Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Film

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Pärdi muusika
    helilooja oli Mihkel Zilmer, vähemalt ühes kohas kasutati ka Pärt Uusbergi muusikat. Arvo Pärti (kui sa teda silmas pidasid) minu teada ei kõlanud.

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Puugid muutusid mürgiseks alles 20endal sajandil sõdade käigus. Varasemalt oli see täiesti ohutu putukas, mida mitte keegi ei oskand karta.
    kuidas see cabroni küsimuse kontekstis relevantne on?

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Kõige põhilisem, kas Oru Pearu "kaevustseen" oli sees ikka?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Vaatasin TjÕ making-offi ja tekkis kysimus, et kas puugihirmu ei olnud kellegil? Terve crew aeles poolpaljalt rukkis koguaeg
    Puugid muutusid mürgiseks alles 20endal sajandil sõdade käigus. Varasemalt oli see täiesti ohutu putukas, mida mitte keegi ei oskand karta.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Film "Tõde ja õigus" nähtud.

Nagu juba varem mainitud teiste poolt, siis pea kolm tundi läks lenneldes, sai naerda, mõelda ja oli ka kurvemaid hetki. Eks ma veel seedin seda kõike aga norida pole tõesti millegi kallal. Pärdi muusika, lummavad kaadrid ja hea näitlejatöö põimusid võrgutavaks tervikuks.
    Minu jaoks oli suurim üllatus Priit Loog, kes suutis mind vast kõige rohkem üllatada - löön silmad maha ja tunnistan, et alahindasin tema võimeid tugevalt.

Lisaks rääkis Tanel Toom enne algust 10-15min protsessist, enda rollist ning vastas Lauri Kaare poolt esitatud küsimustele.

Soovitan.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja maamesilane poolt
    Ainult üks küsimus,et kas lehm ikka sohu kinni jäi? Üritasin üle kolmekümne aasta uuesti raamatut lugeda ja lehma kinnijäämine on ikka tõsine sümbol!
    Jäi küll.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Vaatasin TjÕ making-offi ja tekkis kysimus, et kas puugihirmu ei olnud kellegil? Terve crew aeles poolpaljalt rukkis koguaeg

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Ainult üks küsimus,et kas lehm ikka sohu kinni jäi? Üritasin üle kolmekümne aasta uuesti raamatut lugeda ja lehma kinnijäämine on ikka tõsine sümbol!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Malfoy poolt
    Nii mööda minnes korra küsin, et kas lähtuvalt tööülesannetest pidid kinno minema s.t. tasuta ja sa läksid plaaniga seal magada?
    Tööandja teab, et sa tudud kinos? Mul poogen, mis sa seal teed, aga kas pärast poolenisti maha magatud filmi selle kohta arvustust kirjutada on ok?
    Suht läbivalt saab lugeda, et sa magad kinos.
    Jup, härra peatoimetaja ütles, et mitu korda selle filmi ajal uni peale tuleb. Mõistagi seepärast ma ka üritasin.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    aga ma läksin pmst kinno magama, aga siis sain elamuse.
    Nii mööda minnes korra küsin, et kas lähtuvalt tööülesannetest pidid kinno minema s.t. tasuta ja sa läksid plaaniga seal magada?
    Tööandja teab, et sa tudud kinos? Mul poogen, mis sa seal teed, aga kas pärast poolenisti maha magatud filmi selle kohta arvustust kirjutada on ok?
    Suht läbivalt saab lugeda, et sa magad kinos.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Võinuks ikka kaks asja üheks sulatada. Samas, elamust ei sega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sihvakas murukarikas poolt
    kuidas te "Tõe ja õiguse" puhul sellest üle saite, et hulk kaadrid oleks nagu fotošopatud? pean silmas ilmselget green screen'i kasutamist, kus tegelased oleksid nagu kleebitud taustale. oleksin tahtnud mitte märgata, aga polnud võimalik.

muus osas on juba kõik ära öeldud.
    Noh, äkki oled liiga kriitiline, kuna suurem osa filme on samamoodi tehtud. Mind ausalt ei häirinud, aga ma läksin pmst kinno magama, aga siis sain elamuse.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    kuidas te "Tõe ja õiguse" puhul sellest üle saite, et hulk kaadrid oleks nagu fotošopatud? pean silmas ilmselget green screen'i kasutamist, kus tegelased oleksid nagu kleebitud taustale. oleksin tahtnud mitte märgata, aga polnud võimalik.

muus osas on juba kõik ära öeldud.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Kartsin natuke, et võibolla see 3 tundi tõe ja õiguse eest võitlemist võib natuke venivaks minna, aga kartused olid asjatud. Kogu aeg oli pinge sees, et mis nüüd järgmiseks ja nii lõpuni välja.
    Väga kõrgel tasemel meelelahutus. Respekt kogu tiimile.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
    Tiina Lokk korralik party pooper.
    Tiina Lokk on see "Püha Tõnu"-koolkond. Filmis peab olema valu ja kellelegi pähe kustama, siis on legit kunst.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Käisin ja vaatlesin pea kolm tundi soo kuivendamist ja seda saatvaid tülisid. Ehk siis "Tõde ja õigus", mille eel mul eriti mingeid ootusi polnud, aga film oli see-eest suurepärane. Igav ei hakanud, pikka eestlaslikke kandva vaikuse stseene väga polnud, keegi üle käte ei mänginud. Ja sort of nägi kellegi tissi ka. Ilmselt Eesti aegade parim film.
    Tiina Lokk korralik party pooper.

Leave a comment:

Töötlen...