Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väidetavalt on Tallinna LV ja ühe laevafirma nimelise taksofirma vahel suur sõprus, mille raames püütakse olematu taksomaffiaga võitlemise sildi all väiksemaid ja odavamaid taksofirmasid minema puksida. Aga võib-olla nägin ma seda kõike unes.

Kommentaar

Savisaare kuulus blogi ja tema vaimuväärastused.
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Ets ju lahe mees ka.

Kommentaar

http://www.epl.ee/artikkel/463824 juhin tähelepanu Savisaare kirjale.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            http://www.epl.ee/artikkel/463824 juhin tähelepanu Savisaare kirjale.
            Hea töö dannar,suutsid selle paksu kommunisti vihale ajada.aga see vana ajab ja jääbk ajama vaid paska suust välja.
            Kui sind peakski kunagi päevalehest koondama siis mine kesknädalasse ja lase see kanuu täiega põhja.
            edu dannar sulle ja peedista seda kommut edasi
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Natukene seniilne vanamees

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                Natukene seniilne vanamees
                Ära pahanda aga pean sind parandma,mitte natukene vaid täielikult seniilne vanakänd
                Ott Järvela

Kommentaar

On variant, et sellise vastuse taga on külm kaalutlus. Mees saab näidata taaskord, et kogu meedia on tema vastu. Samas üks lähedalt seotud inimene vihjas mulle, et Savisaarel olla juhtunud nädalavahetusel miskit, mis ta väga endast välja ajas ja minu kirja peale lasi natuke ventiili lõdvemaks ja valas oma pahameele välja. Igatahes jään huviga ootama, et mis homme juhtub.

Kommentaar

On variant, et sellise vastuse taga on külm kaalutlus. Mees saab näidata taaskord, et kogu meedia on tema vastu. Samas üks lähedalt seotud inimene vihjas mulle, et Savisaarel olla juhtunud nädalavahetusel miskit, mis ta väga endast välja ajas ja minu kirja peale lasi natuke ventiili lõdvemaks ja valas oma pahameele välja. Igatahes jään huviga ootama, et mis homme juhtub.
                    Üks vihje mis seda vana tigedaks võib ajada on see et Vilja pidavat kõrvalt panema.
                    Ott Järvela

Kommentaar

Dannar, sa oled nüüd arvatavasti Inno ja Irja mustas nimekirjas. Varsti saab lugeda, mis meestega ja kus sa ameled, sest sa oled Reformierakonnameelne ja Reformierakonnas on teatavasti kõik homod!

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        Üks vihje mis seda vana tigedaks võib ajada on see et Vilja pidavat kõrvalt panema.
                        Vaevalt, et see teda kotib.

Kommentaar

HHL astus täna hommikul Ekspressi toimetusse ja küsis: "Kas meil on siin narkomaane, kgb-agente või ärimehi?"
                          Vaikne vastus: "Hetkel pole eriti saada"

Kommentaar

Eks Ettkari jutus oma iva muidugi kaudselt oli.

Kurb on iseenesest see, et nn sõltumatut neljandat võimu meil Eestis iseenesest pole, on õukonnameedia suurkontsern ja Ettkari väljaanded, objektiivset ja poliitiliselt kallutamata informatsiooni on imo suht võimatu leida.

Kommentaar

HHL astus täna hommikul Ekspressi toimetusse ja küsis: "Kas meil on siin narkomaane, kgb-agente või ärimehi?"
                              Vaikne vastus: "Hetkel pole eriti saada"
                              Sind otsis või? Sa ju ei tööta seal.

Kommentaar

ma tänaksin oma ema, õde ja kõiki,kes mind tunnevad

Kommentaar

Working...
                                X