Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
    Mina saan aru nendest patriootidest,aga õhtu veel noor,loodan et nii mõnelegi pannakse seal aru pähe,krdi hale tunne ikka..mis krdi "mingu koju"..fak ma olen kodumaal ja käin seal kus tahan,mitte olen sunnitud istuma kodus ja vaatama pealt kuidas mingid munnid tõmblevad tänavatel ringi nagu nende kodumaaga oleks tegemist...
    Mis krdi tänavaid kaitsta on politsei töö? viimati nad ei saanud sellega eriti hakkama nagu näha mis toimus öösel-igaüks tegi mis tahtis...
    oled sa ikka mõistuse juures? kas sa aru ei saagi et just sinusugused sügelevate rusikatega tüübid ongi vene agressoritele ja ussitajatele kerge saak... seda nad just tahavadki et eestlased välja roniks. ma ei saa aru kuidas osad sellest aru ei saa??? vaata suuremat pilti ja mõtle miks on russidele ja venemaale kasulik et eestis asi kontrolli alt väljuks?

Kommentaar

Ükskõik kui närvi see mind ka ei aja, olen mina siiski selle poolt, et eestlastel tuleks kodus istuda kui selline olukord veel on. Ma arvan ka seda, et kui meedial huvi selle vastu hakkab kaduma, siis kaob kindlasti ka osadel venelastel selle vastu huvi. Ma ei taha siin vaenu õhutada, aga patriootidel oleks kõige õigem teha nii, et uurida välja need kõige suuremad sigatsejad ja siis pärast ükshaaval nende majade ja autode aknaid siis sisse lüüa. See ei oleks lahendus, aga see oleks karistus. Au ja kiitus Ilvesele ja Ansipile, kes julgesid ikkagi asja ette võtta. Savisaar vana möku ainult möliseb, et näe oleks pidanud nii ja nii tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
        Ükskõik kui närvi see mind ka ei aja, olen mina siiski selle poolt, et eestlastel tuleks kodus istuda kui selline olukord veel on. .
        õige suhtumine! täpselt nii ongi et ajab närvi... no oleme ausad, tü*a on ikka värdjad need tiblad küll. aga tuleb mõelda, mis on meie vabariigile parim käitumine eestlaste poolt antud hetkel.

Kommentaar

Kas mul pole lootustki hommikul kell 7 vabakalt kaarli kiriku juurest mööda kristiinesse jalutada vaid targem on kohe balti jaama kaudu minna kui ühistransporti kasutan?

ramm,ertzi jutt jumala õige.Normaalne eestlane laseb politseil oma töö ära teha ja raskemaks seda ei tee.Kui tuleb appihüüe raadiost nagu 90-ndal siis anname minna
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Loen BBC'st kommentaare, lausa hurmav mida suust tõsimeeli välja aetakse. Saan täiesti aru miks siinsed venkud käituvad selliselt.. Lisan huvitavamad teile lugemiseks:

TASE:

I think I need to remind about the history. There was'nt such a country as Estonia before 1918! It was Lenin who decided to give the people living there their own country. Before that it was always a part of Russia. One can not talk about occupation of one's own territory! After the WWII the USSR made this country as a part of the Union without taking their independence off. They were a part of USSR as the Estonian Republic. What occupation you are all talking about???

Alex, Moscow
            ------------
            NO ANNA ARU:

The problem is much more serious than removal or reallocation of 1 monument. In modern Estonia Nazi are getting stronger every year. I visited Estonia 2 years ago and was surprised by number of monuments and tombs of SS-legioners. It's not well-known that Estonian's prime-ministers father was Nazi soldgier fighting against civil population in USSR and Poland. If we let Estonians to forget their history - next step will be denial of Holocost! Estonian policy is unacceptable for European Union!

Isaac, Tel-Aviv

The Estonia government seems to try to put out the memory in the Nazis rule age.
            I feel the removal of the bronze statue that is the symbol of liberating from Nazis
            even in movement to affirm Nazis.
            I sympathize with the people who protest against the removal of the bronze
            statue.

Tomonori Higuchi, Tokyo,Japan
            ------------
            Being a Hungarian I fully symphatize with the Estonian people in wanting to remove any memorial to the occupying forces of the Soviet Union. Fallen soldiers of all nations protecting their own country should be memorailized by their own people, in their own lands. The Soviet army 'liberated' the Hungarian people in 1945 by raping their women, burning villages, shooting and deporting thousands to Siberia as they did in all the other 'liberated' countries. Soviet memorials should be removed!

Emoke Csipe, Los Angeles
            -------------
            Another thing that is quite scary about the comments by Estonians in this discussion. They don't hesitate to call migrants from Asia "savages", to call Russians "scum" and publicly admit that they don't like "them". Them all, just because they are Russians. And now the Estonian government has (re)moved the anti-fascist memorial. This kind of nationalism of a small nation which was oppressed by its neighbours for a long time is understandable. But it can hardly arouse any sympathy.

Alexey, Russia
            -------------
            If the Nazis had occupied a country after "freeing" it from Soviet rule would their statues be left in place? I highly doubt it. Estonia is in the right to reject to propaganda of their former oppressor. As this is an internal affair, the Russian government should keep quite about it.

Matthew, California
            -------------
            Yah, yah, “independence, occupation, freedom, sovereign rights”…blah-blah-blah…
            But true reason however, to give a “special” gift to Russians on the eve of their sacred Victory Day (The End of WWII), the day their paid 20, 000, 000 of their fallen.
            The Nazi were not eliminated. They are hiding in Estonia, in its government buildings.

Nik, Toronto
            ---------------
            As the statue has become political it must be removed - regardless of feelings because it is obvious it invokes feelings and sentiments that are wrong. Yes, Anti-facsist Soviets should be acknowledged and honoured somehow, but not in a monument that is now used to provoke ethnic hatred and difference bewteen Estonian and Russian. Shame on Russian supremicists that use this as a political tool for their constituency. Build a new monument honouring Estonian and Russian anti-fascists.

thomas williams
            --------------
            Nunnu:
            Rather than criticize Estonia Russia should extend a hand of understanding, thereby reducing tensions. Putin's confrontational approach demonstrates that Russia has learned nothing from its history. The occupation of Estonia after WW II was not only illegal, it was brutal. Being of Baltic descent (Lithuanian) I understand Estonia's predicament entirely. Most Russians, who themselves suffered under their communist regime, understand this as well.

Peter Kaufmann, Annandale, United States

----------------
            jne...

Edasi lugege siit: http://newsforums.bbc.co.uk/nol/thre...018&#paginator

Kommentaar

Kõige mõtekam oleks eestlasel rahulikult tegeleda edasi oma igapäevaste toimetustega. Küll need venkud maha rahunevad. Kuigi nende käitumine annab ikka soovida.

Kommentaar

Niipalju olen teada saanud et see krdima venemaa teadis et Nato ametnikud on siin ja sellepärast andsid sellise mässu tegemiseks et kuidagi mõjutada eesti-nato suhteid...täna lendasid nato inimesed meie juurest ära...ning see krdima 80,- anti noortele niisama laamendamiseks..

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                  Niipalju olen teada saanud et see krdima venemaa teadis et Nato ametnikud on siin ja sellepärast andsid sellise mässu tegemiseks et kuidagi mõjutada eesti-nato suhteid...täna lendasid nato inimesed meie juurest ära...ning see krdima 80,- anti noortele niisama laamendamiseks..

no vat see on juba loogiline. alati on keegi kes igast jamast kasu saab või loodab saada kui me aga provokatsioonidele ei allu ja loodetavasti politsei saab nende pättidega hakkama, siis on lootust et asi vaibub.

Kommentaar

Neid BBC kommentaare lugedes on tunne, et kas eesti valitsuse selgitustöö pronkssõduri teisaldamisest on olnud vilets või ei ole jõudnud see üheselt ja arusaadavalt teistesse maailma riikidesse. Varsti ongi meil tänu vene propakandamasinale natsi märk küljes.

Kommentaar

Lihtkodanikku Euroopas ei huvita vähimalgi määral Eestis toimuv. Kahtlemata on valitsuse selgitustöö olnud nõrk, kuid venelane arvab ja jääbki arvama, et tema on maailma naba. Üldiselt on Eurooplastel venelastest üsnagi siiber ja venelaste maine on allpool peldiku poti veetaseme piiri. Seega ei tasu muretseda justkui venemaa propaganda Eurooplasi mõjutaks. Lugesin minagi neid BBC kommentaare ja seal on ikka päris lõbusaid pärle. neid tulebki võtta lõbusalt justkui Pikkri eriväljaannet, sest see väljendab ainult mõne (enamasti vene taustaga) inimese meelsust.

Kommentaar

23:30 ETV pealt erisaade
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Sai siis rüblikud oma simadega kah ära nähtud kui maneezi tänaval šeš-beš restorani kõral asuv putka suht tühjaks tehti. Tatikaid oli palju, enamus vanuses 14-18, oli ka vanemaid ja just üks nendest vanematest ka ära seoti turvameeste poolt, kes lendasid kohale eraautoga ja täiesi märkamatult.
                          “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

lugege ja aduge

Kommentaar

00.20 erisaade TV3-mes
                              läks mässuks jälle

Kommentaar

ma mõtlesin alati et siin on inimesed, kes armastavad jalgpalli, mitte need, kes tahavad arutleda poliitikat. Kui ma oleks eestlane, siis mul oleks häbi, aga ma olen siis venelane ja mul on ka häbi minu rahva eest. aga tegelikult milleks see kõik on, ma ei saa aru?

Kommentaar

Working...
                                X