Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sõjaväe nõudlejatele: kui ma ei eksi, siis kaitseväe tänavale kutsumiseks oleks vaja välja kuulutada erakorraline seisukord. See oleks juba päris radikaalne meede, üks samm enne sõjaseisukorda
    308

Kommentaar

see mida praegu näete on viimase 13 aasta tegemata töö viljad. seni oli kõik enamvähem rahulik kuni rebane ja liim eelmisel aastal viinajoomist segama läksid. pensionärid aga läksid vihaselt koju ning rääkisid oma lastelastele kõik ära. ja muidugi oli vastastel vaja tegutseda emotsiooni pealt, et asi veel rohkem perse keerata. kas lihtsam poleks olnud lasta asjal vaibuda ja siis ühel ilusal esmaspäevasel sügisööl kraanaga ljoša minema viia? ilma ühegi seaduseta. me ei ole veel rootsi, kus peeretamiseks peab keskkonnaministeeriumilt loa võtma. edu supi larpimisel..

minu akna taga kesklinnas aga oli kõik rahulik, kuigi aljošani on 5 minuti tee

Kommentaar

Algselt postitas Markko Vaata postitust
        Sõjaväe nõudlejatele: kui ma ei eksi, siis kaitseväe tänavale kutsumiseks oleks vaja välja kuulutada erakorraline seisukord. See oleks juba päris radikaalne meede, üks samm enne sõjaseisukorda
        Ma arvan, et kohaliku tähtsusega erakorraline seisukord on küll vaja välja kuulutada.

Kommentaar

Mis seisukoht võtta Savisaare suhtes kes on teadlikult ja tahtlikult paar viimast päeva ühiskonda oma avaldustega destabiliseerinud? Mina arvan et tema sõnavõtud on kõvasti õli tulle valanud. Venemaa sekkumisest Eesti siseasjadesse pole mõtet rääkidagi.
          Lätis on juba paar aastat käimas üleminek venekeelsetes koolides lätikeelsele õppele. Selline samm aitab noorte teadlikust tõsta ja hakatakse aru saama tegelikust ajaloost mitte selle nõukogudeaegsest versioonist. Kahjuks Keskerakond ei saanud valitsuses olles ju ometi sellist asja lubada et kohalikud venelased oma silmad lahti teevad ja hakkavad asjadest õigesti aru saama. Ilma vastuseisuta jääksid sellel erakonnal pooled hääled saamata.
          Näha oli et 95% vandaalitsejatest olid veel põhi ja keskkoolieas. Võimalik et laamendamist nii suures ulatuses oleks Läti eeskujul toimides saanud ära hoida.
          Hirmus viha tekib nähes sellist ükskõiksust ja hoolimatust maa vastu kus elatakse.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            see mida praegu näete on viimase 13 aasta tegemata töö viljad. seni oli kõik enamvähem rahulik kuni rebane ja liim eelmisel aastal viinajoomist segama läksid. pensionärid aga läksid vihaselt koju ning rääkisid oma lastelastele kõik ära. ja muidugi oli vastastel vaja tegutseda emotsiooni pealt, et asi veel rohkem perse keerata. kas lihtsam poleks olnud lasta asjal vaibuda ja siis ühel ilusal esmaspäevasel sügisööl kraanaga ljoša minema viia? ilma ühegi seaduseta. me ei ole veel rootsi, kus peeretamiseks peab keskkonnaministeeriumilt loa võtma. edu supi larpimisel..

minu akna taga kesklinnas aga oli kõik rahulik, kuigi aljošani on 5 minuti tee
            selles õigus et ammu oleks pidand sellega ühelepoole saama... aga samas kuna see ikka hea aeg on? vantidel on ju koguaeg miskit ütlemist.
            b-day

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
              Mnjah. Endal ka kontor sündmuste keskel. Hommik tuleb huvitav.
              sai enda maja üle vaadatud. õnneks terve. üks purjus tibla küll otsis midagi, kuid see oli liiga täis (ilmselt westmanist varastatud) alkoholist, et ta ei oleks midagi suutnud korda viia.

Kommentaar

ei tea, mul on ikka "lätikeelsele" ju kirjas

Kommentaar

Algselt postitas MihkelK. Vaata postitust
                  No aga keda kuradit nad seal sõduri juures segavad? Kumb see hullem variant nüüd on, see et nad seal künka otsas öö läbi oleks passinud või et nad nüüd kogu linna segi peksavad.

Ja üldse, miks neid kohe alguses sealt eemal ei hoitud, miks lasti mass kokku ja siis hakati ära ajama? Ajuvaba.

Muidugi pole politseinikud milleski süüdi. Süüdi on need tüübid, kes seda jura seal kõrgemalt juhivad või juhtida üritavad. Aga neil on kõik ju kontrolli all. Türamaivõi.
                  ma arvan, et nad segavad neid, kes seal tööd peavad tegema. ehk siis väljakaevajad ja nende turvajad. ma olen kindel, et nii mõnigi pudel ja kivi lendakse nende silmade vahele. paljud inimesed viskaks oma ema ka seal kiviga, peaasi, et midagi teha saaks. üritatakse "möllus" märkamatuks jääda ja võimalikult palju lõhkuda ja varastada.. huvitav, kas seal mõni eestlane ka lõhub? vast ikka on.. sest inimesed vajavad endale eesmärke ja paljud lasnamäe tädikesed ongi võtnud endale õilsa eesmärgi - päästa aljöösha ja tema tagune kivisein. isegi läbi eesti politsei ollakse valmis kõndima. lapsikult tore, kui vanadel inimestel on mõistus sama palju, kui tapeedil. tahaks tegelikult mõne sellise inimesega vaikses kohas juttu rääkida. ehk saaks neid paremini mõistma. siiamaani ei saa kuidagi aru sellisest tegevusest...
                  Mai-Tea Vist

Kommentaar

Algselt postitas Circa Vaata postitust
                    ma arvan, et nad segavad neid, kes seal tööd peavad tegema. ehk siis väljakaevajad ja nende turvajad. ma olen kindel, et nii mõnigi pudel ja kivi lendakse nende silmade vahele. paljud inimesed viskaks oma ema ka seal kiviga, peaasi, et midagi teha saaks. üritatakse "möllus" märkamatuks jääda ja võimalikult palju lõhkuda ja varastada.. huvitav, kas seal mõni eestlane ka lõhub? vast ikka on.. sest inimesed vajavad endale eesmärke ja paljud lasnamäe tädikesed ongi võtnud endale õilsa eesmärgi - päästa aljöösha ja tema tagune kivisein. isegi läbi eesti politsei ollakse valmis kõndima. lapsikult tore, kui vanadel inimestel on mõistus sama palju, kui tapeedil. tahaks tegelikult mõne sellise inimesega vaikses kohas juttu rääkida. ehk saaks neid paremini mõistma. siiamaani ei saa kuidagi aru sellisest tegevusest...
                    arvan et sul pole temaga millestki rääkida..elavad nad ju mõtetes 40-dates aastates.... vabastajad jne.
                    b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                      selles õigus et ammu oleks pidand sellega ühelepoole saama... aga samas kuna see ikka hea aeg on? vantidel on ju koguaeg miskit ütlemist.
                      omg. ükskõik millal.. aga ikka suudeti asjale mingi kuradi poliitline konks külge ajada ja tehtud. isegi 2 aastat tagasi oleks saadud kuju rahulikult ära vedada, sest härrad rebane ja liim ei olnud õli tulle veel valamas käinud. ja selle asemel, et tuleoht kõrvaldada, rapsas riigivõim tikust tuld. aitäh

Kommentaar

vahet pole ju kes seal käisid kas rebane või liim,või kukk ja kana.fakt on see et eesti vabariigis on mul oigus käia eesti lipuga ükskõik kus ja miski vant ei tule seda mult ära rebima.sellest ju see jama lahti läkski et vantidele ei meeldinud liima ja böhm kes eesti lipuga sinna läxid
                        b-day

Kommentaar

oh, just Jatskaarelt koju jõudnuna on hea meel nentida, et auto sai Roosikrantsisse pargitud. kui seda pole ära rüüstatud, siis ei olegi ühtegi asja maailmas kunagi ära rüüstatud. põnevusemomet peitub selles, et kui rüüstatud siis ikkagi.
                          Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                            vahet pole ju kes seal käisid kas rebane või liim,või kukk ja kana.fakt on see et eesti vabariigis on mul oigus käia eesti lipuga ükskõik kus ja miski vant ei tule seda mult ära rebima.sellest ju see jama lahti läkski et vantidele ei meeldinud liima ja böhm kes eesti lipuga sinna läxid
                            ja see ei olnud üldse provokatiivne.

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitust
                              oh, just Jatskaarelt koju jõudnuna on hea meel nentida, et auto sai Roosikrantsisse pargitud. kui seda pole ära rüüstatud, siis ei olegi ühtegi asja maailmas kunagi ära rüüstatud. põnevusemomet peitub selles, et kui rüüstatud siis ikkagi.
                              ma ostan sulle hea meelega mõned õlled, kui su auto pole rüüstatud

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitust
                                heh. vähemalt sa oled põnevuses, mitte ei muretse. hea seegi. ma olen ise tallinnast eemal, ning ei puutu väga otse selle jamaga kokku... aga arvan, et ikkagi hea, et see asi tehtud saab. oleks seda edasi veel lükatud, oleks veel suuremad vene (also known as tiblad) inimesed üles kõetud ja keegi oleks lõpuks ehk põlema ka pannud. loodame, et paar päeva nüüd askeldatakse ja siis on vaikus majas. las Moskva saadab oma noote ja asju. mis meile sellest. elasime küüditamise üle, elame ka Moska pahased noodid kurat. räägin nagu rahvuslane. lihtsalt ei saa veel magama minna. pean inimesed reisile saatma. vabandust. head und teile.
                                Mai-Tea Vist

Kommentaar

Working...
                                X