Algselt postitas mirko
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kütus
Collapse
X
-
Algselt postitas estsoccer Vaata postitustaga palgad langevad.
Statistikaameti andmetel küll palgatõusu pole pidurdunud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi üllataks kui oleks.
Algselt postitas Rein Vaata postitustOsta siis selline mis vähem bensiini võtab või siis otsi parem töökoht kus rohkem palka makstakse.
Ma olen Keskturul juustu/lihaletis.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEi, mul on Seat Ibiza 2008. a. versioon.
Mind ka häirib, et bensiini hinnad on nii kõrged. Samas ma oma sõite pole küll sellepärast ära jätnud. Sõidan ikka sama palju kui 3 aastat tagasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustoot, mis ajast 14-aastased autodega sõidavad?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ema on buumerimemm, isa buumerimees.
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustoot, mis ajast 14-aastased autodega sõidavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEma on buumerimemm, isa buumerimees.
Miks sa arvad, et ma olen 14?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks sa arvad, et ma olen 14?Algselt postitas JanK Vaata postitustEhk kui ma olen 14 ja surun siis 10+20 kg rinnalt ja kaalun 60 kg ja pikkus on 177, siis on see kehv?
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustkütuse hinnad ei ole kõrged. võite selles veenduda näiteks kell pool kuus vabaduse väljakul. mõtetu hala.
vabaduse väljaku võib näitena tuua kui rääkida liikluskorraldajate ebakompetentsusest või inimeste (kes iganes selle "süsteemi" välja mõtles) ääretust debiilsusest
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustvabaduse väljak ei ole hea näide viitamaks et kütus kallis on.
vabaduse väljaku võib näitena tuua kui rääkida liikluskorralduse ebakompetentsusest või inimeste (kes iganes selle "süsteemi" välja mõtles) ääretust debiilsusest
Peale Jaani pidid Kaarli pst mõlemad suunad 1,5 kuuks remonti minema või midagi sellist.
Siis saab alles ummikuid näha. Õnneks pole mul kesklinna asja ja satun sinna harva ja enamasti pole see tipptunni aeg.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar