Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maantee põlema!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Maantee põlema!\'

ma ei saa aru mille üle vaielda, euroopas olles tuleb meil teed korda teha. ja isegi poola ei ole enam nii õudne kui ta seda 5 aastat tagasi oli
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

seda kyll jah ja kas mitte sellest rahast pool pidi just euro liit andma,krt hakake ehitama saaks normaalselt tartust tallinna v2i vastupidi s2ita.
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Jap ma tean seda, kuid siiski miks ei võiks olla meil vähemalt üks korralik teelõik?

Seal kus lõppeb asfalt,
        sa ootad mind kallis..
        Seal kus...

Kommentaar

Algselt postitas amority

Jap ma tean seda, kuid siiski miks ei võiks olla meil vähemalt üks korralik teelõik?

Seal kus lõppeb asfalt,
          sa ootad mind kallis..
          Seal kus...
          Miks ei võiks meil olla oma kosmoseprogramm?

Ahjaa, olete muidu vaadanud, et kes seda projekti praegu veavad. Vihjan, et nad on lähiminevikus pikalt võimul olnud, mh ka MKM-s!!
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas amority

Seal kus lõppeb asfalt,
            sa ootad mind kallis..
            Seal kus...
            Miks ei võiks meil olla oma kosmoseprogramm?

Ahjaa, olete muidu vaadanud, et kes seda projekti praegu veavad. Vihjan, et nad on lähiminevikus pikalt võimul olnud, mh ka MKM-s!!
            Mis vahet sellel on kes seda veavad?Kui poest saia ostad siis mõtled ka,et ei tea kas selle tegi nats või kommunist või on see patriodist pagari tehtud?

Kommentaar

Jaan mine perse ega me sinu rahakotist seda võta. Liiklustihedus on suurem kui ettenähtud, seega ON meil suuremat teed vaja. Kui sa tahad mingisugust muud asja selle eest siis seisa ise enda eest välja mitte ära inise siin mõttetutel teemadel. Öäk.

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Tee ohtlikkus, muuseas, on jama. Eestis on ohtlikumaid teid mitu tükki. Regionaalpoliitiline mõõde muidugi teel on, aga mida kuradit sellest kasu on kui talvel on kaks rida lume all (vt. Tln-Narva tee), sest pole raha neid puhtaks lükata.
                Mina olen küll väga rahul Tallinn-Narva maanteega.Need kes seal enne sõitsid ja nüüd sõidavad on ka kindlasti rahul.Ja see lume jutt on ka suht jama...oli enne kui oli sitt tee need read lume all ja nüüd on uue teega sama lugu.Aga vahe on sees kas sa sõidad halva kattega lumisel teel või hea kattega.Nii et kahel käel nõus,et see krdi Tallinn-Tartu maantee lõpuks 4 rida saaks.

Kommentaar

Algselt postitas Jaan
                  Ahjaa, kui vaatate paremini, siis pole tegemist kodaniku-, vaid hoopis parteialgatusega.
                  aasta parlamendivalimisteni. m.o.t.t.

Kommentaar

minul on ka ettepanek, mille võiks rahvahääletusele panna: miinimumpalgaks 100000.- krooni! kes on vastu?

tallinna linn kulutab muideks juba täna teedele rohkem raha, kui ta seda teha tohiks. selline kainestav fakt teile.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas amority

Jaan mine perse ega me sinu rahakotist seda võta. Liiklustihedus on suurem kui ettenähtud, seega ON meil suuremat teed vaja. Kui sa tahad mingisugust muud asja selle eest siis seisa ise enda eest välja mitte ära inise siin mõttetutel teemadel. Öäk.
                      Sa avad Pandora laeka. Mis on ette nähtud liiklustihedus, ah? Oskad mulle öelda liiklustiheduse nt. Paidest Tartuni. Soovitavalt võrdluses \"ette nähtuga\".

Võetakse küll minu rahakotist. Tee-ehituse hiigelsummad tähendavad vähem kulutusi politseile ja päästeametile ehk minu isiklikule julgeolekule. Samuti läheb meditsiin veel rohkem metsa. Võimalik, et tõstetakse kaudseid makse, mida otseste maksude vähendamise tõttu niikuinii tehakse kogu aeg.

Ja kasva suureks - kui vaielda tahad, hoia roppused ja isiklikud solvangud oma ema jaoks.
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Warren

Mis vahet sellel on kes seda veavad?Kui poest saia ostad siis mõtled ka,et ei tea kas selle tegi nats või kommunist või on see patriodist pagari tehtud?
                        Kas ma joonistan sulle pildi?

Praegune olukord pole mitte selles, et, kes saia tegi, vaid hoopis nii, et endine pagar, kes kringleid ei teinud, viriseb nüüd, et kringel peaks kindlasti poes olema.
                        The Special One

Kommentaar

kui te tahate veel sutsu mõtlemisainest, siis mõelge, mida üleüldse kipuvad tähendama investeeringud regionaalpoliitikasse, haridusse, kultuuri või sporti. valdavalt tähendab see, et raha läheb asfalti, betooni, tellistesse, kipsi, plekki ja klaasi. jube vahva, kui prillikivina sätendavas koolimajas õpetavad lapsi need inimesed, kes kusagil mujal tõepoolest tööd ei leia.

tee-ehitus läheb täpselt samasse auku. mingid vennad arvavad, et meil peavad põhjamaa kliimas olema teed sama head, kui kalifornias. minge sõitke sellistes superrikastes riikides nagu soome, rootsi või norra. need riigid on meist 50 aastat kauem samas kliimas rikkad olnud. millal ehitati esimene lõik kiirteed näiteks soome? suht hiljuti ma oletan. kui palju on norras kiirteekilomeetreid? hea kui 100 on. norra 2 suuremat linna oslo ja bergen. milline on tee nende vahel? minge sõitke. üks rida mõlemas suunas, mägedes tõusu peal 2. ei ole eriti vaene riik.

4 rida tartusse. tallinn 400000 elanikku tartu 100000. täielik mõttetus. tartu maanteel pole häda sittagi. sealsed surmad on enamasti tingitud inimlikust lollusest või küündimatusest. 10 miljardit selle eest, et mingid vennad saaks 15 min kiiremini tartusse on tõesti hea investeering. mina küll ei näe eestis sellist segmenti ühiskonnast, kellele see 15 minutit elulise tähtsusega oleks. hulgifirmad palkavad mõne autojuhi rohkem ja mina jõuan otepääl õlle avada 15 minutit hiljem. elab vast ehk üle.

populism ahju!
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

4 realine tundub raiskamisena. Miks mitte ehitada selline \"Rootsi variant\", kus sõiduridade vahel on möödasõidurada ja mõne kilomeetri tagant vahetuks suunad kumba pidi möödasõitu teha tohib.

Kommentaar

Vist Postimehes oli mõni aeg tagasi väga üksikasjalik graafik liiklustihedusest Tln-Tartu maanteel lõikude kaupa. Minu mäletamist mööda oli juba praegu kuni Koseni igal lõigul kaugelt üle \"nõutud\" 6000. liikuja ööpäevas ja sealt edasi kuni Mäoni ka üldjoontes 6500 autot. Kui vaadata autode arvu elanikkonna suhtes, siis on meil Euroopani ikka suht pikk tee minna ja loota, et liiklustihedus meie teedel edaspidi eriti ei kasva, on naiivne. Isiklikult pooldan neljarealist Mäoni ja edasi aeg-ajalt tekkiva nö kolmanda möödusõidureaga (nagu Rootsis mitmel pool) maanteed. Mis puutub rahasse, siis riik peaks katma ju vaid osa, mis ilmselt on ca 25% maksumusest. Teine suur regionaalset aspekti omav infrastruktuuriprojekt on Saaremaa sild, kuid mina pooldaks selle asemel siiski Tartu maantee ehitust.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

kui te tahate veel sutsu mõtlemisainest, siis mõelge, mida üleüldse kipuvad tähendama investeeringud regionaalpoliitikasse, haridusse, kultuuri või sporti. valdavalt tähendab see, et raha läheb asfalti, betooni, tellistesse, kipsi, plekki ja klaasi. jube vahva, kui prillikivina sätendavas koolimajas õpetavad lapsi need inimesed, kes kusagil mujal tõepoolest tööd ei leia.
                                Asi pole sugugi nii hull. 2007-2013. mõeldud 52. miljardist läheks esialgse variandi järgi inimressursi arendamisele ja teadus- ning arendustegevusele ca 23 miljardit. Kusjuures praegugi on tegemist, et sotsiaalfondi toetus täies mahus ära kasutada.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X