Algselt postitas wordprez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustTulemüür. Sulle näib, et online, tegelt kontaktini sõnumid ei jõua. Juhul, kui nt riigitööl.
Ja Jasperile nii palju, et üldiselt on mingi kindel punt inimesi, kellega alustan samamoodi. Mingid 24/7 onlainerid või legit teadaolevalt hõivatud inimesed. Aga närvi ajab see, kui suvalised inimesed seda teevad. Ja mis ajendas postitama, et ühe olulisi teemasid puudutava vestluse käigus hakkas teine pool lihtsalt lampi mingi hetk ignoma. Ehk siis keset vestlust. Mitte algusest. Nagu eesmärk olekski vestluspartner närvi ajada.
Fakit, ma lähen linna. Luban, et öösel ei postita.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Miks Sa siis suvalistele inimestele küsimusi esitad ja/või miks Sul on suvalised isikud kontaktideks?Algselt postitas wordprez Vaata postitustNohjah. Paraku veel ükski minu tuttavatest riigitööl pole. Veel. Aga siin ongi võti see linnuke, mis nt fb messengeri ilmub, kui teine pool su teksti on näinud (sellest saab ka muidugi ümber hiilida).
Ja Jasperile nii palju, et üldiselt on mingi kindel punt inimesi, kellega alustan samamoodi. Mingid 24/7 onlainerid või legit teadaolevalt hõivatud inimesed. Aga närvi ajab see, kui suvalised inimesed seda teevad. Ja mis ajendas postitama, et ühe olulisi teemasid puudutava vestluse käigus hakkas teine pool lihtsalt lampi mingi hetk ignoma. Ehk siis keset vestlust. Mitte algusest. Nagu eesmärk olekski vestluspartner närvi ajada.
Fakit, ma lähen linna. Luban, et öösel ei postita.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMiks Sa siis suvalistele inimestele küsimusi esitad ja/või miks Sul on suvalised isikud kontaktideks?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTurvapedede kamp "Meeskond"! Sinna vist võetakse tööle vaid selliseid,kes vihkavad inimesi! Põlegu värdjad põrgukatlas!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustAh, jäta järele, Janno. Küllap sa olid ise nats, fašist, provotseerisid, sõimasid ja olid ülepea turvarisk.
Kõik jama hakkas pihta tavaliselt fotokaamerast. Oleks siis keegi viisakalt selgitanud midagi,aga neil oli vaja kohe laiama ja ülbitsema hakata.
Ja ma olin täitsa kaine seal.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo eks ma olin jaa vähe ohtlik koos oma perega! Lõpuks lihtsalt soovitasin neil omale PÄRIS töö otsida!
Kõik jama hakkas pihta tavaliselt fotokaamerast. Oleks siis keegi viisakalt selgitanud midagi,aga neil oli vaja kohe laiama ja ülbitsema hakata.
Ja ma olin täitsa kaine seal.
Eestis ei tohi olla fotkat mängul kaasas või mis asi?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustRääkige lähemalt ka siis kui te siin laiate?
Eestis ei tohi olla fotkat mängul kaasas või mis asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustRääkige lähemalt ka siis kui te siin laiate?
Eestis ei tohi olla fotkat mängul kaasas või mis asi?
Aga no miks ei võiks asju inimlikult selgitada, aga ikka vaja olla n.ö maailma kõige parema ameti tegelased!
Nüüd ma siis tean miks kesa&co neid ei seediMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustOot, et mitte kuskil polnud siis kirjas mida tohib sisse viia ja mida mitte? Raske uskuda.
Tähelepanuks kõigile külastajatele: festivali territooriumil on keelatud kõik käsivideokaamerad. Samuti ei saa sisse professionaalselte fotoaaparaatidega, milleks loetakse kõik aparaadid, millel on eemaldatav objektiiv.
Kõik tavafotoaparaadid (nn seebikad) on lubatud.
Täitsa olemas.FC Bayern München!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustEile õhtu läksin perega Õllesummerile ja seal väravas siis see kõik alguse sai. Ja mitte kuskilt ei saanud mina infot,et ei tohi objektiiviga fotokat kaasas olla. Soovitati koju kaamera viia. Küsisin,et kas tegelased on nõus siis ka minu taksosõidu kinni maksma,aga no ei olnud vist neil nii palju pappi.
Aga no miks ei võiks asju inimlikult selgitada, aga ikka vaja olla n.ö maailma kõige parema ameti tegelased!
Nüüd ma siis tean miks kesa&co neid ei seedi"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar