Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
Ma sattusin paar nädalat tagasi mingit Pealtnägija antivaxxerite lugu vaatama, kus Pebre ka esines. Sealt käis läbi, et ta (vennal või õel, kurat, ma ei mäleta enam) diagnoositi autism ja ema viis selle kuidagi kokku vaktsiiniga. Ju siis sealt see asi hargnema hakkas. Kuigi Pebre on muidugi selle järgmisele tasemele viinud, paar aastat tagasi ilmus kuskil mingi lugu, kus ta rääkis reptiilidest jne. ka.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNoorena mitmeid turniire SC Reali vastu mängides, ei arvanud ma eales, et just Pebre on see kes keerab ära.
edit: Okei, ma tegin saate lahti, see Pebre esimene sõnavõtt oli juba nii masendavalt piinlik, et ma edasi ei suutnud vaadata.
Kommentaar
-
Kalanduses on üldse sitt seis - mvwool kinni ja nüüd Otto-Triin ka.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSuur pauk ans Kalale!
Kommentaar
-
Nö problem, Piiroja pani Pärnu JK naistevõistkonna kinni - nüüd rohkem aega kala püüda.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKalanduses on üldse sitt seis - mvwool kinni ja nüüd Otto-Triin ka.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar