Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

LIIKLUS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

See Leedu oma oli vist pulksirge tee peal ka? Suht arusaamatu koht tundus tõesti.

Lätis on teel Riiga vähe asjalikum, aga Ventspilsi maanteel ka ca 6km pikkune, millest enamus ilus ja pikk sirge, mis tõenäoliselt varem tähendas korralikku möllu, aga nüüd kulges autoderivi ilusas rahulikus tempos ja pärast seda ilmusid mõned lendurid, kes möödasõite sooritasid, seega see rahulik kulgemine oli üsna lühiajaline

May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

See Leedu oma oli vist pulksirge tee peal ka? Suht arusaamatu koht tundus tõesti.
      See on terves ulatuses, mis jah on suht sirge tee. Asja teeb ilmselt masendavamaks see, et kui Euroopa poolt tuled, siis saad Poola teedel kenasti nautida kuni 130nega headel kiirteedel sõitmist. Poola piirist nüüd vist Kaunaseni on ka korralik kiirtee valminud, aga edasi maandud nagu kuskile 90ndatesse kuni enam vähem Riiani.

Kommentaar

"Kaks suunamuutetakistust ehk šikaani paigaldas transpordiamet Otepää sissesõidule 26. juunil. Suurim lubatud kiirus on seal 50 km/h, kuid ameti andmetel sõidab 85% sõidukitest sel teelõigul 65 km/h. Šikaanid paiknevad vaheldumisi ühel ja teisel pool tänavat, moodustades S-kurvi, mis sunnib sõidukijuhti pidurdama ja sõidusuunda muutma."

Olgem ausad, tegelikult võiks seal lõigul autot lükata, et inimestel poleks aega voodis surra.

Paistab, et (üle Maa) käib suur rebimine, kelle kognitiivsed võimed on enim degradeerunud.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Janar Taal
          „Kaalusime ka künniseid või tõstetud ristmikku, kuid nende kasutamine elamute piirkonnas, kus liigub palju raskeveokeid, ei ole hea mõte, sest see tekitab müra, kui raskeveokid künnist ületavad,“
          Nagu raskeveokitel oleks seal eriti mugav nende šikaanide vahelt läbi liikuda

Viisakat liikluskultuuri Eestis loota on ka muidugi eriti naiivne ootus
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Suht ok on ja läheb paremaks. Täiesti norm kasvukõver. Mõned erudeeritud inimesed kipuvad aga sotsiaalmeediast malli võtma.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Igasugused füüsilised tõkked ja künnised võivad okeid olla selle päevani kuni kiirabi või politsei peab iga-sekund-arvel kuskile kohale jõudma.

Kommentaar

Igasugused füüsilised tõkked ja künnised võivad okeid olla selle päevani kuni kiirabi või politsei peab iga-sekund-arvel kuskile kohale jõudma.
                Selle jaoks ehitad tõkke ette omakorda tõkke doh....

Kommentaar

Kommentaar

Mitu % ?

Kommentaar

Chicane on DJ kurat, mis sinkavonka tee-junn?

Kommentaar

See on kuidagi kummaline, et nii kui inimene istub ratta selga, kaotab ta igasuguse vastutuse, mõistmise https://epl.delfi.ee/artikkel/120326...oleks-suvepaev

Paistab, et võiks AA-laadse asja "jalgratturitele" ellu kutsuda.

Kuna ma ise olen piisavalt moepede ja liigset tilu-lilu väldin, siis naljalt ma helkurit ei kanna. Mis tähendab, et ma teadvustan enesele, et enamike jaoks olen liikluses ninja... rohkem see Beverly Hillsi versioon siis (üle auto ei hüppa).

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                          See on kuidagi kummaline, et nii kui inimene istub ratta selga, kaotab ta igasuguse vastutuse, mõistmise https://epl.delfi.ee/artikkel/120326...oleks-suvepaev

Paistab, et võiks AA-laadse asja "jalgratturitele" ellu kutsuda.

Kuna ma ise olen piisavalt moepede ja liigset tilu-lilu väldin, siis naljalt ma helkurit ei kanna. Mis tähendab, et ma teadvustan enesele, et enamike jaoks olen liikluses ninja... rohkem see Beverly Hillsi versioon siis (üle auto ei hüppa).
                          Oota, kuidas sa siin jalgratturiteni jõudsid?

Ma mõistan ta muret, samas ma mõistan ka, et tema still on väga äärmuslik - tõde on siiski seal, et me teeme siiani asju tunduvalt aeglasemalt kui enamus meie eeskujusid, selleks, et jõuda Euroopaliku liikluskultuuri juurde. Siiani veel Ida-Euroopa liikluskultuur.

Kommentaar

Tausta ei tea?

Üksteise mõistmine, austamine pole piirkondlik.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                              Tausta ei tea?

Üksteise mõistmine, austamine pole piirkondlik.
                              Ilmselt mitte?

Kommentaar

mitte_tallinn on jalgrattur(id)

Kommentaar

Working...
                                X