Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Film
Collapse
X
-
Ott Tänak. Tehniliselt väga kvaliteetne film ja 2+ tundi läks märkamatult mööda. Alguse osa ajajoon oli natukene häirivalt hüplik, aga kõik ülejäänud oli küll äge. -
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMa loen teisi raamatuid ka, eelmisel nädalal kaks, aga ma kardan, et need ei paku siinsetele huvi. Laupäeval lähen ERMi teatrit vaatama.
Leave a comment:
-
Vanemuine ja jalgpallurite biograafiad FTW.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltPuudus vaid surnud koera lohistamine. Kunst on see, millest me aru ei saa.Leave a comment:
-
Roma on ülihea film, aga keskmine inimene ei suuda keskenduda kui tempo on aeglane, ma ei ütleks, et Roma on mingi top kunstifilm, aga juba imdb hinde järgi saab väita, et kõik ei hinda seda filmi nii kõrgelt kui see film vääriks. Roma ei saanud parima filmi oscarit ka, mille ta oleks pidanud saama.Leave a comment:
-
Mine pekki, see on sitt film. Umbes 3-4 inimest soovitasid mulle seda filmi ja ma nagu tõesti mõtlesin poole filmi peal, et kas mind trollitakse, et kuna ma suur filmifänn, siis pannakse mingi sellinne jama ette. Aga hiljem selgus, et see film läheb inimestele peale, ma pärast soovitasin neile vastu Korea filme, mis ka hiilgavad oma vägivallaga ja siis need vennad said muidugi aru, et saab teha ka väga hästi filme, kus arulage vägivald on kesksel kohal.Leave a comment:
-
Ma ei ole enam üldse kindel millest sa räägid. Narratiivi mõttes ei olnud kindlasti see film kuidagi abstraktne, raskesti jälgitav või raskesti arusaadav.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltPuudus vaid surnud koera lohistamine. Kunst on see, millest me aru ei saa.Leave a comment:
-
-
Minuarust sa oled juba korra demonstreerinud oma maitselagedust antud teemal, ehk aitab?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltOot mida, Roma oli hea film või? Ma vist sikutasin siis vale filmi, mingi mustvalge veniv tatt oli.
Antud lavastaja lihtsalt ei tööta minu peal, Cell 99 oli tema kolmest filmist kindlasti kõige halvema teostusega, lihtsalt täielik absurd oli enamasti mis seal toimus. Bone Tomahawki dislike läheb rohkem sinna valdkonda, et mul on westernitega üldiselt kerge kiiks. DAC on okei ja üritab nagu edastada vähemalt mingit pointi aga minu jaoks ikka liiga hamfisted meetoditega. Pangaröövi stseen ja sellele eelnenud pisike eelstoory naise ja lapsega oli pika puuga filmi parim osa, tõsi.Leave a comment:
-
Aga Brawl In The Cell Block 99 on superfilm. Ma ei saa marvi dislaigist üldse aru antud teemal.Leave a comment:
-
Vaatasin veel natuke filme.
"Shoplifters" - Raske on seda filmi kuidagi kirjeldada isegi, ilma olulisi plot pointe avaldamata, mida ei tohiks teada enne vaatamist. Võiks paralleele tõmmata isegi filmiga "Roma", et see on lihtsalt ühe pere inimeste story, mille backdropiks on social commentary erinevate väärtuste kohta suuremalt terves ühiskonnas. Ning täpselt nagu ka "Romas", siis alguses pead sa laskma sellel filmil end aeglaselt ümber sinu mähkida ja siis tuleb ka payoff. Filmi toon on taotuslikult muutuv, ehk nagu ka elu - vahepeal on rõõmsamad hetked, vahepeal kurvemad. Koguaeg ei ole huvitav, aga need ilusad hetked on nii naturaalselt sinna loo sisse pandud, et sa nagu ei oskagi oodata kui ühel hetkel äkitselt on nägu naerul või silm pisaras. Näitlejate omavaheline keemia oli lihtsalt fantastiline ja lõppkokkuvõtteks on film, mis vaat et igal teisel aastal oleks mu aasta lemmik. Sel aastal aga jääb "Roma" järel teiseks. 9/10.

"Burning" - Lõuna-Korea filmile kohaselt, tuleb valmistuda 2h30minutiliseks istumiseks. Selle filmi puhul on aeg investeeringut väärt minuarust. Lugu lihtne - vaene maakohast pärit poiss kohutub Seouli tänaval juhutööd tehes oma kodukülast pärit neiut. Asi areneb, taas-tutvutakse, tehakse seksi ja näeb tisse. Tüdruk ütleb, et tal on plaan aafrikasse reisile minna ja palub poisil käia kassi toitmas seni. Poiss käib, ootab neiut tagasi ... ja kui too lõpuks tuleb siis on ta reisul kohtunud mingi teise kohaliku kutiga. Uus kutt on rikas, elab ilusas korteris, sõidab Porsche Carreraga ja lõunatab kallites restodes. Sealt edasi on lavastaja loonud absoluutselt fantastilise armukadeduse ja paranoia-induced maailma kus sa üritad pidevalt aru saada kes mis mängu mängib, kes mida ette kujutab ja mis üldse järgmiseks saab. Soovitan, 8/10.

Mida veel vaatasin ... "First Man" - ei meeldinud väga. Armstrong oli maailma kõige igavam mees seal filmis ja kui muidu on Goslingu stoilisus huvitav siis selles filmis nii kuiva karakteri külge riputatuna oli piinav lausa. Lisaks olid kosmoselendude stseenid filmitud nii hullu rappumise ja valju heli saatel, et mul oli raske vaadata neid kohti. 6/10, at best. "Dragged Across Concrete" - parem kui eelmised kaks samalt lavastajalt ags siiski kohati liiga ebavajalikult pikad stseenid mis ei lisa väärtust kogu loole. Vägivald on brutaalne. 6/10, at the very best. "The House That Jack Built" - kohati on väga hea, eriti esimesed "intsidendid" aga kohati läheb päris käest von Trierile omalikult. Matt Dillon on lahe. 5,5/10, vbla.
Üldiselt, kuna 2018 aasta filmid said Watchlistist otsa, siis tõmbasin mõttelise joone alla asjale. 173 filmi total vaadatud, eks midagi tilgub veel ka juurde, mida veel kodukinno jõudnud ei ole aga vaevalt, et ülemine ots enam väga mõjutatud saab olema.
Minu top 25, 2018:
Leave a comment:
-
Kui otsida aasta halvima filmi kandidaati, siis ei maksa kaugelt otsida. Kinno on saabumas uus film Hellboy.
Ma nägin eelmisi Hellboysid kunagi 10 aastat tagasi, mis oli toona ka üsna okeid, kuigi ma sealt ei mäleta mitte midagi. Nüüd lasti Del Toro lahti, seepeale pandi asemele Neil Marshall, kellel pole ühtegi väga vinget filmi. Seepeale tõmbas projekti mant minema Ron Pearlman ja toodi asemele David Harbour. See selleks, ilmselt pole viga isegi näitlejas, võibolla ka mitte lavastajas, vaid üleüldse on film erakordselt rumal.
Esiteks võib kõige totramad pahalased üles leida selle järgi, et nende motivatsiooniks on lihtsalt kurjus ja soov lihtsalt maailma hävitamine. Ei mingit taustalugu, vaid lihtsalt kurjus. Ja hea tegelane peab tema vastu võitlema, kuna on kuskil mingi ettekuulutus.
Sisemonoloog käiks ilmselt nii:
- Hei, Milla Jovovichi tegelane, miks sa nii kuri oled?
- Sest ma olen kuri nõid.
- Miks?
- Sest ma olen kuri.
- Miks?
- Sest selline oli ettekuulutus.
- Mida sa saavutada tahad?
- Kurjuse võitu.
- Miks?
- Sest see oli ettekuulutuses ja ma olen kuri nõid.
Vahepeal kakeldakse mingite trollidega, siis hiiglastega, siis vampiiridega, siis leitakse sõpru, kes muutuvad vahepeal leopardiks ja siis on vahepeal palju deemoneid, kes näevad lihtsalt väga sita CGI-ga naljategelased välja. Inimesi lõigatakse tuimalt juppideks, tõmmatakse peanahk maha, võetakse lõualuud otsast - et ikka näidata, et me oleme da real shit ja lapsed meid ei näe, kui nad just salaja ei vaata.
Pahad tulevad võimule, mööda Londonit käib katk, mis tapab järjest inimesi. Uudised on täis paanikat, ärge suhelge haigestunutega, varjuge, Hellboy võitleb kuskil, et järgmine stseen oleks veel loogilisem - äsja katkupuhangu üle elanud Londonis on toredaid koeraga jalutajaid ja diplomaadiga tööle jalutavaid suvatüüpe, keda siis juppideks kiskuma hakatakse.
Fakk, see film kestis ja kestis ja kaks tundi pole tükk aega nii aeglane olnud. Magada ka väga ei saanud, sest paugud olid eriti valjud. Ja pole ime, et USA-s pole seda kriitikutele näidatud, kuna nad ilmselt läheksid siis kinno RT 10prossase hinnanguga. Nüüd ikka mõned tüübid ilmselt kogemata filmile ära eksivad.Leave a comment:
-
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: