Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • raudidas
    Big dick crusher
    • Sep 2014
    • 693

oot kas keegi kustutab mu postitusi siin?
    Lisatud failid

Kommentaar

• vendetta
      INSURRECTION
      • Dec 2001
      • 3143

Jarosh kustutab sinu omasid jah

Kommentaar

• j6u1uv4n4
        Me engana que eu gosto
        • Jan 2009
        • 8175

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
        oot kas keegi kustutab mu postitusi siin?
        see mingi troll konto pealt tehtud twiit, miks jagad seda? Kas see esindab kellegi arvamust?

Kommentaar

• raudidas
          Big dick crusher
          • Sep 2014
          • 693

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt

see mingi troll konto pealt tehtud twiit, miks jagad seda? Kas see esindab kellegi arvamust?

https://twitter.com/Shalila20
          sellised on tüüpilise mustanahalise arvamused ameerikas, sh ka sir lewis hamiltoni

kas kõik need mustade eest põlvitajad jalgpallimurul põlvitavad ka ukrainlaste eest? ma loodan, et põlvitavad.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
            Me engana que eu gosto
            • Jan 2009
            • 8175

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
            sellised on tüüpilise mustanahalise arvamused ameerikas, sh ka sir lewis hamiltoni

kas kõik need mustade eest põlvitajad jalgpallimurul põlvitavad ka ukrainlaste eest? ma loodan, et põlvitavad.
            Sa levitad mingit culture war propagandat mis on kaugel tüüpilise inimese arvamusest. You've been played.

Kommentaar

• käbi
              Meeskonnaliige
              • Aug 2003
              • 1344

See leht siin: https://objektiiv.ee/ ja see et üks põhivendi seal sama klubi toetab nagu mina.

Kommentaar

• kaala
                Eesti koondislane
                • Jan 2003
                • 5135

plasticul öigus. Paned viikingi sarja peale ja loomulikult võid kihla vedada et ka seal minutite pärast vaatab mingi mustanahaline löpuboss-viikingiplika otsa sulle..... 11 sajandi euroopas
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• LeeRomeno
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2012
                  • 4686

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
                  plasticul öigus. Paned viikingi sarja peale ja loomulikult võid kihla vedada et ka seal minutite pärast vaatab mingi mustanahaline löpuboss-viikingiplika otsa sulle..... 11 sajandi euroopas
                  The stereotypical image of a Viking is that they had white or light-colored skin and blonde, or sometimes brown, hair. But did all of the…

Kommentaar

• LeeRomeno
                    Eesti koondislane
                    • Aug 2012
                    • 4686

Muuseas, minu arust on see kohustuslik rasside esindatus igas seriaalis ka tobe, aga mõnel juhul on meie arvamus kujundatud ka läbi aegade kujunenud stereotüüpidest. No näiteks kasvõi meie tavapärane kujutlus jeesusest kui pikkade juustega pure white lõngusest,kuigi selliseid tegelasi tol ajal lähis idas kindlasti polnud.

Kommentaar

• maamesilane
                      Asjahuviline
                      • Mar 2004
                      • 2796

Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
                      Muuseas, minu arust on see kohustuslik rasside esindatus igas seriaalis ka tobe, aga mõnel juhul on meie arvamus kujundatud ka läbi aegade kujunenud stereotüüpidest. No näiteks kasvõi meie tavapärane kujutlus jeesusest kui pikkade juustega pure white lõngusest,kuigi selliseid tegelasi tol ajal lähis idas kindlasti polnud.
                      No muinasuttude tegelased ongi ju suvalised-päkapikud,ahjualune,kapten neemo,saabastega kass ja jeesus !
                      Invest In Africa

Kommentaar

• kaala
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2003
                        • 5135

Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
                        See ei ole isegi point, et kuskil üks viiking vöis natuke tömmum olla, aga netflixis on konkreetselt mingid rassi ja sookvoodid mis ei esinda absoluutselt reaalsust. Kui ma panen peale filmi Kongost siis ma tahan neegreid näha, kui ma vaatan filmi viikingitest siis seal on valged möirgavad löngused skandinaaviast, sest see oli reaalsus. Jeesus Kristuse argument.....no niipalju kui ma uurinud olen, siis pole üldse kindelgi et selline piibli kirjelduse tegelane eksisteeris, veelvähem milline ta täpselt välja nägi. See on ikka midagi muud.

Kusjuures see allikas sul tundub natuke pullikaka, mingit asjalikku viidet pole. Kiire google ütleb, et esimesed mustad saabusid siiakanti 18 saj.

Kommentaar

• käbi
                          Meeskonnaliige
                          • Aug 2003
                          • 1344

Mind ajab maksimaalselt närvi kui poetakse sõna "poliitika" taha peitu seoses sõda, tapmine, inimõigused, rassism mis iganes krdi sitases situatsioonis. Jah, Tehva ajab veel kolmekordselt närvi kui tema seda retoorikat kasutab, et poliitika ja sport peavad olema lahus. Poliitika otsustab palju sa tont makse peaksid maksma aga prolly ei maksa, mitte seda kellel on õigus elada.

Kommentaar

• cabron
                            סוטה
                            • Oct 2015
                            • 3352

Tegelt käib närvi Läänemaailma "mõistame hukka" "tuletame meelde, et tegu on ILMSELT sõjakuritegudega", "kutsume suursaadiku välja", "ei taha konflikti Venemaaga" jms lödipükslus. Eriti just see hukkamõistmine on eriti vedel. Samas eks poliitikud teavad paremini, mis töötab ja sellepärast mina polegi riigijuht.

Kommentaar

• kaala
                              Eesti koondislane
                              • Jan 2003
                              • 5135

Sa räägid teises teemas endale samaaegselt vastu ju

Kommentaar

• cabron
                                סוטה
                                • Oct 2015
                                • 3352

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
                                Sa räägid teises teemas endale samaaegselt vastu ju
                                see on psyop, et vastaspoolt eksitada...

Kommentaar

Töötlen...