Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustloomulikult pidades silmas et praegu on võimul nii eestimeelne valitsus kui võimalik ja mina usaldan neid 100%Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkurb, et siin arusaamatud olete. ma ei raagi tanasest paevast, vaid tulevikust. konkreetsest sojast naiteks. kui on sojaolukord, siis paljud teist on kaitsmas kodumaad? muide, ertz, igasugusele Eesti voimule pole ka motet toetuda. vota naiteks olukorda 2. maailmasoja ajal. kui naiteks savisaar presidendina utleks, et koik eestlased peavad alluma venemaa pealetungile, siis ma ei pea kull oigeks, et lahinguta alla antaks. ajalugu ei tohi korduda.
Ka palliplatsil on tugevaim meeskond ühtselt tegutsev meeskond!
peace!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMöödaminnes tsitaat BBC st :the statute was eventually spirited away in the early morning hours.
Spirited away - tea kas trikimees oli aktsioonis
Kommentaar
-
te räägite ju aiast ja aiaaugust.
lorenzo ütles ju selgelt et "kui venelane siia uueti tuleb" - loodab et ertz ja gaius ikka saavad aru mida ta mõtles.
praegusel juhul ertz ja gaius vaidlevad vaidluse enese pärast ehk tänan kommenteerimast, võite nüüd pesukasti tagasi minna.
Kommentaar
-
Kogunemine Hirvepargis möödub rahulikult
Täna kella poole neljaks kogunes Tallinnas Hirveparki sadakond rahumeelset eesti keelt kõnelevat noort. Noored näisid olevat just koolist tulnud ning istusid rahulikult, teatas sündmuspaigalt Postimehe reporter Peeter Kuimet. Kuigi kella kolmeks ehk kogunemise varem teatatud algusajaks oli parki kogunenud 20-30 noort, siis kella poole neljaks oli parki kogunenute arv kasvanud saja lähedale, ütles Postimees Online'i reporter Rando Tooming.
Toimuval hoiab ajakirjanike teatel silma peal kümmekond politseinikku.
--
Noh ilma paanikata - normaalne, nii nagu peab.
Kommentaar
-
Tra enamus kes seal eile märatsesid on meie eestis sündinud nad ei tea ajaloost sittagi sest selle asemel et õppida saadi Dmitri käest kummiliimi ja herot!
Mingu p*tsi krdi vene juurtega maailma vallutajad.
Loodan, et nyyd tänu foto ja videomaterjalile need rotid hakkavad trahve maksma oma dooside arvelt, mingu tööle krdi raiped, oleks yksk6ik mis muu avalikuses olnud probleem oleks nad samamoodi k2itunud, lihtsalt anti russidele hea võimalus, millest sai Põhjus.
PS: ma ei vihka russe kuna v2ga paljud omalgi sõbrad aga need ajudeta kloaagid võiks ära tšernoblei koondada!YR1 Power
Kommentaar
-
Algselt postitas mini Vaata postitustÄripäeva uudis:
Äripäev leidis sarnanusi eile linna rüüstanud noormehe ning koll Gollumi vahel.
http://www.ap3.ee/Default.aspx?link=...9-ea0d7eaef030Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas Refieus Vaata postitustKogunemine Hirvepargis möödub rahulikult
Täna kella poole neljaks kogunes Tallinnas Hirveparki sadakond rahumeelset eesti keelt kõnelevat noort. Noored näisid olevat just koolist tulnud ning istusid rahulikult, teatas sündmuspaigalt Postimehe reporter Peeter Kuimet. Kuigi kella kolmeks ehk kogunemise varem teatatud algusajaks oli parki kogunenud 20-30 noort, siis kella poole neljaks oli parki kogunenute arv kasvanud saja lähedale, ütles Postimees Online'i reporter Rando Tooming.
Toimuval hoiab ajakirjanike teatel silma peal kümmekond politseinikku.
--
Noh ilma paanikata - normaalne, nii nagu peab.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkeegi Lacoste poodi ei viitsi rüüstama minna? mul oleks uusi tosse vaja...
Kommentaar
-
SLÕhtulehe eriväljaanne. Tallinnas saab osta, mujalt peab tõmbama: http://www.sloleht.ee/multimedia/pdf...ivaljaanne.pdfWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar