Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ebaterve huumor
Collapse
X
-
midagi oligi tänasest päevast puudu.
In the 2006 TV programme Velikite Balgari (the Bulgarian version of the 2002 Greatest Britons from BBC), Azis was elected as the 21st greatest Bulgarian of all time (and was in fact the second ranking living person on the list, after football player Hristo Stoichkov, who was 12th).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Šveitsis elanud Konietzka võitles viimasel ajal vähiga ning läks vabasurma seal riigis lubatud suitsiidiabi grupi toel. "Tahaksin tänada (suitsiidiabi gruppi) Exitit, kes esmaspäeva pärastlõunal vabastas mind piinadest. Ma olen väga õnnelik," teatas Konietzki avalduses, mida tsiteeriti Šveitsi ajalehtedes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Muamba's going to think he has been in a 10 year coma when he wakes up to hear Torres has scored.
Good news on Muamba. He's breathing without artificial aid, responding to those around him and displaying slight movement in all limbs.
If he played for Villa, a medical like that would get him a starting place ahead of Heskey.
Kommentaar
-
Rollerijuhi ründamine tõi emale ja pojale kriminaalsüüdistuse
Haamrid, kivid, õhupüstolid, peksmine ja verbaalne vägivald. roller.
Normaalne GTA+võsapetsi kullafond.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustRollerijuhi ründamine tõi emale ja pojale kriminaalsüüdistuse
Haamrid, kivid, õhupüstolid, peksmine ja verbaalne vägivald. roller.
Normaalne GTA+võsapetsi kullafond.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar