Algselt postitas Silver
Vaata postitust
Silver,tore,et asjasse väheke selgust tõid.See Leedu sihtpunkt on muidugi kõigile teada.Kes ei mäletaks,kui seal tulekahju puhkes ja Eestiski 95-e probleemid lõkkele lõid.Nii ongi,et enamus bensiin tuleb sealt.Minu seisukoht oli diislikütus,mis siiski enamuses Peterburi oblastist pärit.Ja öelda tahtsin,et kõik ei ole solk,sest Lukoil(kelle kõik kütus tuleb Venemaalt) annab minu arvates teistele silmad ette.Nad on väävli asemele teisi heade määrdeomadustega aineid leidnud,mistõttu kvaliteet üpris korralik.Samas väävlisisaldust ei tasu põdeda,sest selle vabastamine kütusest on tingitud ainult looduse puhtuse eesmärgil.Tegelikult(kui "rohelisusest" ükskõik) mootori seisukohalt on mõningad ained väga kasulikud,ent saastarikkad.Näiteks aktsiisivaba sinine diislikütus sisaldab oma värvi näol kvliteetset õli ja ei ole mootorile mingil juhul kahjulik(hoopis sõbralikum),sest sellega peavad toime tulema traktorid,kombainid jm.kallid töövahendid.
Eks kogu see värk selline nokk kinni,saba lahti asi ole.Ma olen ka üsna võhik sellel alal,mõni keemik oskaks siin paremini sõna võtta.Kuid seda enam ei viitsi kuulata,kui keegi sulle nina peale viskab,et ära targuta,mis siis,et sellest asi kaugel oli.

Kommentaar