Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    muide, ertz, igasugusele Eesti voimule pole ka motet toetuda..
    loomulikult pidades silmas et praegu on võimul nii eestimeelne valitsus kui võimalik ja mina usaldan neid 100%

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
      loomulikult pidades silmas et praegu on võimul nii eestimeelne valitsus kui võimalik ja mina usaldan neid 100%
      praeguseid usaldan minagi, nii et peace!
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        kurb, et siin arusaamatud olete. ma ei raagi tanasest paevast, vaid tulevikust. konkreetsest sojast naiteks. kui on sojaolukord, siis paljud teist on kaitsmas kodumaad? muide, ertz, igasugusele Eesti voimule pole ka motet toetuda. vota naiteks olukorda 2. maailmasoja ajal. kui naiteks savisaar presidendina utleks, et koik eestlased peavad alluma venemaa pealetungile, siis ma ei pea kull oigeks, et lahinguta alla antaks. ajalugu ei tohi korduda.
        Antud hetkel pole sõda ega ka pole Savisaar president! Kui igamees teeks seda mis ta õigeks peaks siis oleks täielik anarhia.
        Ka palliplatsil on tugevaim meeskond ühtselt tegutsev meeskond!

peace!

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
          Möödaminnes tsitaat BBC st :the statute was eventually spirited away in the early morning hours.

Spirited away - tea kas trikimees oli aktsioonis
          tegelt on see kõik üks silmapete. ka see, et ülemistel vurab kontorihoonest mööda naftarong, milliseid ei tohiks ju enam meite maale sõita

Kommentaar

Äripäeva uudis:

Äripäev leidis sarnanusi eile linna rüüstanud noormehe ning koll Gollumi vahel.

Kommentaar

te räägite ju aiast ja aiaaugust.
              lorenzo ütles ju selgelt et "kui venelane siia uueti tuleb" - loodab et ertz ja gaius ikka saavad aru mida ta mõtles.
              praegusel juhul ertz ja gaius vaidlevad vaidluse enese pärast ehk tänan kommenteerimast, võite nüüd pesukasti tagasi minna.

Kommentaar

See alkomüügikeeld hakkab kurjaks ajama ikka küll! Kerge pilk välja ja selge mis puudu on...
                Keeravad hea ilm niiviisi tuksi!
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kogunemine Hirvepargis möödub rahulikult

Täna kella poole neljaks kogunes Tallinnas Hirveparki sadakond rahumeelset eesti keelt kõnelevat noort. Noored näisid olevat just koolist tulnud ning istusid rahulikult, teatas sündmuspaigalt Postimehe reporter Peeter Kuimet. Kuigi kella kolmeks ehk kogunemise varem teatatud algusajaks oli parki kogunenud 20-30 noort, siis kella poole neljaks oli parki kogunenute arv kasvanud saja lähedale, ütles Postimees Online'i reporter Rando Tooming.

Toimuval hoiab ajakirjanike teatel silma peal kümmekond politseinikku.
                  --
                  Noh ilma paanikata - normaalne, nii nagu peab.

Kommentaar

Tra enamus kes seal eile märatsesid on meie eestis sündinud nad ei tea ajaloost sittagi sest selle asemel et õppida saadi Dmitri käest kummiliimi ja herot!
                    Mingu p*tsi krdi vene juurtega maailma vallutajad.
                    Loodan, et nyyd tänu foto ja videomaterjalile need rotid hakkavad trahve maksma oma dooside arvelt, mingu tööle krdi raiped, oleks yksk6ik mis muu avalikuses olnud probleem oleks nad samamoodi k2itunud, lihtsalt anti russidele hea võimalus, millest sai Põhjus.
                    PS: ma ei vihka russe kuna v2ga paljud omalgi sõbrad aga need ajudeta kloaagid võiks ära tšernoblei koondada!
                    YR1 Power

Kommentaar

keegi Lacoste poodi ei viitsi rüüstama minna? mul oleks uusi tosse vaja...

Kommentaar

that's the deal
                        YR1 Power

Kommentaar

Algselt postitas mini Vaata postitust
                          Äripäeva uudis:

Äripäev leidis sarnanusi eile linna rüüstanud noormehe ning koll Gollumi vahel.

http://www.ap3.ee/Default.aspx?link=...9-ea0d7eaef030
                          Oot-oot..aga minu 500 eeku autoriõigustasu?
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                            Kogunemine Hirvepargis möödub rahulikult

Täna kella poole neljaks kogunes Tallinnas Hirveparki sadakond rahumeelset eesti keelt kõnelevat noort. Noored näisid olevat just koolist tulnud ning istusid rahulikult, teatas sündmuspaigalt Postimehe reporter Peeter Kuimet. Kuigi kella kolmeks ehk kogunemise varem teatatud algusajaks oli parki kogunenud 20-30 noort, siis kella poole neljaks oli parki kogunenute arv kasvanud saja lähedale, ütles Postimees Online'i reporter Rando Tooming.

Toimuval hoiab ajakirjanike teatel silma peal kümmekond politseinikku.
                            --
                            Noh ilma paanikata - normaalne, nii nagu peab.
                            See on suitsukas..tegelikult kogunevad skinnid salastatud kohas.Neil pidavat kogu see värkk väga oraniseeritud olema ja ilma asjata ei hakka nad kedagi peksma.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                              keegi Lacoste poodi ei viitsi rüüstama minna? mul oleks uusi tosse vaja...
                              Ma tulen.........

Kommentaar

SLÕhtulehe eriväljaanne. Tallinnas saab osta, mujalt peab tõmbama: http://www.sloleht.ee/multimedia/pdf...ivaljaanne.pdf
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X