Vastus teemale \'Naabrid\'
Sajets ongi Slaava?
Algselt postitas vincent
Sajets, mul on kahtlane tunne, et me oleme enam-vähem vastaskorterites elanud mingil ajal
. Sest Tiigi 6 see imede pesa asus tõesti. Teine korrus?
Sajets, mul on kahtlane tunne, et me oleme enam-vähem vastaskorterites elanud mingil ajal
. Sest Tiigi 6 see imede pesa asus tõesti. Teine korrus?
kuna kõrvaltoas kedgai kodus polnud, ei saanud kellegagi oma muret ka kurta. õhtul hakkame juba magama minema, aga ikka kedagi kõrvaltoas ei ole ja kondoomi keegi koristanud ka ei ole. kuna ma ei soovinud seda asjandust nam hommikuti tõesti passida, siis leidsin, et jätan neile uksele kirja, et võiksid oma kraami dussiruumist ära koristada. hommikul üles ärates oli staff kadunud. järelt oli keegi öösel koju jüudnud ja ära koristanud. leidsin, et rahu majas ja kõik on korras. tulen siis õhtul muretult koju ja kohe tormab kõrvaltoast välja päkapiku tibi. see näitab mulle minu kirjutatud teadet ja küsib, et kas mina selle kirjutasin. ega ma siis salgama ei hakanud, variante ju kuigi palju ei olnud. ütlesin, et jah, minu kirjutatud. see peale küsiti, et millal see juhtus. ega mul oli juba päevade lugemine sassi läinud, kuid pakkusin, et üle-eile. seepeale keeras tibi ringi ja marssis oma tuppa. kus läks lahti suuremaks sõimuks. kuna tegu oli venelastega, siis aru ju ei saanud. aga kangesti pakkus nalja võimalus, et äkki oli päkapikul siis külas mõni teine daam
Kommentaar