Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Politseil olevat kõik kontrolli all. Huvitav küll, ahvikari laamendab ja varastab segamatult mööda linna, aga nemad kontrollivad ja on koguni 30 (!) inimest vahistanud
Politseil olevat kõik kontrolli all. Huvitav küll, ahvikari laamendab ja varastab segamatult mööda linna, aga nemad kontrollivad ja on koguni 30 (!) inimest vahistanud
no mis politseil siis teha on ? kuni narvani nii kiiresti inimesi välja suruda, et neil ei ole hetkegi aega kiviga visata? see, et nad on suutnud neid pronkssõdurist eemale ajada on niigi hea asi. see, kuidas venelased maju põletavad ja asju lõhuvad, näitab nende suhtumist sellesse riiki. homme nad kiruvad, et rkiosk on puruks. ei saa suitsu osta. sellistel ei ole mõistust peas. keegi ütleb, vabaduse eest ja kõik panevad järele... tõesti seenepead. ja mul on kahju nendest eesti venelastest, kes sellist teguviisi hukka mõistavad ja nende peale pärast halvasti vaadatakse.. kurat. me oleme eestlased. varsti peaks võtma kätte ja minema 100 000 eestlasega sinna ja kõik seinte külge kinni teipima. (hetkel tundub võimatu, kuna eestlased istuksid parema meelega kodudes). aga ikkagi. mul on kahju, et mingid venelased üritavad midagi teha.. ja mul ei ole midagi venelaste vastu. isegi selle vastu pole, et nad eestis elavad ja eesti keelt ei oska. senikaua, kuni nad oma eluga teisi ei häiri. lihtsalt kahju on vaadata, kuidas noored, kes ajaloost ja kannatustest midagi ei tea, lennutavad kive eesti politseinikute suunas, kes lihtsalt teevad enda igapäevast tööd. ühesõnaga sain lihtsalt oma südamelt midagi ära rääkida.. ehk hakkas endal kergem vms. hetkel kõik ainult sõimavad üksteist. vast rahunetakse maha ja ehk mõnel tuleb ka mõistus pähe. olgu. ilusat öö jätku. rahu!
Mnjah. Endal ka kontor sündmuste keskel. Hommik tuleb huvitav.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
no mis politseil siis teha on ? kuni narvani nii kiiresti inimesi välja suruda, et neil ei ole hetkegi aega kiviga visata? see, et nad on suutnud neid pronkssõdurist eemale ajada on niigi hea asi. see, kuidas venelased maju põletavad ja asju lõhuvad, näitab nende suhtumist sellesse riiki. homme nad kiruvad, et rkiosk on puruks. ei saa suitsu osta. sellistel ei ole mõistust peas. keegi ütleb, vabaduse eest ja kõik panevad järele... tõesti seenepead. ja mul on kahju nendest eesti venelastest, kes sellist teguviisi hukka mõistavad ja nende peale pärast halvasti vaadatakse.. kurat. me oleme eestlased. varsti peaks võtma kätte ja minema 100 000 eestlasega sinna ja kõik seinte külge kinni teipima. (hetkel tundub võimatu, kuna eestlased istuksid parema meelega kodudes). aga ikkagi. mul on kahju, et mingid venelased üritavad midagi teha.. ja mul ei ole midagi venelaste vastu. isegi selle vastu pole, et nad eestis elavad ja eesti keelt ei oska. senikaua, kuni nad oma eluga teisi ei häiri. lihtsalt kahju on vaadata, kuidas noored, kes ajaloost ja kannatustest midagi ei tea, lennutavad kive eesti politseinikute suunas, kes lihtsalt teevad enda igapäevast tööd. ühesõnaga sain lihtsalt oma südamelt midagi ära rääkida.. ehk hakkas endal kergem vms. hetkel kõik ainult sõimavad üksteist. vast rahunetakse maha ja ehk mõnel tuleb ka mõistus pähe. olgu. ilusat öö jätku. rahu!
venelased varastasid juba r kioski suitsust tyhjaks homme neil pole vaja veel suitsu
Noh umbes sada on sellist kes julgevad käed külge panna vbl, ülejäänud jõlguvad kaasas ja tunnetavad power'it
Aga tore, et me oleme nüüd täieõiguslik heaoluühiskond. Seal ikka tuleb ette ka selliseid mässe ju. Me oleme õigel teel! Ja tegelikult on lausa muhe mõeld, et mitme oma kaasrahvuslase ärid ka segi pekstakse... Kindlustusfirmad on muidu puhtalt eestlaste omad või ka seal mõned venelased sees?
Aga sellise käitumise peale võiks nüüd küll turvakontroll Tõnismäel "eksida" ning mõne pommiga tegelase aljooša külje alla lasta...
Ja Narva poolt olla autokolonnidega russe veel Tallinna peale tulemas...
No aga keda kuradit nad seal sõduri juures segavad? Kumb see hullem variant nüüd on, see et nad seal künka otsas öö läbi oleks passinud või et nad nüüd kogu linna segi peksavad.
Ja üldse, miks neid kohe alguses sealt eemal ei hoitud, miks lasti mass kokku ja siis hakati ära ajama? Ajuvaba.
Muidugi pole politseinikud milleski süüdi. Süüdi on need tüübid, kes seda jura seal kõrgemalt juhivad või juhtida üritavad. Aga neil on kõik ju kontrolli all. Türamaivõi.
...tulin just autoga kesklinnast...ütleme nii et lõik Kosmose kinost Palace hotellini on sisuliselt hullem geto auk mis seni vaid filmist nähud. Kõik aknad ja vitriinid puruks pekstud, 2 autot katusele keeratud mille taustal tiblad pite tegid, Westmanni ja mingi muu alkoärid on paljaks röövitud, Westmanni vitriinakna august astusid just 2 20-aastast naga välja pudelid peos ja nägu nalja täis kui me autoga mööda sõitsime, lõkked ja meeletu klaasikildude hunnik igalpool, õlle ja alko taarat loobit kõikse aeg samalajal, paar pudelit lendas ka meie auto poole, eessõitva auto tagaklaas oli sissevisatud (naljakas et selautololi vene number) - ja mis peamine...sellel lõigulei ühtegi politseid.asi on kontrolli all - my ass. Kuna mu auto kasko ka just läbi saanud siis oli adrenaliinitulv punases täiega. Korra elus olen samasugust kõhedust tundnud - 2000a.EMil Charleroys Eng vs Ger mängu eelsel ja järgsel melul mis seal väikelinnas toimus....ausaltöelda ei kujuta ette mis volber ja 9mai veel meie Tallinnas toovad...
joogu vähem. Teleekraanile sattunud tiblad olid igatahes maani täis. Oeh jah. Hea, et mu vanaema seda nägema ei pea. Pronkssõduriga on siin üha vähem ja vähem pistmist.
Põhiseadus räägib...
§ 54. Eesti kodaniku kohus on olla ustav põhiseaduslikule korrale ning kaitsta Eesti iseseisvust.
Kui muid vahendeid ei leidu, on igal Eesti kodanikul õigus osutada põhiseadusliku korra vägivaldsele muutmisele omaalgatuslikku vastupanu.
Kommentaar