Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naabrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Teiselt poolt kostuvad õhtupoole põrutamishääled.
    Kui tüdrukul külas oled, siis teed ometigi samaväärselt ju naabritele tagasi, ei?

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
      Kui tüdrukul külas oled, siis teed ometigi samaväärselt ju naabritele tagasi, ei?
      Sellepärast eestlased varsti ongi punases raamatus, et sugu tehakse vaid naabritele näitamiseks või on lärmakad naabrid need, kes meid hoopis sellest päästavad?

cabron sa oled millegi suure ja olulise lävepakul - soovitan asjale läheneda teaduslikult ja komplekteerida rakkerühm.
      Kulka kindlasti pritsib pappi, vajadusel korraldad ühisrahastuse ja järgmine aasta on kutse pingviinide paraadile ordeni/kahega rinnus kindlasti olemas.

Sõnumit toetavad:
      SAPTK | SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks,
      Korteriühistu Vasara 20
      Sirbi Kauplus
      Kopli Arenduskeskus
      Kaitseliidu Järva malev

Kommentaar

Algselt postitas Pints Vaata postitust
        Sellepärast eestlased varsti ongi punases raamatus, et sugu tehakse vaid naabritele näitamiseks või on lärmakad naabrid need, kes meid hoopis sellest päästavad?

cabron sa oled millegi suure ja olulise lävepakul - soovitan asjale läheneda teaduslikult ja komplekteerida rakkerühm.
        Kulka kindlasti pritsib pappi, vajadusel korraldad ühisrahastuse ja järgmine aasta on kutse pingviinide paraadile ordeni/kahega rinnus kindlasti olemas.

Sõnumit toetavad:
        SAPTK | SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks,
        Korteriühistu Vasara 20
        Sirbi Kauplus
        Kopli Arenduskeskus
        Kaitseliidu Järva malev
        siin väga palju tegelt uurida pole ju vaja ning Sirbi Kauplus saab toetuse muuks tarbeks hoida. lihtne psühholoogia. kui naabrite väike seksuaalne interaktsioon tekitab endas ebakindlust ja trotsi, siis ju on naabrimees kõvem mees. kui oleks vastupidi, siis kihistataks peent naeru koos kaasaga!

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
          Ei noh. Selge on see, et mingisse paneelikasse küll elu sees vabatahtlikult ei koli. Tüdruksõber elab töö pärast Tallinnas ja sai välismaal töötava sõbra korteri elamiseks. See mis siin toimub on ikka ulme. Ühel pool elav naaber puurib midagi juba 3 tundi järjest. Teiselt poolt kostuvad õhtupoole põrutamishääled. Ülemise naabri lapsed sõidavad vene aegsete hantlitega mööda parketti ringi ja alumine naaber teeb vist vannitoas suitsu. Rääkimata sellest, et õhtul tulles ei tea millalgi, kas parkima mahub või mitte. Pu**i.
          Ehk ainus võimalus on eramaja?
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            Olen ise ka elanud sellistes kohtades ning tunnen väga paljusi inimesi kes on elanud ja paljusi kes siiamaani elavad. Julgeks öelda, et üks inimene kahekümnest vingub millegi üle.

edit: vale inimese postitusele vastasin..
            Dreams cant be buy

Kommentaar

See oleneb ikka väga majast ka. Ma elan staliniaegses kobakas ja seal pole naabrite seksuaalelu kuulda. Pmst ainus asi, kui ma neid kuulsin, oli väga kõvaks keeratud teleheli, kui mul endal naisisik külas oli.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Mkm. Muidu elame vanas kivimajas ja siin pole sittagi kuulda.

Kommentaar

Kas paneelikas polegi vana kivimaja?
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                    Ei. Paneelikas on sageli mingist risust kokku ehitatud maja.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                      Võib olla ka uus kivimaja.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Või nii. Ma arvasin, et paneelikad on need Õismäe, Lasnamäe, Mustamäe 5- ja 9-kordsed majad. Aga, et uusarendusi ka paneelikateks peetakse, okei.
                        Ma ise olen paneelikas kasvanud ja minu mäletamist mööda oli kõige tobedam see, kui palju korterist toimuvat kostis välja koridori. Nüüd puumajas elades tundub, et on igati parem. Aga võib olla, et naabrid on lihtsalt rahulikumad inimesed ka.

Kommentaar

Ma elan esimesel korrusel. Naabreid on kahes dimensioonis. Vasakul elab mingi noormees kelle WiFi nimi on "Vote Trump". Tüüp on muidu täitsa rahulik ja normaalne, aga iga paari päeva tagant tuleb umbes paaritunnine spike mõnest 2007 a hardcore setist. Ei ole väga hullu, isegi sai kunagi kuulatud. Elab üle. Aga vahepeal kuulab ta mingit tüüpi metalit ja teeb muusika rütmis taolisi häälitsusi nagu keegi puuriks talle trelliga urruauku. Õnneks seda on viimasel ajal suht harva olnud.

Paremal elab mingi noorpaar. Nime järgi pakuks, et nad Hindustani poolsaarelt pärit. Muusikat nad õnneks ei kuula. Millegipärast seksi nad ka ei tee, vist. Kui teevad, siis häälitseb see neiu väga ebatavaliselt. Mingit ohkimist ega puhkimist sealt ei kostu. Küll aga, pmtselt iga päev on sealt väga ärritavat monoloogi kuulda. See tüüp suudab rääkida mitmeid tunde järjest oma naisega nii, et naine ei vasta mitte midagi. Päevasel ajal on savi, aga kahjuks juhtub see kell 00:00-02:00. Kui tegemist oleks Neil deGrasse Tysoni tüüpi hääletämbriga, siis oleks taoline monoloog äärmiselt meeldiv, aitaks isegi magama jääda. Kahjuks aga on selle tüübi hääl polaarselt vastupidine. Irritating as fuck.

Üleval elab mingi kodanik kellel on suur telekas ja see on enamiku päevast valju heliga sisse lülitatud..

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                            See tüüp suudab rääkida mitmeid tunde järjest oma naisega nii, et naine ei vasta mitte midagi.
                            ma ei imestaks, kui lõpuks selgub, et tal polegi naist (või naine on vannis surnud juba tükk aega) ja tegelikult pole sa neid kunagi koos näinud, ainult eraldi. Sellisel juhul käib kutt meigi ja naiseriietega. Watch out!

Kommentaar

Kõigil nendel põhjustel sai omal ajal valitud korter viimasele korrusele ja maja otsa peale. Seda viimast ka seetõttu, et rohkem valgust tuppa paistaks. Nüüd ongi ainult üks väike ühine sein naaberkorteriga ja seegi on 10 aastat tühjana seisnud. Viimasel ajal on seal omanik aga liikuma hakanud, loodan, et sinna 1-toalisesse ehitajaid või üliõpilasi sisse ei tule. Loomulikult kostab aeg-ajalt ka puurimist ja tümakat kusagilt teisest trepikojast või mitu korrust all pool olevatelt naabritelt, kuid seda heli ei hoia vast ükski kivi kinni.
                              Üles olen ma kasvanud eramajas ja ma kujutan ette, et praeguse kortermaja eluga olengi ma rahul ainult tänu asukohale ja naabritele.

Mis puutub aga, et paneelikad on ainult vanad majad - noh.. eks see ongi defineerimise küsimus, ka tänapäeval ehitatakse kõik kortermajad paneelidest. Seejuures pole minu jaoks paneelikas sõimusõna. Kindlasti on maju erinevaid, kuid olen piisavalt uusehitisi näinud, kus seinad kostavad hullemalt läbi kui nõuka aja 5-korruselistes, rääkimata ventilatsiooni kaudu naaberkorterite lõhnade sisse ajamisest.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Minul on korter viimasel korrusel ja maja otsa peal. Ometigi on mul ühed tüütud ja tülikad naabrid hoopis rästa all elamas ja tüütamas. Tuvid nimelt. Elavad seal juba paar aastat ja alguses oli ju omamoodi tore, et häälitsevad ja pesitsevad seal, kuid nüüd on nad muutunud tülikaks. Situvad maja esise täis ja määrivad minu aknaid.
                                On mingeid kavalaid, samas ka humaanseid, nippe, kuidas ma oma naabritest võiks lahti saada?

Kommentaar

Working...
                                X