Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ebaterve huumor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

i find this surprisingly easy to masturbate to
      Algselt postitas Iceman
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kommentaar

midagi oligi tänasest päevast puudu.

In the 2006 TV programme Velikite Balgari (the Bulgarian version of the 2002 Greatest Britons from BBC), Azis was elected as the 21st greatest Bulgarian of all time (and was in fact the second ranking living person on the list, after football player Hristo Stoichkov, who was 12th).
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

umbes 2.30 on parim koht a mne pohhui

Kommentaar

Just heard on the Radio that the Leader of the Monkees has died.
              R.I.P. Gareth Bale.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Šveitsis elanud Konietzka võitles viimasel ajal vähiga ning läks vabasurma seal riigis lubatud suitsiidiabi grupi toel. "Tahaksin tänada (suitsiidiabi gruppi) Exitit, kes esmaspäeva pärastlõunal vabastas mind piinadest. Ma olen väga õnnelik," teatas Konietzki avalduses, mida tsiteeriti Šveitsi ajalehtedes.
                tervisi teisest ilmast.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Muamba's going to think he has been in a 10 year coma when he wakes up to hear Torres has scored.

Good news on Muamba. He's breathing without artificial aid, responding to those around him and displaying slight movement in all limbs.
                  If he played for Villa, a medical like that would get him a starting place ahead of Heskey.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas fitti
                      Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

(jah, ma tean, et 9gag, aga siiski)

Kommentaar

Rollerijuhi ründamine tõi emale ja pojale kriminaalsüüdistuse

Haamrid, kivid, õhupüstolid, peksmine ja verbaalne vägivald. roller.

Normaalne GTA+võsapetsi kullafond.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                            Rollerijuhi ründamine tõi emale ja pojale kriminaalsüüdistuse

Haamrid, kivid, õhupüstolid, peksmine ja verbaalne vägivald. roller.

Normaalne GTA+võsapetsi kullafond.
                            haamer ja õhupüss olid juhuslikult taskus?

Kommentaar

Kommentaar

Mingi kaitseväelane rääkis oma missioonist kuskil artiklis ükskord ja Iraagis/Afganistanis oli mingi kohalik töll talle särgiga vastu tulnud, mille rinnal ilutses "Haapsalu 700"
                                308

Kommentaar

Working...
                                X