Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kivist osa killustikuks, pronksvärdjas ise sümboolselt puuri ehk trellide taha näitamaks kus on kriminaalide koht. ala kus pronkspede seisis ilusti ära haljastada. kui viidi lihula sammas siis tuleb viia ka pronkspede. venemaa võib oma mõtetute sanktsionidega edasi ähvardada, las tarnivad siis oma naftat ja sütt jne palju kallimalt läbi mõne teise riigi ja saavad vähem tulusid ja samas kes meil just nende transpordialadel töötavad eestis? ikka venelased ja seega teevad hoopis oma enda rahvale halba

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
      las tarnivad siis oma naftat ja sütt jne palju kallimalt läbi mõne teise riigi ja saavad vähem tulusid ja samas kes meil just nende transpordialadel töötavad eestis? ikka venelased ja seega teevad hoopis oma enda rahvale halba
      jah. õige. ja eesti riik hakkab oma kaukat täiendama müües kaalikaid ja rediseid

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
        jah. õige. ja eesti riik hakkab oma kaukat täiendama müües kaalikaid ja rediseid
        hakkame kaalikatest ja redistest bionaftat tootma
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

keskkonna sõbralikkus eelkõige ega nad neid naftavoogusid ei vii minema siit niikuinii. väike langus võib olla aga mitte katastroofiline. kui nad veavad mujale siis ei saa tiblad kuidagi öelda et ei kasutanud majandusvaldkonda teiste riikide siseasjadesse sekkumiseks. kui järele anname siis jätkatakse samas vaimus ja see näitaks eestit nõrga ja järeleandliku riigina ja seda ei ole mitte vaja.

Kommentaar

Kle ballack, mida sa sööd et nii tark oled?

Kommentaar

Eesti Chelsea fänn numero ykkonen on tuvastatud. Ei ole gloorihunter ega midagi. Videosüüdistus.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                Eesti Chelsea fänn numero ykkonen on tuvastatud. Ei ole gloorihunter ega midagi. Videosüüdistus.
                Ma algul vaatasin, et Abramovitš ise on pronkssõdurit kaitsma tulnud.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                  Kle ballack, mida sa sööd et nii tark oled?
                  kitekat, chappi, mõnikord saab isegi mõnda konti järada, vahel mängin lõngakeradega aga tihti jääb sinna sasipuntrasse kinni

ärge jumala eest klenskit lukutaha pange - siis on ka edaspidi nii, et kui hommikul tööl delfit loen ja näen mis ta jälle tegi siis saab jälle naerda nii, et uni ära läheb

väike-kasslaste hulka kuuluv mickymouse nimega ilves (loe: onu säm) lükkaski tagasi selle, aga oh õudust (kera ja micky jaoks) - vastu võetakse see kas praegu või natuke hiljem ikkagist.

kui ära ei koristata ja juhtub selle pronksvärdja juures maikuus midagi hullu siis kas kera ja mickymouse võtavad vastutuse endapeale??? ilves võib-olla võtaks aga kera mitte iialgi kuna juriidiliselt on kõik korrektne eks.

Kommentaar

täna vestlesime sellel teemal ka 8.klassiga. nagu arvata oli, jagunes arvamus kaheks - eestlased selle eemaldamise poolt ja vene rahvusest õpilased selle vastu. ühtegi korraliku põhjendust nad aga tuua ei suutnud, miks ta peaks sinna jääma. eestlased aga põhjendasid oma arvamust väga tõsiste argumentidega. lausa mõnus oli kuulata, kui kirglikult ja hingega asja juures nad olid. üle pika aja üks mõnusamaid tunde...

Kommentaar

lubage vastata!

1. Pronksmees peab sinna jääma, sest ta on ponks, mees.
                      2. Ära peab ta viima sellepärast, et ilu nõuab ohvreid.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ime, et 90ndate alguses metallipalaviku ajal seda pronksihunnikut juba ära ei varastatud...

Ja ilmselt märtsikuu teisel nädalal see kuju sealt ka minema viiakse. Niiet pole vaja pooldajatel muretseda ja vastastel protestida.

Ja Jüi Liim Chelsea jopes oli maruäge! Roman rahastab seda mässu Eestis?
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

minu eelmised kommentaarid......ärge pange pahaks aga ma kirjutan tavaliselt väga kriitiliselt või noh olete juba niigi aru saanud kindlalt

Kommentaar

tegelt ju eilne klenski etteaste Riigikogus oli ju paris hea. vaadates venelaste reaktsiooni sellele- mees on nuud ju geroi. pealegi kandideerib ta Riigikokku Konstitutsioonipartei nimekirjas. ta voiks uksi koik kesikute venelaste haaled ara votta
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mingite suvaliste venelastega suheldes tuleb kohe kysimuseks, et miks me monumenti 2ra vedada tahame. ala l2hed hambaid pesema ja sis tuleb yhika teisel korrusel elav purjus Ivan kysima, et что? Et minu vanaisa s6itis tankis Berliinini v2lja ja nyyd tahavad eestlased teda halvaks inimeseks tembeldada. Samuti ei suuda nad aru saada, et Eestis on mitu parteid ja mitu erinevat m6tteviisi, nende jaoks on k6ik eestlased totaalsed natsid, kuid 6nneks on neile v6imalik selle seisukoha ekslikus selgeks teha kysimusega, et kas k6ik venelased on kommunistid... Yhes6naga mingi krdi m6ttetu jama p2rast paksu verd rinnuni.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                                minu eelmised kommentaarid......ärge pange pahaks aga ma kirjutan tavaliselt väga kriitiliselt või noh olete juba niigi aru saanud kindlalt
                                said lõpuks peale paarikuust tsüklit kaineks?

Kommentaar

Working...
                                X