Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Mingil kummalisel põhjusel olen ma ära vaadanud kõik Purge'i filmid ja nüüd tuli kinno uus üllitis "The First Purge", mis on selline ajuvaba meelelahutus, mis üritab omada ka mingit ühiskonnakriitikat (väike viide trumpile ja siis mustade kehvale olukorrale getos), kuid üldiselt on film pool tundi munemist ja siis ajuvaba tapmist. Ma ei mäletagi varasematest Purge'dest, et oleks nii palju ja sihitult tegelasi maha notitud, aga ausalt öeldes ei mäleta ma ka eelmistest filmidest suurt midagi. Olid sellised lihtsad popkorni meelelahutused, aga IMDB-s läks senistest osadest kõige madalama hindega, kuna lihtsalt oli totter.
    Tisse ka ei näinud. https://www.imdb.com/title/tt6133466/?ref_=tt_rec_tt

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Meeletult frustreeriv film, mis on ka mõte, et noored on paanikas, käituvalt vastupidi mugavale "istun kinotoolis ja kirun, et nahh, te nii teete". Breivikut on näha paariks sekundiks ja kogu film kestab täpselt nii kaua, kui Breivik saarel mürgeldada sai.
    Ajalehte kirjutasin nii. Tisse ei näinud ka.
    Käisin ka vaatamas nüüd. Nojah. Erilist muljet küll ei jätnud. Aga vb ei olnud vastavas meeleolus, et mingeid 10 minutilisi stseene kuskil metsas juurikate vahel hingeldamisest vaadata.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    tänud, seltsimehed, minek!

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitanud kasutaja metssiga poolt
    jaa olen näinud, vene keelne nimi on lihtsalt igla, kui keegi otsida tahab, leiab nii netist üles küll. peale muusika seal suurt muidugi vaadata pole, olgem ausad.
    Filmis Suvi on taaskord muusika esikohal ja võin kinnitada, et peale muusika on ka stsenaarium väga lahe

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Suvi - Ehk siis muusika on imeline. Ja järjest paremaks ja paremaks läks. Sisult veidi La La Landilik. Ajalooliste detailide täpsus on muidugi kõvasti ümber lükatud, aga keda see tõde ikka huvitab. Lugu siis Tsoi ja Kino esimestest sammudest, lisaks temale oli filmi keskmes zooparki laulja Mike Naumov ja tema naine, kelle mälestustele väidetavalt film ka toetus. Naised olid imeilusad, nägi ka paljaid tisse. Muidugi palju rohkem nägi meeste värke, aga see selleks. Ühesõnaga kaks tundi täielikku naudingut. Ma pole varem näinud, et saalist ei lahku keegi enne tiitrite lõppu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    aa sa kõvema filmihuvilisena seda kino ja tsoi baasil tehtud leto nimelist filmi ei plaani vaatama minna ja siis kirjutada kuidas oli, teaks kas tasub tallinna sõita või jaa
    Pmst parim film eales.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Millegipärast pidin vaatama filmi Sunshine ja pole kunagi näinud filmi sellise absurdselt sita lõpuga. Random ulmekas mis saaks päris tugeva hinde keeras 25 minti enne lõppu masendavalt sitaks õudukaks mis saaks kümnepalli skaalal kahe. Ehk siis ma ei teagi mis arvata, eks neid filme lõpuga minujaoks varemgi täiesti ära rikutud, aga et zanri muutus lampi enne lõppu? No what the f

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Staadium poolt

Btw. Keskkooli ajal panin poppi ja mõtlesin, et kuidas aega parajaks teha. Vaatasin, et kinos Sõprus mingi film mil nimeks "Süstla Ori". Niimoodi ma avastasingi Tsoi
    jaa olen näinud, vene keelne nimi on lihtsalt igla, kui keegi otsida tahab, leiab nii netist üles küll. peale muusika seal suurt muidugi vaadata pole, olgem ausad.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Mis on teie arvates kõige lihtsamini spoilitav film, ah?
    titanic

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    aa sa kõvema filmihuvilisena seda kino ja tsoi baasil tehtud leto nimelist filmi ei plaani vaatama minna ja siis kirjutada kuidas oli, teaks kas tasub tallinna sõita või jaa
    Vähe sellest, et seda tasub minna vaatama, ma lausa soovitan seda filmi. Kuna ise olen suht fänn Tsoi muusika suhtes, siis sai rõõmuga näha tema algus aastate muusikuks kasvamist. Kahjuks on film tihti fantaasiaga üle valatud aga see pigem selleks , et vaatajaile anda mõista muusikute tundeid noil stagna aegadel. Kohe alguses saab aimu, kui ranged ja valvatud olid nende rockerite kontserdid. Publikule tuldi lausa füüsiliselt kallale, kui keegi vähe elavamalt julges muusikale kaasa elada. Ohh olid ajad- istu ja kuula ja kui laul lauldud siis aplodeeri
    Igatahes soovitan julgelt ja te ei kahetse.

Btw. Keskkooli ajal panin poppi ja mõtlesin, et kuidas aega parajaks teha. Vaatasin, et kinos Sõprus mingi film mil nimeks "Süstla Ori". Niimoodi ma avastasingi Tsoi

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    cool, aga ära siis enda teada jäta muljeid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    On plaanis küll.

Leave a comment:

• metssiga
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma mingil põhjusel ei väsi endiselt India melanhoolseid filme kiitmast. https://www.imdb.com/title/tt0986264/ Taare Zameen Par on düsleksia käes vaevlevast poisist, keda peetakse kõikjal koolides laisaks totuks. Tegelikult selgub, et poiss on andekas, aga ta lihtsalt on erivajadusega. Kui USA teeks sellise filmi, siis oleksin ilmselt erroris, aga kolm tundi pikk film oli taaskord väga tore ja väga lahedate indialike laulunumbritega. Mõnukiitus.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    Bruce willisega mirrors vms lisaks siia. (Ei mäleta täpset nime..) ja sama näitlejaga 6th sense
    Mõnu ja marv ignore listis?

Leave a comment:

Töötlen...