Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Iceman
    replied
    Käisin üleeile Climaxit vaatamas. Päris jube film oli, pole nagu nii õudsat filmi kinos vaatamas käinudki. Kindlasti aasta elamus oli filmi osas. Algul mõtlesin, et see veits leebem tantsufilm ja sellepärast ka läksin vaatama aga oh ei, filmi esimene pool oli ainult tore, aga muidu...edasi, kohutav. Muidu alguses, ku seal oli need kahe inimeste dialoogid, need 2 neegrit rääkisid omavahel, no see oli nii ajuvaba jutt ja ilgusi täis aga no lõpu poole siiski tõi endale ka muige näole.

Äge film oli, omaette kogemus oli ka seda pmst inimtühjas saalis vaadata. Peale minu oli 4 inimest ka, kellest kaks poole pealt läksid minema.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Roma oli päris hea film, Mehhiko režisöörid lammutavad viimastel aastatel. Visuaalselt ilus, nagu oodata võis, vahepeal oli tempo päris aeglane, aga Mehhiko 1970. alguse võlu ja valu kujutamine ei saagi olla kerge vaatamine. See film peaks kindlasti parima filmi oscarile kandideerima. Meistriteos.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Okei, käisin nüüd pärast PÖFFi esimest korda ka suures kinos. Seekord tuli vaatamiseks Bumblebee. Transformeritega on mu lugu selline, et esimene meeldis vist täitsa, teise vaatasin vaevadega kinos ära (filmis on meeles ainult see, et Megan Fox prunditas huuli, hooples kanniga ja liikus aegluubis), kolmanda jätsin lihtsalt pooleli ja sealt edasi pole ma ka kuhugi jõudnud.
    Bumblebee on väga esimese filmi moodi. Peategelane on tagasihoidlik nohikuplika, kes on veidi kurb, kuna tal isa suri ära ja koolis ta ka väga popp pole. Taustal on tagasihoidlik tore noormees ka. Ja siis ülbed tõusikud. Ja siis kogemata leiab ta vana autologu, mis on mällarisse pekstud B-127, kes ei mäleta mitte midagi ja on nagu suur laps. Samal ajal on kuskil mingid kurjad decapaptatationid, kes teda taga ajavad. Lastakse palju pauke, pidevalt kihutatakse, peategelase pere pakub koomilisi hetki ja üleüldse on tegu kindlalt kõige parema Transformerite filmiga. VÕinuks veidi lühem olla, aga hea jõulueelne meelelahutus. Aju pole vaja kasutada, igav ka ei hakka, mingit väga suurt lollust ka ei meenu (kui välja arvata sõjaväelaagrisse sissemurdmise lihtsus, aga see on pisidetail).
    Aa, tegevus toimub 80ndatel, mis on ka arusaadav, sest Stranger Thingsi edu ju kohustab, mistõttu on soundtrack väga hea.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Vat kokkusattumust, just vaatasin ka esimest korda Vertigot ja samamoodi mõtlesin kohe Rear Windowle ja et see oli ikka parem. Vertigo võibolla pole lihtsalt nii hästi aegunud, aga ikkagi väga paeluv ja originaalne film.
    No eks ta loogiline ole, kui ikkagi Netflixi jõuab.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Vat kokkusattumust, just vaatasin ka esimest korda Vertigot ja samamoodi mõtlesin kohe Rear Windowle ja et see oli ikka parem. Vertigo võibolla pole lihtsalt nii hästi aegunud, aga ikkagi väga paeluv ja originaalne film.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Viimase nädala jooksul olen katnud valgeid laike enda häbiväärsetes nägematajätmiste hulgas. Ehk filmid, mida peaks igaüks näinud olema, aga mul oli kuidagi nägemata jäänud.

Esiteks vaatasin ära Hitchcocki hetkel ühe kõige hinnatuma teose Vertigo, mis omal ajal sai ilgelt sõimu, aga mida hetkel peetakse üheks maailma parimaks filmiks. Ma pole kindel, et kas ta minu jaoks maailma parim oli, aga ma saan aru, miks ta omal ajal sellise tähelepanu sai. Iseenesest tänapäeva suurte thrilleritega võrreldes üsna lihtne sisu, aga see oli siiski teerajaja ja mingites kohtades on film tõsiselt häiriv ja spooky. Kiidan. Hindan siiski Lindusid ja Tagaakent Hitchi parimateks.

Seejärel vaatasin ära filmi, mida ma olen koguaeg tagasi lükanud. Lost In Translation. Mille kohta on mul öelda seda, et:
    - Scarlett Johansson on imeline. Ta oli selles filmis esinedes 18 ffs.
    - Sofia Coppola on imeline. Mitte näitlejana muidugi.
    Kindel 10 ja täielik facepalm, et ma seda varem näinud polnud.
    .
    Ja siis kolmandana Sidney Poitieri A Raisin In The Sun. Poitier oli 60ndatel ikka supertegelane, kelle Lilies Of The Field ja In The Heat Of The Night on minult varem 10 saanud. Film pärineb teatrietendusest ja on ka tegelikult väga teaterlik, sest suurem osa tegevusest toimub ühes toas. Rassipingetest tiine, aga mitte labane ja ettearvatav. Väga hea film, kuid eelnimetatud varasemad kümnekad jäävad omaette, see sai 9.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Jou. PÖFFiväsimus kestis 8 päeva, sest eile käisin kinos. Seda eelkõige põhjusel, et Supernovas tundus olevat lahe film ja jalka oli ka nagunii õhtul, mistõttu tundus kojuminek ka üsna pointless. Enne sõin kõhu hiinakas täis ja kui kinno jõudsin, siis oli rahvast meeldivalt vähe ja rääkima asus mingi Belgia djüüd, kes rääkis filmi autorist. Rääkis mingi 10 minutit, aga selle ajal tundsin ma, kuidas eelmise öö magamatus hakkab võimust võtma ja kui film algab, siis ma mäletan ainult esimest filmistuudionime ja siis ma tukkusin. Kui üles ärkasin, siis oli film täies hoos ja naine tülitses mehega. Mõlemad käitusid kordamööda nagu munnid ja lapsed olid ka trossid. Kõik tülitsesid ja lõpuni välja. Film oli marutore, aga seda, miks nad tülli läksid, ma ei teadnudki.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Päris paljud ei jõudnud, ilmselt 15a pärast HÖFFIL.. või juba varem TV3s!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kas kellelgi õnnestus ära näha šedööver Elu hammasratastel? Vaatasin ehmatusega, et juba on levist maas. Ma ei jõudnud seda veel ju näha

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Atlanta teine hooaeg ei saanud kuldgloobuste nominatsiooni, korralik nali. Ebareaalselt hea hooaeg oli jälle, sekka sattus paar keskpärast osa, aga kuidas nad sinna valikute sekka ei mahtunud on müstika.

Better Call Saul, The Handmaid`s Tale, The Haunting of Hill House, Cobra Kai ja My Brilliant Friend ei saanud keegi nomainatsiooni.

See aasta sattusid mingid kahtlased olendid sinna valima vist.

Läks valesse teemasse, ehk siis lisame juurde. Paljud filmid pole veel välja tulnud, ehk kõikide kohta ei oska arvamust avaldada, aga tundus, et kõik kes pidid nominatsiooni saama, said ka vist?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Eia ainult 6p? Klassikokkutulek 2 nägemata ja seepärast ükski film ei saanud 1p?
    Nägin klassikokkutulekut küll, aga vaatasin seda Youtube'st.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja marv3llous poolt
    Need on ainult kinoskäigud, mitte kodune vaatamine ka?
    No mingid on Netflixi filmid. Aga üldiselt ikka kinos, jah.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Need on ainult kinoskäigud, mitte kodune vaatamine ka?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing Panin sel aastal filmilevis olnud teosed ritta. Ilmselgelt olen ma liiga palju kinos...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mulle Bohemian Rhapsody meeldis. Aga tuletan meelde, et seda filmi ei saa dokumentaalina võtta. Väga palju fakte olid pisut nihkes. Siin neist olulisemad välja toodud.

Tean, et Marek_T nimetas selle oma lemmikfilmiks ever. Ehk Marek tahab siia ka omalt poolt mõned read kirja panna?

Leave a comment:

Töötlen...