Triobet ajab närvi. Klient on nende jaoks hunnik sitta ning FAIR PLAY on väga võõras väljend.
Täna oli siis Triobetis selline hea bet üleval:
Bayern München - Real Madrid (Team with most cards)
Equal 1.7
Bayern München 3.10
Real Madrid 5.25
Muidugi tuli mõlemad meeskonnad valida. Väga hea value. Hiljem aga avastasin, et mu Real Madridile tehtud panus on tühistatud ja Bayerni oma endiselt jõus. Läksin siis Live Chati oma murega, kus selgus järgmine:
* Nad muudavad Terms & Conditione, siis kui neil tuju tuleb ja kuidas iganes tahavad, ilma, et kedagi teavitaks.
* Nad võivad ükskõik millise panuse tühistada ja öelda, et tegu oli eksitusega.
* Nende reeglid räägivad üksteise vastu ning valitakse see kumb parasjagu nagu neile kasulik on.
* Vytautas: our site our rules
Lisaks tahtsin, et nad siis mu Bayerni peale pandud raha samamoodi tagastaks, sest see oli tehtud ainult nende juba tühistatud panuse tõttu.
Loe siit edasi.
Täna oli siis Triobetis selline hea bet üleval:
Bayern München - Real Madrid (Team with most cards)
Equal 1.7
Bayern München 3.10
Real Madrid 5.25
Muidugi tuli mõlemad meeskonnad valida. Väga hea value. Hiljem aga avastasin, et mu Real Madridile tehtud panus on tühistatud ja Bayerni oma endiselt jõus. Läksin siis Live Chati oma murega, kus selgus järgmine:
* Nad muudavad Terms & Conditione, siis kui neil tuju tuleb ja kuidas iganes tahavad, ilma, et kedagi teavitaks.
* Nad võivad ükskõik millise panuse tühistada ja öelda, et tegu oli eksitusega.
* Nende reeglid räägivad üksteise vastu ning valitakse see kumb parasjagu nagu neile kasulik on.
* Vytautas: our site our rules
Lisaks tahtsin, et nad siis mu Bayerni peale pandud raha samamoodi tagastaks, sest see oli tehtud ainult nende juba tühistatud panuse tõttu.
Loe siit edasi.
Kommentaar