Tallinna linnavalitsus otsustas ööl vastu reedet erakorralisel istungil keelata seoses massirahutustega kogu linnas alkoholimüügi kuni 2. maini.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustTallinna linnavalitsus otsustas ööl vastu reedet erakorralisel istungil keelata seoses massirahutustega kogu linnas alkoholimüügi kuni 2. maini.Mai-Tea Vist
Kommentaar
-
Tra. vaata Tartust seda värki telekast nagu toimuks asi kuskilt Aafrikas. Siin nii rahulik, kuid kuskil käib sihuke möll.
Kuid ausalt öeldes - ma tõesti ei tea, kas politsei pidanuks kuidagi teisiti käituma. Oleks lihtsalt bussidesse topitud, olnuks jälle jama. Nüüd ei topitud, on ikka jama. Faking nõme olukord, paremaid lahendusi oli ju mitmeid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustOkei. Läksin Jazzkaarele, kõik oli suhteliselt okei, helikopteri pinin ärritas vaid. Tulin tagasi, fakin martial law linnas, pidin taksoga eitea mis kuradi ringiga koju tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustja see ei olnud üldse provokatiivne.
Samas ei peeta provokatiivseks kui venemaal minnakse vene lipuga nõukogudeaegse II MM ülistava kuju juurde piketeerima ning kindlasti pole probleem kui soomalne läheks riigilipuga mõne nõukogudeaegse monumendi juurde (küllap neid paar tükki Karjala pool ikka on olemas)
kohalikke punameelseid pensionäre peaks me minu meelest sellel teemal lihtsalt ignoreerima ja keskenduma tõsiselt hoopis sellele et samad tõekspidamised noortele edasi ei kanduks.
eestlaste puhul on orjarahva mentaliteet raske mälust ununema, ei muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustsee mida praegu näete on viimase 13 aasta tegemata töö viljad. seni oli kõik enamvähem rahulik kuni rebane ja liim eelmisel aastal viinajoomist segama läksid. pensionärid aga läksid vihaselt koju ning rääkisid oma lastelastele kõik ära. ja muidugi oli vastastel vaja tegutseda emotsiooni pealt, et asi veel rohkem perse keerata. kas lihtsam poleks olnud lasta asjal vaibuda ja siis ühel ilusal esmaspäevasel sügisööl kraanaga ljoša minema viia? ilma ühegi seaduseta. me ei ole veel rootsi, kus peeretamiseks peab keskkonnaministeeriumilt loa võtma. edu supi larpimisel..
Nüüd on see käes mida paluti.
Aasta taguse provokatsiooniga saavutasid Böhm,Liim ja vapper kalev ainult selle,et terve aasta jooksul ei närtsinud seal kunagi lilled ja et see seis selline on nagu ta praegu linnas on!
Narva maanteel oli südaööl suht rahulik,väiksed grupid nagamannidega maiustasid kalleid jooke aga lollusi ei teinud.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
ETV Terevisiooni väidab, et vene viinajumal aljosa pole enam kesklinnas! JEE!
Tunnen kaasa sellele inimesele, kes surma sai, kui ta ei ole venelane, kui on siis kõngegu ta hauas. Putsi ma ei saa aru kuidas need venelased nii lollid, kui ei saa siin VABAS Eesti Vabariigis midagi, siis kohe laamedama. Kui nüüd tuleb kohus selle vandalismi peale, siis mina paneks neile kõigile eluaegse. Paras neile s*******idele, kes ei mõista mida eestlased kannatavad välja ja mida nad ei kannata ja kui eestlane juba midagi käsile võtab, siis kohe nii, et me oleme nendest joomauimas venelastest üle rsk. Siinkohal on minu nõõt täis ja ma ignoreerin igasuguseid venelasi, olgu nad kasvõi näiliselt täiesti süütud.
Ja venenlastele tuleks meenutada, mida nad tegid Eestlastega. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/5081310.stm
Eesti võidab niikuinii selles pole kahlustki
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Refieus Vaata postitustPoisid, hakkame moodustama omakaitsesalkasid. Markko määran pataljoniülemaks. Selline isu oli linna kapata kasekaigas näpus..
ja venelased on ikka nii lollid, et pussitavad omasid
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Tegelt asjalood on nii et enamus vandaalitsejaid polnud eestist pärit venkud vaid vene piiri juurest tulnud.Sai ise ka oldud öösel linnas,enamus ajast pärnu mnt'l ja nuh õnneks minuga ei juhtunud midagi aga sai küsitud paari sihvka venna käest et kust pärit selline mass siis üks vastas et enamus on venemaalt pärit,kohalikud venkud vaatasid lihtsalt pealt või vilistasid.....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar