Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kütus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Ei ole mõtet kohe tülli minna ja üksteist süüdistama hakata. Eriti labane on hakata teist personaalselt süüdistama. Raivo, sa kirjutasid, et ei viitsi Scooteri möga lugeda, aga oleks võinud selle asemel, et teda sõimata kütuse asja lahti seletada ja ära põhjendada.

Mis puutub kütuse tarnimisse ja sisseveosse Eestisse, siis tuuakse seda peamiselt Leedust, Mazeikaist. Sealt tuleb enamus. Samuti toodakse soomest. Linnad võivad sassi minna, aga ühes neist: Porvost või Turust - seal asub nimelt Neste kütusetehas.

Kindlasti toovad väiksemad "tegijad" osaliselt kütust ka Venemaalt. Samas kindel on see, et Venemaalt tuleb üldjuhul kõige sitem kütus.

Kus ma seda kõike tean? Olen oma viis aastat olnud kursis kütuse tarnimisega Eestisse läbi ühe suurfirma, kes seda on koguaeg juhtinud. Ehk saite nüüd natukene selgust?
    Minu poolt oli tegu foorumis olekuaja kõige ebaviisakama postiga.Vabandust.Aga ükskord pidi see juhtuma,sest ega lõpmatuseni ei suuda kannatada,kui mingid "keskstaar Niinepuud" peale lendavad suht saasta jutuga metsaraiest ja tulnukatest.Sellised vahulõuad,kes oma koonu igale poole vahele torkavad,sealjuures ise asjast teadmata,saaksid oma mõttetu mittemidagiütleva kommentaari endale hoida.Minu arust pole raske aru saada,kes siin targutamisega alustas.

Silver,tore,et asjasse väheke selgust tõid.See Leedu sihtpunkt on muidugi kõigile teada.Kes ei mäletaks,kui seal tulekahju puhkes ja Eestiski 95-e probleemid lõkkele lõid.Nii ongi,et enamus bensiin tuleb sealt.Minu seisukoht oli diislikütus,mis siiski enamuses Peterburi oblastist pärit.Ja öelda tahtsin,et kõik ei ole solk,sest Lukoil(kelle kõik kütus tuleb Venemaalt) annab minu arvates teistele silmad ette.Nad on väävli asemele teisi heade määrdeomadustega aineid leidnud,mistõttu kvaliteet üpris korralik.Samas väävlisisaldust ei tasu põdeda,sest selle vabastamine kütusest on tingitud ainult looduse puhtuse eesmärgil.Tegelikult(kui "rohelisusest" ükskõik) mootori seisukohalt on mõningad ained väga kasulikud,ent saastarikkad.Näiteks aktsiisivaba sinine diislikütus sisaldab oma värvi näol kvliteetset õli ja ei ole mootorile mingil juhul kahjulik(hoopis sõbralikum),sest sellega peavad toime tulema traktorid,kombainid jm.kallid töövahendid.
    Eks kogu see värk selline nokk kinni,saba lahti asi ole.Ma olen ka üsna võhik sellel alal,mõni keemik oskaks siin paremini sõna võtta.Kuid seda enam ei viitsi kuulata,kui keegi sulle nina peale viskab,et ära targuta,mis siis,et sellest asi kaugel oli.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Scooter on andekas disainer, tema üle ei saa lihtsalt kohut mõista, kütuse kohapealt on ta ikka paras ludri (loe: ei tea midagi). Mis puutub maisnatesse, siis tema masin on müügis ja juhiload pole kah veel käes. Ju siis tekkis ahastus, et kütuse ostmine on hetkel suht mõttetu.

Kommentaar

Kindlasti toovad väiksemad "tegijad" osaliselt kütust ka Venemaalt. Samas kindel on see, et Venemaalt tuleb üldjuhul kõige sitem kütus.
        Minu kunagises kodukandis on neid autopaagiga maaletoojatest "kütuseärikaid" üsnagi mitmeid ning minu mäletamist mööda üsnagi suur osa kohalikust kütuseturust ka nende käes kuna kvaliteet väidetavalt oluliselt parem, kui kohalikus tanklas, mis ühe üsnagi suure kütuseketi osa.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
          Kas keegi tegi liiga? Ära minu pärast küll nutma hakka...
          juba nutetud,pühkisin pisara ära,küll läheb mööda...ära enam tee niimoodi liiga

tühja sellest,et sul lube pole,ega need ei sõida ja tanklas neid ka ei küsita.
          tegelt ma tahtsin veel öelda,et venemaalt on võimalik välja võluda väga odavalt kütust.see on ka pissnessi juures õluline
          Kapten Trumm

Kommentaar

mis sul alaealiste trammipeatusenaiste vastu on?

Kommentaar

Scooter on andekas disainer, tema üle ei saa lihtsalt kohut mõista, kütuse kohapealt on ta ikka paras ludri (loe: ei tea midagi). Mis puutub maisnatesse, siis tema masin on müügis ja juhiload pole kah veel käes. Ju siis tekkis ahastus, et kütuse ostmine on hetkel suht mõttetu.
              Kütuse ostmine on jah suht mõttetu, aga hoopis sellepärast, et see raibe (Volvo) võtab nii vähe. Nii tuligi teine müüki panna, et välja vahetada mõne uhkema vastu, mis suudab rohkem kütust läbi põletada.
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Oh sind vigurVÄNTA!

Kommentaar

krt nafta barrel aina langeb aga meil ikka kütus nii kallis.kuigi siin mõned juba räägivad et tanklad vaikselt juba lisavad hinnale aktsiisi aga ei tahaks seda küll uskuda.
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    krt nafta barrel aina langeb aga meil ikka kütus nii kallis.kuigi siin mõned juba räägivad et tanklad vaikselt juba lisavad hinnale aktsiisi aga ei tahaks seda küll uskuda.
                    mis hetkest langema hakkas? kui ma ei eksi, siis oktoobris saavutas just nafta barrel rekordtaseme, isegi ameerikas oli siis nö väikest viisi paanika, sest sealsed kütuse hinnad olid rekord kõrged, vb siis nüüd jah langeb. äkki keegi oskab kuskilt vaadata kevadisi ja praeguseid hindasid, oleks hea võrdlus.
                    AILTON

Kommentaar

http://live.hot.ee/aggregator/postimees/337498 millal siis meie inimesed selle vastu protestima hakkavad või nagu alati lasevad eestlased kõrvad longu ja maksavad kasvõi hinge hinda.
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Maksavad kasvõi hinge hinda. Oleme me ju orjarahvas.
                        slimm.ee

Kommentaar

JanK, sul üldse auto on, et kiunud?
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Jah, on küll.
                            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                              Jah, on küll.
                              Osta siis selline mis vähem bensiini võtab või siis otsi parem töökoht kus rohkem palka makstakse.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                Jah, on küll.
                                Ega ometi mingi buumeri vend :O

Kommentaar

Working...
                                X