Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Jah, New Yorkis filmime, Londonis filmime, Pariisis filmime, Roomas filmime, aga Tallinn on nii räige metropol, et siin ei saa ühte teed kinni panna. Puhka jalga hofnar.
-
Selle eest makstakse. Ilmselt ränka raha.Algselt postitas hofnar Vaata postitustEt mida, paneme linna ühe magistrali kinni mingi filmi pärast? Milleks seda lubada nagu?
Leave a comment:
-
Turistide hordid tulevad Laagna teed pildistamaAlgselt postitas hofnar Vaata postitustye right, ma saan aru, et GoT tegi vb Dubrovnikule mõned turistid juurde, kuid mastaabid on täiesti erinevad ju.
tihti sa peale filmi vaatamist mõtled "oh raisk, nii vahva koht oli seal stseenis, tahaks täiega sinna reisile minna"?
Leave a comment:
-
ye right, ma saan aru, et GoT tegi vb Dubrovnikule mõned turistid juurde, kuid mastaabid on täiesti erinevad ju.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSest tasuta reklaam Tallinnale?
tihti sa peale filmi vaatamist mõtled "oh raisk, nii vahva koht oli seal stseenis, tahaks täiega sinna reisile minna"?
Leave a comment:
-
Sest tasuta reklaam Tallinnale?Algselt postitas hofnar Vaata postitustEt mida, paneme linna ühe magistrali kinni mingi filmi pärast? Milleks seda lubada nagu?
Leave a comment:
-
Et mida, paneme linna ühe magistrali kinni mingi filmi pärast? Milleks seda lubada nagu?
Leave a comment:
-
Ei imestaks kusjuures, Kõlvart saaks lasnamäelastele kinnitada, et "not on my watch", filmigu kuskil Männikul kui tahavad.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAga perses oleks, kui linn luba ei annaks tee sulgemiseks.
Leave a comment:
-
Takso on ka ühistransport.
Aga perses oleks, kui linn luba ei annaks tee sulgemiseks.
Leave a comment:
-
Ah, mis? Ma sõidan pidevalt taksoga.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSeal ei sõida nagunii keegi eriti peale ühistranspordi enam ju? Eriti suvel.
Leave a comment:
-
Seal ei sõida nagunii keegi eriti peale ühistranspordi enam ju? Eriti suvel.
Leave a comment:
-
Nüüd ka naerate, kui "Õigluse" jaoks Laagna tee kuuks ajaks kinni pannakse?Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitusteinoh, miks ta siis soodne ei ole
aga kui 5€ eest tiitritesse trügivaid edevaid saab väikse šriftiga ja tohutu kiirusega ka tuhandeid nimesid silme eest läbi jooksutada,
siis kinosaal lausa kummist ei ole (kuigi selljuhul võib ka mitu seanssi "esilinastuseks" kuulutada vms)
Leave a comment:
-
Mõned filmid on sellised, kus spoilimine on mõttetu, kuna treiler spoilib ise kõik ära. Homme kinno jõudev psühholoogiline õudukas Ma on üks sellistest, kus treileri vaatamise järel võis üsna kindel olla, millest film räägib. Noored tahavad alksi juua, leiavad keskealise mama, kelle juures saab pidu pidada, aga mama on veidi disturbed ja hakkab spookyt asja ajama. Juba treileris on vihjed, et mama oli kunagi noorte vanematega omas nooruses kohtunud ja ainus väike spoilitav teema ongi see, et mis nad siis tülli ajas (see muidugi on klassikiusamise üks rämedamaid versioone).
Octavia Spencer võitis kunagi Oscari ja tegu on endiselt hea näitlejaga, mis aitab filmile väga palju kaasa, sest, noh, ega seal miskit üllatavat pole. Veidike veristatakse, korra näeb noksi (mis on ilmselt kunstpeenis) ja siis süstitakse tegelastele palju diasepaami sisse. Väga õudne pole, õnneks hoidutakse ka suvalistest ehmatuskohtadest. Brightburn oli ühesõnaga parem.
P.S. Samuti Oscari teeninud Allison Janney teeb väikse kõrvalrolli loomaarstina.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSuht head diilid (ilma irooniata).
einoh, miks ta siis soodne ei ole
aga kui 5€ eest tiitritesse trügivaid edevaid saab väikse šriftiga ja tohutu kiirusega ka tuhandeid nimesid silme eest läbi jooksutada,
siis kinosaal lausa kummist ei ole (kuigi sel juhul võib ka mitu seanssi "esilinastuseks" kuulutada vms)
Leave a comment:
-
Kas ma saan õigesti aru, et tegemist on filmi "Tõde ja Õigus" mõttelise järjega (spin-off), sealt ka nimi "Õiglus"?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaklusstseen oli raju. Ja "tervita oma naist ja minu lapsi". Tuleb klassika.
Krt kahju, et mul seda €2000 kohe kuskilt võtta pole, muidu "investeeriks" ja laseks end edaspidi metseeniks kutsuda.
Mõnu kas sa neile ikka lehes ka reklaami teed?
Leave a comment:
-
Kaklusstseen oli raju. Ja "tervita oma naist ja minu lapsi". Tuleb klassika.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: