mul peaks olema statoilis isegi -40 senti, aga ikkagi ma vihkan seda ketti. nimelt iga kord on seal järjekord, kus mingid vuntsidega 45 aastased eesti pereisad ostavad 4 kabanossi ja ei tangi. kuradi idioodid! minge ostke oma kiirtoit kusagilt mujalt! ma tahan faking tankida, mitte kiirtoidusöökla sabas jonotada! ma vihkan kiirtoitu ja kui pensujaam selle mulle vägisi näkku surub, siis ma lähengi uno-x automaati. no fakk, ma ütlen. päriselt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kütus
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSa ei tea pooli asjugi.Ära räägi sellest poolest mida sa ei tea.
Kommentaar
-
arvatavasti tuleb enamus kaup,mis eestis pakutakse,venemaalt...
üks lõbus seik on meeles,kui kehras tahtsin tankida(erilises veneaegses rentseljaamas,seieritega näidikud jne.),ning müüja küsis,et kas sul tõesti ei vea jõelähtmeni välja,me müüme siin sellist paska,et koguaeg on jamad ja kaebused ja mootoririkked,ise ka ei julge võtta oma jaamast...seekord ulatasin siiski linnani välja,pärast kõnelustKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustarvatavasti tuleb enamus kaup,mis eestis pakutakse,venemaalt...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustÖeldi juba, et Leedust tuleb. Pole vaja rohkem targutada.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustÖeldi ka,et võib eksida...Minu kaks tuttavat kütuseärimeest toovad oma jaamadesse Venemaalt,Pihkva oblastist.Neilt olen kuulnud,et Leedust veetakse ka,jah,ning Norrast 98-t.Targutamisest oli asi kaugel,ütlesin vaid oma arvamuse,aga eks sa oled ju kõikse targem.Ise ka asjast midagi tead või oled miski selline vend,et öeldakse-pane pea ahju ja panedki.
Mina ise ei tea muidugi midagi aga minu 4 tuttavat kütuseärimeest ütlesid, et Leedust tuleb. Ja pead olen ka korduvalt ahju pannud. Mis sellest?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Jaanuari teisel nädalal avastasid tolliametnikud kahest Jõgevamaa tanklast suures koguses nõuetele mittevastavat kütust.
Kokku tõkestas maksu- ja tolliameti tegevus 26 202 liitri kütuse müügi, teatas ameti pressiesindaja.
9. jaanuaril kontrolliti tuginedes riskianalüüsile Põltsamaa vallas asuvas tanklas müüdavat diislikütust.
Kütuse analüüs näitas, et leekpunkt oli 51,9. Vastavalt standardile peab see näitaja ületama 55. Kokku peatati antud tanklas 20 344 liitri kütuse müük.
12. jaanuaril Jõgevamaal kontrollitud tanklas ei vastanud bensiini 95 oktaanarv nõuetele. Koostati ettekirjutus ning peatati 5858 liitri kütuse müük.
Lõuna maksu- ja tollikeskuse tollikontrolli juhi Andres Kruusimägi sõnul on toll viimasel ajal ebakvaliteetset kütust avastanud üsna tihti.
«Tanklad ja kütusevedajad peaksid olema tähelepanelikumad eri liiki kütuste käitlemisel ning jälgima et need ei satuks omavahel kokku. Piisab väikesest kogusest bensiinist, et viia paigast diiselkütuse leekpunkt.»
2006. aasta esimese üheksa kuu jooksul kontrollisid tolliametnikud kokku 515 tanklat ja avastasid neis mittekvaliteetse kütuse müügi 94 juhul.
Sellega peatati ligi 488 tuhande liitri ebakvaliteetse kütuse müük.
Kütus oli ebakvaliteetne peamiselt kõrge väävlisisalduse ja madala leekpunkti osas, mis toob kaasa kahjulike ainete eraldumise keskkonda ning automootorite liigse kulumise, samuti on nõutust madalama leekpunktiga kütus plahvatusohtlikum.
Tolli liikuvad kontrollrühmad viisid üheksa kuuga maanteedel läbi 10463 kontrolli.
Keelatud erimärgistatud kütuse kasutamist avastati 259 sõiduki puhul.
Erimärgistatud kütuse kasutamise kontrollid maanteedel näitavad, et sellist kütust kasutavad ebaseaduslikult jätkuvalt 2-3 protsenti sõidukijuhtidest.
on keegi ehk sealtkandist tankinud???Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustJaanuari teisel nädalal avastasid tolliametnikud kahest Jõgevamaa tanklast suures koguses nõuetele mittevastavat kütust.
Kokku tõkestas maksu- ja tolliameti tegevus 26 202 liitri kütuse müügi, teatas ameti pressiesindaja.
9. jaanuaril kontrolliti tuginedes riskianalüüsile Põltsamaa vallas asuvas tanklas müüdavat diislikütust.
Kütuse analüüs näitas, et leekpunkt oli 51,9. Vastavalt standardile peab see näitaja ületama 55. Kokku peatati antud tanklas 20 344 liitri kütuse müük.
12. jaanuaril Jõgevamaal kontrollitud tanklas ei vastanud bensiini 95 oktaanarv nõuetele. Koostati ettekirjutus ning peatati 5858 liitri kütuse müük.
Lõuna maksu- ja tollikeskuse tollikontrolli juhi Andres Kruusimägi sõnul on toll viimasel ajal ebakvaliteetset kütust avastanud üsna tihti.
«Tanklad ja kütusevedajad peaksid olema tähelepanelikumad eri liiki kütuste käitlemisel ning jälgima et need ei satuks omavahel kokku. Piisab väikesest kogusest bensiinist, et viia paigast diiselkütuse leekpunkt.»
2006. aasta esimese üheksa kuu jooksul kontrollisid tolliametnikud kokku 515 tanklat ja avastasid neis mittekvaliteetse kütuse müügi 94 juhul.
Sellega peatati ligi 488 tuhande liitri ebakvaliteetse kütuse müük.
Kütus oli ebakvaliteetne peamiselt kõrge väävlisisalduse ja madala leekpunkti osas, mis toob kaasa kahjulike ainete eraldumise keskkonda ning automootorite liigse kulumise, samuti on nõutust madalama leekpunktiga kütus plahvatusohtlikum.
Tolli liikuvad kontrollrühmad viisid üheksa kuuga maanteedel läbi 10463 kontrolli.
Keelatud erimärgistatud kütuse kasutamist avastati 259 sõiduki puhul.
Erimärgistatud kütuse kasutamise kontrollid maanteedel näitavad, et sellist kütust kasutavad ebaseaduslikult jätkuvalt 2-3 protsenti sõidukijuhtidest.
on keegi ehk sealtkandist tankinud???
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustSinu kaks tuttavat "kütuseärimeest" on kindlasti sama NORMAALSED vennad nagu kultusfilmist Tulnukas tuntud Raivo, kes metsa müüb ja raudlatiga pedesi peksab. Ja kohe kindlasti veavad sinu 2 tuttavat ENAMUSE (nagu sa väitsid) Eesti kütusest Venemaalt siia kohale. Pigem kipun arvama, et nad heal juhul seda samust Kehra putkat varustavadki.
Mina ise ei tea muidugi midagi aga minu 4 tuttavat kütuseärimeest ütlesid, et Leedust tuleb. Ja pead olen ka korduvalt ahju pannud. Mis sellest?
üldiselt,käi putsi,debiil...raudlatiga selga kuluks sulle ära jah,sest parajat sitahaisu suust muudkui tuleb
Inimesed,kes asjaga aastaid tegelevad,teavad ikka üht-teist ehk,türa küll, ega nad ise muidugi ENAMUST ei vea,idikas.Ja aitab,sooda,ma ei viitsi su möga rohkem lugeda,kui sul raisal midagi öelda pole.Erilisi nokkijaid vistrikke siin foorumis ikka kohtabKapten Trumm
Kommentaar
-
Kas keegi tegi liiga? Ära minu pärast küll nutma hakka...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustsiis panegi niikaua,kui põlema lähed,ja bensuga aita kaasa..,ja sitt on sul ka veel söömata,kauboi
üldiselt,käi putsi,debiil...raudlatiga selga kuluks sulle ära jah,sest parajat sitahaisu suust muudkui tuleb
Inimesed,kes asjaga aastaid tegelevad,teavad ikka üht-teist ehk,türa küll, ega nad ise muidugi ENAMUST ei vea,idikas.Ja aitab,sooda,ma ei viitsi su möga rohkem lugeda,kui sul raisal midagi öelda pole.Erilisi nokkijaid vistrikke siin foorumis ikka kohtab
Mis puutub kütuse tarnimisse ja sisseveosse Eestisse, siis tuuakse seda peamiselt Leedust, Mazeikaist. Sealt tuleb enamus. Samuti toodakse soomest. Linnad võivad sassi minna, aga ühes neist: Porvost või Turust - seal asub nimelt Neste kütusetehas.
Kindlasti toovad väiksemad "tegijad" osaliselt kütust ka Venemaalt. Samas kindel on see, et Venemaalt tuleb üldjuhul kõige sitem kütus.
Kus ma seda kõike tean? Olen oma viis aastat olnud kursis kütuse tarnimisega Eestisse läbi ühe suurfirma, kes seda on koguaeg juhtinud. Ehk saite nüüd natukene selgust?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar