, silmad sügelevad ja on punased nagu oleks mingi narkouimas lasnakas... oeh.
                        Ja need igasugu tabletid asjad on mul ka vist juba mõttetud, kehal oleks nagu immuunsus tekkinud kuna mingit vahet pole kas on ravimit võetud pikka aega jutti juba või pole üldse midagi võetud.

Eestis sama nime all müügis ilma retseptita. Claritini ja muudega võib ahju kütta.
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

• dareth
                          praadimiskindel margariin
                          • Dec 2003
                          • 4295

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
                          Ega õietolmuallergiat ei olegi võimalik ravida ju? Ma võtan iga kevad paar claritini tabletti ja silm ei sügele
                          Noh tavameditsiin ei oska. Teinekord keha ise muutub aja jooksul ja saad vaevast lahti. Mõned leiavad abi homöopaatiast või mingitelt tervendajatelt. Hiina meditsiini võib ka proovida, aga kas allergiast lahti ka saab, ei oska öelda.
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• Stjopa
                            Professionaal
                            • Mar 2009
                            • 557

Ptuiptuiptui, see aasta endal pole olnud. Tablakaid ei tarbi ka, kuna need lihtsalt ei aita.
                            Eelmine aasta oli päris hull endal. Leevendas võimalikult tihedalt näo ja käte pesemine jaheda veega. Õues olles peas kindlalt prillid olenemata sellest kas on päike või mitte. Suurema tuulega vältisin väljas käimist.
                            varupallivarupumpaja

Kommentaar

• taku*
                              d-day
                              • Feb 2004
                              • 9678

Möödund aasta kirjutas isand arst välja Aerius tablakad. Toimivad ideaalselt. (käsimüügi arstimitest olen juba ammu loobunud).

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
                                Jalgratturid. Nagu peaaegu igal aastal, obv. Õhtul on vaja õigeks ajaks õigesse kohta jõuda, aga praegu puudub igasugune info, kuidas ma auto parklast kätte saan, kuidas ma koju saan ja kui palju pean aega varuma. Seni pole meediast ka infot leidnud, ainult Postimehes on mingi tasuline artikkel. Kuulipilduja unustasin ka maha raisk!
                                http://sport.delfi.ee/news/jalgratta...le?id=71591513 sina või?

Kommentaar

Töötlen...